-> Jarda/felda 07.09.20 17:10:41: Ten by nebyl marnej, ale z 99,9% jsou to nafty a navíc v mim rozpočtu to budou spíš odjetiny než ojetiny.
-> U-Geen: Tak představy - abych to bylo spolehlivý, abych se s tim aj kapku svezl. Ja jsem celkově, myslím, docela skromnej řidič, teď mám na postrky Peugeota 106, ale to auto je prostě malý, vždycky si přijdu, že si ho oblíkám. Ona to měl bejt nouzovka přes jednu zimu a už s nim jezdim 5 let. Ale celkově je s tim i docela svezení na to, že to je 1.1 44 kW.
-> George88: No zní to celkem dobře. Mě je popravdě jedno jestli předface nebo poface, motory jsou 79 kW oproti 88 kW ale poface má zas delší převody ... teď ještě jak zjistit, jak moc někdo používal Lock nebo Auto mód u čtyřkolky. je pravda, že pokud se vrátí zimy s haldama sněhu a větrem, bylo by ježdění do práce takový klidnější.
Jinak spotřebu až ta neřešim, moje obvyklý trasy jsou do 15 km a z toho je vždycky prvních cca 5 km víceméně z kopce, takže auto ohřeju až v půlce cesty.
A co ještě eventuelní Konkurenti? Nissan Qaushqai? do rozpoctu se vejde, ale ... Nebo jeste neco jinyho?