-> Nwkt 25.12.17 12:24:16: -> saskyn2: no tak to vypada jen na kratky uhliky na regleru, jeden se jeste asi zaseknul, tak jsem to vycistil a budu je muset vymenit... ted to dobiji stale 14,5 - 14,6 V, at na volnobeh nebo nad 2000ot, kdyz neco zapnu, tak se to nemeni, neni to napeti moc vysoke? ja ziju v tom, ze idealni stav je 13,8 - 14,2 V, jinak jeden altik bych si koupil do zasoby, protoze je docela velka pravdepodobnost, ze bez rezervniho altiku s sebou nas to nekde necha :)
-> Tomaso435: clovece, na tu octavku si nikdo nema potrebu nic dokazovat, jak je tomu u feldy a brutalne treba u zluteho rapida, zatim jediny kdo si mel potrebu neco dokazovat, byla rozpadajici se felda s kourovyma sklama, jel jsem kilo a porad jela vedle me, tak jsem dal lehounce nohu z plynu aby me predjel a potom jsem ho zas hned predjel, protoze me brzdil... a pak uz me nepredjel, to jsem radeji trochu porusil predpisy, nez abych se od nej nechal otravovat :). A jinak moje felda je rekl bych komfortnejsi v nizsich rychlostech, do 120km/h, nekde ve 130 se to zacne vyrovnavat a kdyz jedu s feldou nad 150km/h tak mam pocit ze jedu opravdu rychle :), kdezto v tedle octe ta rychlost neni vubec znat... jinak ja s ni uz dokazu jezdit za 6,3l a pritelkyne za 5,6l

precijen s ni uz ujela asi 700km, kdezto ja jen asi 400km. Jen jsem dodelal ten altik, tak jela vencit psa a volala mi, ze predkem zapadla nekam do bahna, ze sedi az na prazich, co s tim, ze mam prijet ji vytahnout nivou, tak rikam a zkousela jsi zaradit R a vycouvat, pry ne... :) a za chvili uz volala, ze nemam jezdit, ze normalne vyjela :) a prej ji to mam prizvednout, ze to je moc nizky