-> MVM 04.01.19 13:36:21: prave, co jsem cetl na forech, tak ten vr1 dost jezdeji i v normalnich autech - hlavne italska a je to jedinej olej se kterym mi ta lada dobre maze, jo z degradace jsem mel strach, ale po 6 tis.km k ni nedoslo, vzhledem k tomu, ze tam mam vymenik a 3 vrtule, tak jsem ho nijak extremne teplotne nezatezoval, ale kdyz jsem to testoval, tak jsem schvalne bez vrtuli vyjizdel sjezdovku a v pulce cervenyho teplota a mazal fakt paradne, naopak pri prohratym motoru mi to na volnobeh s 15w40 skoro nemaze (mirne to zlepsilo nejake zahustovadlo, ale stejne nic moc), nechapu - novy origo cerpadlo s podlozenym redukcakem vsechny salky nove, vse bez vuli, mam tip, ze to bude jeden hridel v rozvodech, mozna i proto je musim po 10tis.km napinat a na magnetu se taky neco objevuje, tak na jare prsa dolu a proverim to...
-> Tuner#2: ja nikdy nemel spatnej mogul a kdyz jsem videl jeho ceny v zahranici, tak byly vyssi, nez castrol a shell
Todle jsem chtel do 1.8t a uz neni
eshop.paramo.cz/produkty/
KatalogovyList.aspx?kodpro
dukt... ale PDckovej je blbost na eshopu parama to asi padelek nebude a proc spojuji pd a filtr pevnejch castic, ach jo, kdyz ani vyrobce nevi, co pise, to je jak u nas ve firme :)