-> Petr Urban 16.08.18 10:40:53: Áno, veď tak nejako približne to robím aj ja už dlhodobo. Len tie hodnoty som nastavoval iné. Vďaka za radu, skúsim to zmeniť, som zvedavý na pocitovú zmenu.
Inak som včera čítal knihu Favorit/Andrt a sú tam hodnoty ventilových vôlí na sériové favo pri zvýšených teplotách. Pre cca 55-60°C je tam uvedené 0,35 mm. Takže tých mojich 0,25 za tepla je asi fakt málo.
-> Jarda - zrušená registrace 15.08.18 13:34:28: Presne tak, chyba bude asi niekde inde a nie vo vačke. Ak je to naozaj 265/265. Alebo máš moc vysoké nároky :)
Zo začiatku ako som mal postavený nový motor (1,3) s touto vačkou tak mi to tiež prišlo, že za nízkych otáčok to nechce dobre ísť a dlho som sa tým hral a tiež som mal skoro pocit, že s tou vačkou to proste za nízkych otáčok nikdy nepôjde celkom dobre, no potom som to postupne vyladil a ide to fakt pekne v celom rozsahu otáčok. V rozsahu 2000-3000 sa s tým dá slušne svižne jazdiť. Na udržiavanie rýchlosti po rovine alebo mierne z kopca to ide kultivovane aj ďaleko pod 2000. Ak človek chce vyšší výkon, tak to samozrejme musí ale točiť.