-> Milan 136: Ale jo, neřikam ani slovo

Ono totiž ta jednička je co se týká provozních nákladů asi opravdu výjjmečný auto(teda hlavně rotačka) nikdo nic takového už nikdy nevyrobil. Na druhou stranu třeba to co koupil Jarda(co jsem pochopil za 60) mi dává větší smysl, protože si polepšil a za 60 prostě nic lepšího nesežene, kdežto něco jiného je dát 120 za sice pěkný auto ale koncepčně z roku 1996, když za ty samé peníze koupí dvojku(koncepčně o 8 let mladší). A myslím že seženeš i v celkem dobrém stavu.
Jde i o to, že třeba dneska je O1 ještě celkem pěkný slušný auto, ale co za 5let? To budeš zase řešit co koupit novějšího... kdyžto když koupíš rovnou, tak to takhle budeš moct provozovat třeba 10 let aniž bys byl za veteránistu

A jo, asi do ní za ty roky dáš třeba o 20tis. víc za servis, ale prostě tím oddálíš další generační výměnu a ve finále vlastně ušetříš a jako bonus budeš jezdit v bezpečnějším a novějším autě.
-> palinator: Tyhle moje kecy neposlouchej a kup si co se líbí Tobě a ne co ti někdo radí na internetu. Na fotce vypadá fakt pěkně