-> Apple STS Chvojkovice-Brod: -> Jumbo: Tak já ho tedy schovám noo.. Přemluvili jste mě.. Dneska jsem ho našel úplně vespod TONA basy a hodil se mi na povolení matek zadních ložisek na transitu..
-> ondie 03.12.18 16:21:24: kilo mělo IPURové také, ale po těch moc sháňka není - je sháňka po těch z prvních užovek (do 1979), které byly tvarově shodné s pozdějšími plastovými, ale byly IPURové se zalitou výztuhou. Na celoplastové se přešlo kvůli bezpečnosti - z těch měkkých při deformaci při bouračkách lezl ostrý plech... (a také kvůli tomu, že se kovová výztuha postupně vytrhává je po nich sháňka na prvomodely)
-> Bukaj: uplne na mrdky nebyly, to jo, ale z bylo to demontovany z aut, byl sem tam s krosnou na vandru tak ze me vubec nenapadlo neco prohlizeta brat s sebou. Ale uz mi psal Tomaso kde sem to byl, tak sleduj bazos
-> Klubko_ 26.11.18 21:57:25: ani ne jak dobovej doplněk ale k normálnímu používání určitě jo :) .. i když sem z tohoto povýšil už na refraktometr kterej by to měl umět taky :-D
Mate nekdo rozmery jaky ma ten pravostrannej mechanismus mit? Od cepu k cepu je dlouhy tahlo 53 cm, kratky 30 cm, od oka. Nebo foto pro porovnani? I kdyz nahrubo kdyz sem to porovnaval prislo mi to nastejno.
-> Vojťas 14.11.18 11:29:07: hele ted jsem telefonoval s majitelem, zitra mame rande, ale rikal ze to je pravak, tak sem to byl omrknout a je prestavenej na nase, akorat sterace asi jsou puvodni, tak kdyby nekdo chtel neco... Ja vim je to vsechno srot, jeden cep sterace je zlomenej