-> David29 30.11.22 13:54:28: nenech se zmýlit, stačí ublížit na zdraví a už lítají desetitisíce stačí aby si o někoho zavadil padne a problém je na světě
-> palinator: Na tvůj popud jsem se na to včera koukl a ten návod si přečetl pořádně.... A ten návod je pro jinou koloběžku
No, ale domrdal jsem to Našel jsem návod na jiný firmware.. Jenže jsem si komentáře přečetl až po tom, co se stalo i mě
Koloběžka nefunguje, nejde spárovat a ukazuje chybu
Ještě že mám tu okamžitou výměnu u Alzy
Holt se budu smířit s limitem 25.. Což je škoda, mám to do práce po krásný silnici a dalo by se tam jet rychleji. No, jsem fakt opět rád, že jsme ve EU
Jinak toto dogma už tak úplně neplatí. Moje koloběžka v současném nastavení jistým FW kouzlem na sériové baterce umí naprázdno točit 47 km/h místo odemčených sériových cca 32-33 a šla by i víc.
-> palinator 30.11.22 09:56:33: no můžeš být limitován i napětím a póly motoru, že to prostě jednoduše víc točit neumí. To má třeba moje koloběžka. Musela by se z 36V přestavět na 48V
-> David29: jednou jsem takhle koupil pameti do ntb. Po 3 dnech zacaly chybovat. Donesl jsem na pobocku, pan kouknul a prohlasil, ze ty samy maj uz jen rozbaleny, tudiz asi o 100 levnejsi. A asi 110 byla ta okamzita vymena. Takze jestli chci, tak mi je objedna, ze se mam druhej den stavit, doplatim 10kc a nebudu na to cekat mesic i dyl (nakup na firmu). Druhej den jsem prisel, probehla vymena dal nikdo neresil.
Máte vyzkoušenou někdo u Alzy tu příplatkovou službu okamžitá výměna?
Mě by jako totiž zajímalo, jak to funguje po předání a výměny - třeba když se za čas zjistí že to není záruční vada, nebo tam proběhl zásah zvenčí (zkrátka jsem se v tom vrtal), jestli pak to nechtěj vyměnit zpět a at si naseru?
Nebo prostě se to předá, daj mi nový... A tím je to definitivně uzavřený?
-> Shatter: že má motor z TAZu, kde se od roku 1967 začaly tyto motory pro Ovce/1202/1203 vyráběti :) teď jsi mi dal brouka do hlavy a nevím, zda nemám teda ve Š 1202 STW /1969/ SK motor :)
-> Tom Troll: Tak čistě teoreticky vzato by jedna z prvních 135 GL mohla být i v této barvě. Modrá 4185 byla tuším do 7/87 a 135 GL začala už 4/87 Ale jestli je to tedy GLi, jak píše -> Matsoft: , tak to je nejspíše nějaká slepenina z více aut...