-> vhml 14.05.21 11:47:17: Hele nevím, za 100 už se podle mě vybrat dá. Už tu snad není nikdo, koho by pohoršilo, že tu promluvím o Saabu mimo vyhrazené téma, takže: svýho kombíka jsem koupil za 70 a do 100 jsem se těsně vešel i s veškerýma servisama po koupi (vesměs prevence - rozvody, všechny kapaliny, žhavky, termostat, klimaservis atd) - celkem auto plus servis za 97t. Nebýt chyby mechanika při diagnostice (prostě si tu hlášku pořádně nepřečetl), tak to mohlo být o 3t za jedno EGT čidlo levnější.
Takhle to auto odjezdilo 15t km, pak akorát když byl čas na olej odešlo přední ložisko, tak se to udělalo + přední brzdy a zase klimaservis. Za dalších 15t odešel akorát motorek ostřikovače... to mi nepřijde tak špatný skóre.
Jo, ve středu jsem v servisu za něj nechal 16.5t, ale z toho byly "opravy" v dílech tisícovka (ten motorek ostřikovače, gumy zadního stabíku a čidlo hladiny vody v naftovým filtru co se rozpadlo při jeho výměně) - kolik na tom mohlo být práce nevím, ale moc asi ne. Zbytek zase jen pravidelná údržba/spotřebák a STK...