-> Jarda: Já je jako neprosazuju ale mě celkem fungují tak se k nim vracím. Je pravda, že mi zatím vysloveně žádná neodešla, protože když už byla fakt starší, tak šla buď s prodávaným autem pryč, nebo se stěhovaly do aut otce a tam dosloužily a tam už jsem to neměl v patrnosti kolik jim bylo. Když jsem koupil Rapida v roce 2008 tak tam byla Varta a zajímalo mě kolikpak ji je. Psal jsem do Varty a rozklíčovali to tuším na 12let a dost se podivovali, že ještě žije. Ale to auto stálo téměř stále v garáži a byly tam tím pádem velmi jiné podmínky používání. Už od roku 2008 kdy jsme i tady na virtu tu baterku řešili poslouchám pořád jak jsou ojebaný. Už v té době používali tu technologii, kdy ty plátky olova nejsou plátky, ale mřížka. Celé ty roky poslouchám, jak je to na nic a že mi to zhebne za nejbližším rohem. Nezheblo. A když zhebne a bude mít šest let tak to holt beru jako fakt a spotřebu. Cokoli pro mě nad šest let je OK protože to prostě beru jak to je. Je to baterka do našich podmínek a našeho klimatu. Pokud budu jezdit někam na sever nebo do nehostinných míst, tak si objednám baterku z Ukrajiny nebo Ruska nebo z které země to ten Polák tahá a namontuju si tuhle, protože mají ověřeno, že tyhle baterky jsou přesně do tohoto typu klimatu a že to zvládají.
Za mě dobrý, a každý je spokojený s tím, co mu vyhovuje cenou, výkonem a vydrží. Věřím, že někdo je spokojený s nějakou jinou značkou. Osobně se mi vybavuje z mládí baterie Toppla, která hrkala ve třech autech.