-> saskyn2 19.12.17 23:35:56: no prave o 4kole jsem psal, tak u fabie je servis jen vymena oleje v motoru a filtru... nemuseji se delat rozvody, po 170tis. km nejsou ani slyset... a ta fabie nemela nic, jen ten posilovac, na nem se melo neco delat? :)
U tej fabky se to podelalo hlavne plynem, kdyby do ni delal LPG nekdo normalni a nejakej lepsi system, ale ten Ing. Patlal to vychvalil a pak kdyz tam prijedes, tak Ti rekne, ze vse co namontoval, ze se hrozne sere a ze bude rusit zivnost, tak at uz k nemu nejezdime :) proste debil... Kolegovi na alfe zlikvidoval za cenu GO - asi 50tis. kc motor, kolega auto hodil nakonec na vrakac.
Pred chvili mi byvalej kolega tvdil, ze s jednickovou jezdil za 4l, ale on uz dost zapomina, tvrdil mi, ze mela 125kW a mela cerveny icko :), ja myslim, ze mel rotacku E2 81kW a s timdle dokonce v 66kW pry jeden hodne sporivej kolega jezdil 3,3l kratky trasy, to je ten, co ma ted toho scouta a s nim se mu pry nedari dostat pod 5l... s mojim zlutym rapidem jel za 5,8l LPG :) ja pritom dosahl nejnizsi spotreby jednou v Rumunsku 7,3l :).