-> Borderer 29.05.24 09:47:01: hele jeden znicenej diferak mi stacil, kdo pak ma s tim hukotem jezdit, ale je fakt, ze hucela asi 30tis.km, nez jsem vymenil prevodovku
-> saskyn2 29.05.24 11:46:04: a proc kupoval teda 2? jako na nehnanou napravu mozna, kdyz je nekdo extremne setrivej..., jeden kolega mel system, ze kola prehazoval asi 5x do roka a tocil i rezervu, sjel vsechny dukladne a kupoval vzdy 5 novych
-> saskyn2: Len 1 gumu by som predpokladal, ak aspoň druhú do páru mám v zánovnom stave, inak iba ak na auto do lesa.
Ale keď vidím, ako kolegyňa už asi 2 roky jazdí 3 ks jedna sada pneu na plecháčoch + 1 ks úplne iná guma na ALU disku a to všetko na jednom aute leto-zima, tak sa už nad tým radšej ani nezamýšľam
-> minno 28.05.24 18:44:02: jedna dobra... to jsi mi pripomnel, koupil jsem feldu obutou brilantis, pan jednu gumu prorazil a koupil 2 novy brillantis 2, jenze vymenil jen jednu a k autu mi dal novou gumu, ze mu bylo lito menit, kdyz mela 50% jeste (na aute 3x brillantis 25% a 1x brillantis 2 75%) takze to musim nechat na zadku - kazdou gumu jinak sjetou , pry mu to dokonce v pneuservisu doporucil, ze na to jeho jezdeni a ze to ma podobny vzorek, no je to mozny?
-> Milan 136: Presne Najviac ma dostáva na inzerátoch takýchto vrakov, keď niekto uvádza, že to auto je po výmene filtrov a olejov Alebo brzdy po repase a to tam možno budú akurát tak nové platničky, aj to asi len 3 kusy, lebo jedna bola ešte dobrá
-> michael: ahoj, to je puvodne moje auto a bylo opravdu modre jak pise apple ale puvodne cervena apollo… puvodne si pro nej prijel nejakej kluk koupil ho a nakonec se vydrazilo v akci ale v podstate za mene nez kolik za to chce…
-> j_j: Já jsem asi před dvěma měsíci tentýž karburátor, jen ne nový, ale po celkové opravě, prodal za jen o něco nižší částku - a přijel si pro něj pán z Německa...
...a než jsem se dostal k editaci inzerátu na Bazoši, tak mi psali nebo volali další 3 zájemci...
-> j_j: Právě, že ne, už včera večer mne někdo přehodil
Jinak koukám, že se vydražil jen za š750 Kč - to bych čekal víc, za takovou lahůdku - když obyčejné SEDRy na 105 nebo 120L na Aukru běžně šplhají přes 5-6 tisíc... :-/