-> mili1 31.10.13 18:01:52: Tykraaaavo KDyz teda pominu tu psycho cenu, kterou nechapu jak muze vubec napsat, tak by me zajimalo, co to auto drzi pohromade. To jako pred zlomenim drzi ten zbytek shnilejch prahu a zbytek shnilyho tunelu? To je masakr todle teda
Tohle je totálně neprodejnej vergl, když vidím že to nemá ani podlahy, ani část středovyho tunelu tak si nedovedu představit v jakým stavu je motor :-D nášup . Viděl sem hezčí kastle za míň :-) a nemuselo by se na nich vařit všechno :-D
-> Pavel P..: Jj, včera jsem se na něj byl podívat. Škoda... bejt to menší kaše, tak zahodím mojí kastli a postavím ho na moje papíry, ale na tomhle je vaření snad ještě víc než na mým
Včera jsem se na něj byl kouknout, chudák stál rok pod stromem a jednou stranou na obrubníku a zatékalo do kufru - takže pravá strana kufru je shnilá na totál a obecně předek by se asi musel měnit celej. Prahy tak nějak normál, akorát na jednom konci díra, zadní podběhy a lemy taky celkem standardní stav. Co ale vypadalo slušně byl interiér - nepotrhaný černo-bílý sedačky - co jsem mohl soudit pohledem pod potahy s baterkou tak hodně slušný stav.
-> krup: shnilé batníky, nosníky, výfuk ko, motor jede pěkně 1-2, 3-4 normal a 5 nic moc... lak hnusný a zašlý, celé oplastované - plasty popraskané, dodřené... :-/ interier humus od koberce přes palubovku prostě takové fuj... tlumiče KO, gumy sjeté...
Nevím, jak moc je to nedostatkový díl, nicméně na živo jsem to viděl pouze jednou začátkem 90. let - jedna Zastava u nás v ulici z toho měla couvačku...