ale ac kabel je stejnej jak od počítače,po připojení to něco dělalo,takže to asi i fachá
ted už jen přijít na to jak to připojit k televizi,ale přibližně vim co na to budu potřebovat

ale ac kabel je stejnej jak od počítače,po připojení to něco dělalo,takže to asi i fachá
ted už jen přijít na to jak to připojit k televizi,ale přibližně vim co na to budu potřebovat

Kdyžtak za něco vyměním 

) nebo dole v Rovným? Se ptám jen jestli ta nahoře je v provozu ještě.. Chodíme každoročně 1.1. na vejšlap..

Tak kdybys těch víček objevil víc, tak si na mne vzpoměň

Takovouhle flašku se mi povedlo jednu objevit ještě s poctivým tištěným nápisem NEALKO 

Asi tak, nebo SP přepážka na vrakáči
Já se bohužel o nějakou tu historii, a takovýhle ,,spešl" věci začal zajímat až ,,nedávno", do tý doby byla škodovka sice auto číslo jedna, ale pořád jen takovej povoz na denní ježdění. Ani díly jsem nesyslil, prostě se kupovalo, jen když něco odešlo. Za to teď to zdatně doháním, dokud ještě něco je

vtedy ma nezaujimali nejake okna z rapida... jednak len pre to ze na sedan by som ich nevyuzil a jednak preto ze vtedy barskto u nas nemal rapid... takze by som to ani nemal komu predat... 

neviem, ja som hadam ziadnu taku vec este nevyhodil, ptz som zacal syslit az v dobe, ked uz som o tom vedel daco

Co já se navyházel, nenasyslil věcí, co teď horko těžko scháním zpět