skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
prohledat
20430 příspěvků (zobrazeno 11401 až 11450) od 08.01.2010 do 06.06.2025, založil/a Pavel P..
-> krup: shnilé batníky, nosníky, výfuk ko, motor jede pěkně 1-2, 3-4 normal a 5 nic moc... lak hnusný a zašlý, celé oplastované - plasty popraskané, dodřené... :-/ interier humus od koberce přes palubovku prostě takové fuj... tlumiče KO, gumy sjeté...
-> Nwkt: jojo, doba bude zlá :))
-> P@wlos: máš někde fotky? Cenný na tom jsou de-facto jen papíry a detaily agregátu. Předpokládám, že je to schnilé na sračku, což?
-> P@wlos: máš někde fotky? Cenný na tom jsou de-facto jen papíry a detaily agregátu. Předpokládám, že je to schnilé na sračku, což?
-> krup 27.10.13 17:15:52: byl jsem na něj kouknout... chudák auto :-(
-> krup 13.10.13 14:30:14: Prodám: Kupin Skoda 110R.!!!!! Datum: 2013-10-23 20:44:22
Ich suche einen Skoda 110R.Neuwagenzustand!!! Bis 30.000,-Euro

Ich suche einen Skoda 110R.Neuwagenzustand!!! Bis 30.000,-Euro

-> Bukaj: to nejsou žádný vývozní blinkry na kilo.... tyhle čirý se dávali do nějakých tramvají/ busů/ trolejbusů jako osvětlení nad dveřma.
nicméně se to furt vyrábí jako tuningovej díl.

nicméně se to furt vyrábí jako tuningovej díl.
Nová vývozní skla blikačů na kilo
Nevím, jak moc je to nedostatkový díl, nicméně na živo jsem to viděl pouze jednou začátkem 90. let - jedna Zastava u nás v ulici z toho měla couvačku...
aukro.cz/skla-na-predni-b linkry-skoda-100-110-110r- cira-i3648475968.html

Nevím, jak moc je to nedostatkový díl, nicméně na živo jsem to viděl pouze jednou začátkem 90. let - jedna Zastava u nás v ulici z toho měla couvačku...

aukro.cz/skla-na-predni-b linkry-skoda-100-110-110r- cira-i3648475968.html
-> Nwkt 27.10.13 22:41:59: koukal jsem na to.. fakt slusny...
jen cena kastle je cca 70... teda kdyz se prodavala....
jen cena kastle je cca 70... teda kdyz se prodavala....
-> Nwkt: zajimala by me pak finalni cena...zatim je to zajimajici ;)
Tak kdo do toho pude? www.ebay.co.uk/itm/.../20
0980652364?pt=Automob...
-> Tomaso435: pěkná to cena 

-> Tomaso435: cena dobrá ne? :P
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Favorit-EXKLUZIVNI-
STAV-.php tak nevim, mám ho vzít ? nevypadá nejhůř, až na tu promačklou kapotu 

-> ochoda: 75 koníků no...
-> krup: To mělo "tolik" výkonu?
-> rsvancara: mozno sa to dovtedy nepreda 

-> stepan: Já bych to vzal, ale tím směrem pojedu tak za rok :-D
-> stepan: jedine na stavbu novej skodovky 

-> castrol: Docela neužitečnej díl. Nedovedu si představit jak by se to měnilo, ale hlavně důvod proč to měnit. 

-> RadovanSkodovkar 24.10.13 20:14:44: predáva aj Octavie aj a som teda v živote v Poltári Octaviu II nevidel ...
Kdyby někdo sháněl plechy na volhu, nebo nedejbože potřeboval něco na VB volhu tak zděs...
www.autohificlub.cz/forum /.../1769257
www.autohificlub.cz/forum /.../1769257
-> Pavel P..: Nemuset se platit eko, neváhám...
-> Stevie: krasna
-> Pavel P..: za pěknou cenu
pěkná užofka za slušný peníz - www.eurooldtimers.com/cze
/.../55210-skoda-120-l.htm
l
-> Majki: podlaha kilo - erko je totožná okrem držiakov sedačiek
a ten kilo prah je tam dosť nešťastne navarený.
škoda že to jogurt predáva, bol som zvedavý na výsledok

a ten kilo prah je tam dosť nešťastne navarený.
škoda že to jogurt predáva, bol som zvedavý na výsledok
-> dragon_cb_cz: Tak tak hluboce do toho zase nevidím... asi to bylo první co mě napadlo.
-> dragon_cb_cz: jj ten prah tam
-> kraska98: :snílek je ještě hodně mírný výraz.
-> Majki: Pokud vím tak podlaha kilo/eRko je prakticky totožná, v čem je problém? Já tam spíš vidím kilí prahy...
-> omaret: pokud dobře vidím tak podlaha je kilo...
-> macko KE: ved hej za kazdu cenu kupovat nebudem
-> kraska98: že o cene nesmlouvám
veď ani nebude s kým
-> castrol: nič sa neboj, občas sa objaví auto za rozumnú cenu len treba byť trpezlivý

-> castrol: nič sa neboj, občas sa objaví auto za rozumnú cenu len treba byť trpezlivý
auto.bazos.cz/inzerat/...
/skoda-120L-decent.php Tomu říkám přiměřená cena
Majitel musí být asi velký snílek,jestli si myslí že to za tolik prodá...

-> Enggik: mám tu resp celý auto 105/82ka asi.....pokud moje glsa nebude ve stavu tvojí tak by byla k mání
-> macko KE: uz nevedia co za to pytat
-> castrol: cena 1200€ za tú oranžovú je ešte ako tak stráviteľná no tá Prešovská za 2900 € je totálne mimo 

-> macko KE: hej len som poukazoval v akej cenovej relacii sa to pohybuje
-> castrol 20.10.13 21:39:33: z toho čo si nahodil by som pozrel tú oranžovú za 1200 €. Podľa tapacírov a iných vecí by to mal byť rok výroby 1973 - 1976, celkom zaujímavé. No treba ju vidieť, stav karosérie, či je origo motor a karoséria, atď. Aj zelená je zaujímavá no nevidím nad chladičom VINko takže asi rok 1980 a to by som nekúpil.
V každom prípade všetky tie erky sú na predaj už dlhšie ak ak by boli super tak už sú predané. Fotky dokážu riadne klamať
a najlepšie kusy sa na net ani nedostanú
V každom prípade všetky tie erky sú na predaj už dlhšie ak ak by boli super tak už sú predané. Fotky dokážu riadne klamať

-> Jožynek : Ty krávo za takovou zrůdnost takové prachy
-> Nwkt: Tu máš jednu obývateľnú garáž...
www.sreality.cz/detail/..
./1159680860

-> Jožynek : Mam jenom dvě
dokud nebude pořádný místo tak jenom v teoretický, až bude místo na ustájení tak nastane tzv. velký průser 

-> Nwkt: Máš tých áut málo alebo je to len v teoretickej úvahe, možno, niekedy, raz?