skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20422 příspěvků (zobrazeno 11501 až 11550) od 08.01.2010 do 29.05.2025, založil/a Pavel P..
luxus mezityp auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-120-GLS-37-500Km.ph
p
-> Tomaso435: přesně, je to litrovej skelet a navěšený předek a zadek ze 100ky
-> Luboš: ta stávala v chocni na nádraží cca rok dva zpět. koukal sem na to a bylo mi na tom divnejch pár věcí. střecha, kliky, zadní okno .. asi předělanej litr. :D
-> Jarda/felda: Už nemají. Zase jsem přišel pozdě.

-> Plisek 15.10.13 22:37:02: ta jezdívala do nedávna po Litomyšli, tak už dojezdila 

ještě dneska maji v kauflandu momenťák za 329,- 

-> Plisek: Facelift MB? 

-> Eidy 13.10.13 14:57:50: esi to tak pude dál, tak příští rok prodám ledvinu, koupím eRko za 200 a za dalších 5 let ho prodám, což mě zaplatí nejen ledvinu do náhrady, ale půl princezny a celé království k tomu :)
-> krup: Tak to kdybych potřeboval zaplatit hypotéku, stačí prodat jedno auto. Super.

-> krup: tak to asi nestihnem zidnu ani kupit
-> Pavel P..: Ta malovaná SPZ 

-> Tomaso435: Dna69 se odstěhoval na Slovensko, nebo tam jen prodal auto? 

-> Pavel P..: proc ne vid :) koukal jsem na podobnej vynalez na trabisrazu a pusobilo to sympaticky
-> Tomaso435: úprimne pochybujem že to bude za 230e...resp. že to bude naozaj to auto na foto. -> Pavel P..: To už je Maďarsko...
-> Tomaso435: co se divíš.. Komárno je na půl maďarsko a na půl slovensko

auto.bazos.sk/inzerat/...
/SKODA-FAVORIT-136.php do to tam máte za *uráky :-D to je polák mluvící maďarsky s ukrajinským přízvukem žijícící na slovensku prodavající české auto ?
dobri gyen predam szurne skoda favorit 136 ESZTEKA DO 2015 EMISZNA DO 2015 ROKVIROBI 1994 VELMI DOBROM SZTAVE AJ DAM PNEOMATIKI CE 230 DOHODA MOZSNA
dobri gyen predam szurne skoda favorit 136 ESZTEKA DO 2015 EMISZNA DO 2015 ROKVIROBI 1994 VELMI DOBROM SZTAVE AJ DAM PNEOMATIKI CE 230 DOHODA MOZSNA

No potrebuju s tim opravit ve stropu diru po vybouranym kominu ke vsemu to docela specha protoze na tom vazne dalso prace, jak na potvoru presne v tom miste povede zed
E: ono je to dneska na prd i ve vetsim mnozstvi protoze se to uz nepouziva
E: ono je to dneska na prd i ve vetsim mnozstvi protoze se to uz nepouziva
-> Hurdis: Tak to je přesně ono... Pár kousků desek a o něco víc patek by tu určitě bylo... Dneska je to v "malém" množství asi úplně k ničemu, takže max pro "opravy"...
-> Stepan FUN: To jsou II. Desky s čely pod 45° a patky ve tvaru lichoběžníku, který se rozpůlí a zasadí na "Íčko" traverzu.
-> Tomaso435: -> Hurdis: Netuším jak se dělej typy... Ale pár ks bych tu našel... Jsou to desky + cihly, který se musej rozbít "napůl"...
-> Tomaso435: Koukal jsem. Asi někde jo. I. nebo II.? Dle formulace předpokládám II. Patky hledat - voser, ale desky by možná na některém statku asi byly, ale to se Peťtovi nevyplatí řešit tak daleko a na sraz to nepřiblížíš.
-> havlik: Bodejť jsou tací, co ještě ani nestihly všechno vybalit z krabice.
-> aDAm: hele muj inzerát asi půl roku starej. No mezi škodovkářema bych řekl že je vcelku pojem do dneška:)
-> U-Geen: on v tomhle kšeftu ještě jede?
-> aDAm: a neni?
www.rallybazar.sk/index.p
hp?option=com...
hehe: "hlava upravená od Sakyho" holt Saky už je asi pojem :-D
hehe: "hlava upravená od Sakyho" holt Saky už je asi pojem :-D
-> ochoda: Páč to někdo vzal do ruky, kouknul na to jenom zvenku a řekl si: "Tady je víc materiálu, tak to vrtnu sem." No a už to bylo.
-> ochoda: tak tak
-> castrol: A hlavně to tam má ještě výstupky aby tam byl okolo nějaký matroš, ale asi je to šumák.
-> ochoda: namalo by to vadit nicomu podla mna ,ale co som kukal na nete su vrtane v prelisoch
-> castrol: Nechá proč má tyhle www.rallybazar.sk/index.p
hp?option=com... navrtaný podle mě tak stupidně.
par koliecok www.rallybazar.sk/index.p
hp?option=com...
www.rallybazar.sk/index.p hp?option=com...
-> Tomaso435: frajer nic nezapisuje ale caluje
by mě zajímalo jak tato "přestavba" v podobě plátěný střechy podlejhá homologaci... teda spíš zápisu do tp....
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : predpokladam ze to bude dorabka ale clovek nikdy nevie
-> P@wlos 06.10.13 09:17:36: Hmm, tak kombíka Blue Sky vidím prvně.
-> Nwkt: ale on uz ma svoj vetracik