-> Milan 136: Hele mám dotaz. Za kolik děláte proplach chladícího okruhu a jak to pak v tom okruhu vypadá?
Situace je následující: Přijel Kodiaq že netopí, že asi radiátor. Když jsem se podíval do nádobky, tak jsem ho vyhodil, že tohle teda ne, at si dojede do autorizáku na proplach chemií, že mu nebudu dávat nový radiátor do takovýho humusu a proplachy nedělám, nemám na to místo ani nervy.
No tak mu v pražském Porsche udělali proplach. Prý za 20.000
![9](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/9.gif)
říkám no ty kráso to je dobrá pálka. To je normální cena? Já myslel že to děláte asi 9 nebo něco takovýho. No auto stejně netopí, ale aby toho nebylo málo, tak bud mu to špatně odvzdušnili, nebo uvařili, nebo já nevím co, takže mu ted po otevření nádobky stříká ven voda, což předtím nedělalo. No a teda nedali mu tam chladící kapalinu, ale jen vodu, aby mu prý ušetřili peníze
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
že ten radiátor mu budu stejně měnit, tak mu tam mám dát chladící kapalinu já. On si myslí že to vaří, protože ta voda vaří dřív jak nemrzka, já si to teda moc nemyslím. No a řekli mu že mu na to nedají záruku, protože to by u nich prý musel vyměnit i celý chladič a radiátor topení. Každopádně mi to teda ani moc vyčištěný nepřipadá, nebo to je normální že zůstane v okruhu takový humus? Fotky přiložím. Nádobku mu dám novou, o to nejde, ale spíš když v ní tohle zůstane, tak na co to čištění je, to jsem mu to mohl za 20000 protáhnout vodou ze zahradní hadice.