-> Tuner#2 - zrušená registrace 22.06.16 21:36:10: Golf VII GTi Performance Pack a je to jeho táty. Najeto kolem 33 000 km. Šak píšu, 2.0 benzín TSí. Na Auto.cz z toho měli velikonoce, ale já ani Dan jsme až tak morbidní emoce nezažívali. Navíc to nemá žádnej zvuk a má to elektronickou ručku. Mimochodem ta el. ručka asi žere brzdy, páč zadní kotouče byli neúspěšně reklamovat, vypadaly tak na 80 000 km. Naštěstí sportovní dojem zachraňuje velké množství displejů. Sedí to hezky, ale je tam více věcí, které se nám nelíbí. Třeba rozdrnčení až tvrdé mlácení přední nápravy, která rozrezonovala i palubku při naložení na rozjezdu při vypnutém protiprokluzu, nebo co to bylo za asistenci, a prudkém rozjezdu. Ale ten projev je fakt takovej nemastnej neslanej. Dan je spíše na ty nafty. Zajímavé jsou i příplatkové balíky, které se nestydí si VW nárokovat i u GTi, takže to nemá mlhovky, navi a parkovací senzory. U sedaček látka v károvaném vzoru nevadí, ale čekal bych principielně aspoň polokůži nebo alcantaru.
On totiž nemoh přijet svým, v Planej pršelo.

Navíc je furt na starší auta. A já byl tak moc zvědavej na opět posíleného Transportéra.
No, přesně tak.... Koupil jsem to a říkal jsem si super. Nemusíš, ale jde to točit až k 6000 rpm - takže neztácíš u těch dlouhých kvaltů řazením, většinou ale i při "sportovnější" jízdě neřadím při více než 4500 rpm, jinak jak nafta. Pak to ale přestávalo stačit. Říkal jsem si, že jsem měl vzít Rko. Dal se vejfuk. Auto zase o kus ožilo a teď už zase cítím, že by to ještě něco chtělo. Ostatní co vezu chčijou a já už cítím skoro hovno, jak už to čekáš.