skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
Drzim Vam palce a tesim se na nasledny foto a zazitko report :)
-> Luky: jo, tak nějak. Budu tam tankovat, takže to nebude odbitý za minutku. Ale určo nějak rychle ;)
Uf, hotovo, naloženo. Snad dobře a snad mám všechno. Aby to s tím Simírem pak nebylo moc drahý...
Takže 8:30 na tý benzínce u Plzně, ju?
-> H.: to nepotěší. Ale pořád lepší tady než při prvním průjezdu skrz Tiergarten...
Takže 8:30 na tý benzínce u Plzně, ju?
-> H.: to nepotěší. Ale pořád lepší tady než při prvním průjezdu skrz Tiergarten...
-> kpt.Budha: Jojo, platí. Pošli mi číslo na sebe.
-> H.: Aj sakryš. Takovej pešek.

-> H.: Aj sakryš. Takovej pešek.
Tak preji z domova uspesnou akci. Me plany ohledne stredy dnes zhatila cesta do prace, ktera odhalila nebo zpusobila pridrenou prevodovku. Tak snad nekdy jindy.
-> kpt.Budha: ok
-> Eidy: OK. Platí to číslo na tebe, co máš v profilu? Abych věděl, kam volat, kdyby něco.
-> M@rtin: Necháme to až na místo, třeba mě někde sebereš cestou :-)
-> kpt.Budha: O půl osmé tady
www.google.cz/maps/.../da ta=!4m2!3m1!1s0x470bbc1339 079537:0x400af0f6615cd90
www.google.cz/maps/.../da ta=!4m2!3m1!1s0x470bbc1339 079537:0x400af0f6615cd90
-> kpt.Budha: Klidně se můžeme sejít na začátku D11 na první benzince, myslím že Benzina, mé plánované tempo cca 110km/h
Tak víceméně sbaleno, ještě nějaké to jídlo a bude. O půl osmé tedy na které benzínce? Případně u kterého města? Abych zastavil správně. U Hradce se asi srazovat nebudem, přeci jenom má rychlost bude asi o něco nižší.
-> MVM: Díky.
-> Jumbo: T2 taky nemůže, ale určitě tam nejedeme naposled, přidáte se příště.
-> Jumbo: T2 taky nemůže, ale určitě tam nejedeme naposled, přidáte se příště.

Tak ať Vám to tam rychle vrčí a frčí a pozdravujte v Adenau

-> Eidy: -> M@rtin: Chjo, závidím... 

-> Eidy: Budu se snažit co nejdřív, plánovanej výjezd 5:00 až 5:30
zabalená židlička, karimatka, spacák, polštář, hever, klíč na kola a nějaký základní nářadí.
8piv, 6 nějakejch pitnejch vod, nějaký klobásky, tak snad žízní a hlady nepojdu.
Ještě připravím nějaký oblečení, držák na navigaci, foťák a ještě vypálím nějaký MP3 abych nebyl v autě jen s jedním CD

zabalená židlička, karimatka, spacák, polštář, hever, klíč na kola a nějaký základní nářadí.
8piv, 6 nějakejch pitnejch vod, nějaký klobásky, tak snad žízní a hlady nepojdu.
Ještě připravím nějaký oblečení, držák na navigaci, foťák a ještě vypálím nějaký MP3 abych nebyl v autě jen s jedním CD

Tak já jsem asi připravenej. Kóča je 4x přikurtovaná na plátně, uvnitř boty, helma, kombinéza, rukavice, GoPro a standardní nízkohmotné díly. Ve Volvu asi 20 litrů destilky, 2 prkna, velká gola, malá gola, očkoplochý klíče, hever, několik druhů izolep, odmašťovač, mazadlo, olej motorový a převodový, čistič na okna, hadry, hajzlpapír, utěrky, ručníky, podpalovač, gril, uhlí, grilovací plechy, vana na vypuštění kapaliny, 6 litrů minerálky, 12 piv, 10 litrů pitný vody, kondenzovaný mlíko, ešus, spacák, deka, karimatka, polštář, oblečení, foťák, navigace a pár dalších drobností.
Ráno jen zapřáhnout a vyrazit. Už za 13 hodin.

Ráno jen zapřáhnout a vyrazit. Už za 13 hodin.

-> M@rtin: Doufej že ne jak ve středu, to byla nehoda před lanovým mostem a kolona od něj až do dáli za Černý most
-> M@rtin: Ok, my tam budeme na půl osmou a čím dřív dorazíš, tím líp.
-> kpt.Budha: Co ty?

-> kpt.Budha: Co ty?
-> Eidy: jedu. jen bych to posunul max na 8:00 Nevim jakej bude provoz po ranu na D11
-> Luky: Uhlí taky.
-> Luky: : Eidy 

Kdo bereš gril?
-> kpt.Budha: weather.yahoo.com/germany
/.../bonn-640161
www.weather-forecast.com/ locations/.../latest
www.bbc.com/weather/29464 47
Takže jedeš? Sraz na první Benzince na D5 v 7:30.
To samé platí i pro -> M@rtin: Nebo na vás nemáme čekat?
www.weather-forecast.com/ locations/.../latest
www.bbc.com/weather/29464 47
Takže jedeš? Sraz na první Benzince na D5 v 7:30.
To samé platí i pro -> M@rtin: Nebo na vás nemáme čekat?
Sledujete někdo počasí? Všude hlásí, že se něco žene 

-> Eidy 22.05.14 22:55:13: mají tam verví benzín i naftu
-> Eidy: to vůbec netuším, nikdy jsem tam nestavěl
-> kpt.Budha: Noc v kempu do 15€, kolo na Ringu 27€, jídlo, pití a pokuty jsou pak operativní záležitosti.

Tak zatím stále 50/50, ale snažím se to řešit. Jen prosím na zopakování, kolik europlatidel je doporučeno vzít si sebou? Nějak si nejsem jistý, zda budou všude brát karty. Díky
-> Luky: Čeče, jestli vyjedeme v 7 ode mě, můžeme být na té tvojí benzince v Tebou navrhovaný čas v 8:30. Teda pokud nabereme M@artina bez čekání. Mají tam Vervu? Že bych tam doplnil nádrž v Kóče.
-> stika87 - Maschinenführer: Co je, jedeš? Seber Vencu a frčte.
Hmmm kua
gute reise!!! a chceme videa a hodnocení!!!!
-> Luky: Ne 

-> Nwkt: nemůžeš ani teď?
-> Eidy: Tak i když jsem celou dobu doufal a nic nepsal, s tím jak to teď vypadá v práci to musím odpískat. Ne, že bych nedostal volno, ale vzhledem k finanční stabilitě mého současného zaměstnavatele si nemůžu dovolit riskovat, že příští měsíc nebudu mít na jídlo, když teď vymlátím všechny zásoby... Snad příště, přeju všem šťastnou cestu a pozdravujte moje oblíbené Německo, už jsme se tam i začínal těšit, ještě že jsem tomu moc nevěřil, protože jsem aktuální pracovní stav bohužel předem očekával...

-> Eidy & spol: užijte si to a hlavně žádný problémy 

-> Tuner#2: vykoupat i projet :) Jen malinko ohřát a do nejbližší vesnice vysušit. Ale ten pocit je prostě k nezaplacení. 1000000x lepší než nejlepší sex :D
-> Eidy 22.05.14 21:04:16: To jsi to ještě dnes stihnul projet?
Jak už psal Martin, ať Vám vyjde počasí a parádní svezení, těším se alespoň na videa.
Jak už psal Martin, ať Vám vyjde počasí a parádní svezení, těším se alespoň na videa.
štvete mě, nehorázně mě štvete 

-> Luky: já mám třeba platby v zahraničí zadarmo a výběr v nespořtelním bankomatu za 50 i v Čechách. To si nevybereš.
Sedím venku s umytou a krátce projetou Kóčou a piju pivo. Boží :D Všechno funguje a na tváři mám opět úsměv šílence :D
Sedím venku s umytou a krátce projetou Kóčou a piju pivo. Boží :D Všechno funguje a na tváři mám opět úsměv šílence :D
-> Eidy: akorát poplatky asi nějaký budou
-> M@rtin: Jestli máš normální platební kartu, ojra si vybereš i v Německu na pumpě. Tam jsou bankomaty celkem standard.

Já takto na rychlo o víkendu nemůžu. Navíc na mě něco leze a ženská to není, takže nemá cenu to hrotit.
Dovolenou mi nedají ani na příští týden což mi řekl šéf taky až dnes.
Chlapi, užijte si to a vraťte se všichni v pohodě včetně vozů. :)
Přání úžasného počasí je samozřejmostí.
Dovolenou mi nedají ani na příští týden což mi řekl šéf taky až dnes.
Chlapi, užijte si to a vraťte se všichni v pohodě včetně vozů. :)
Přání úžasného počasí je samozřejmostí.
-> T: Pojištění si zařídím ústně i v pátek dopoledne, máti dělá v pojišťovně.
A zbytek jde zařídit zejtra odpoledne

A zbytek jde zařídit zejtra odpoledne

-> M@rtin: : dneska se dá všechno zařídit...pojistka po netu i o půlnoci a jídlo v supermarketech taky skoro kdykoliv
a ojra v nejhorším po cestě 

Já jedu sám, v původním termínu se ke mě přihlásil Martin136COUPE, ale na SZ mi neodpověděl a jiný kontakt na něj nemám.
Já v sobotu budu vyrážet kolem půl šesté, chtěl bych v půl sedmý bejt na první benzině na D11 za Hradcem Králové.
Zatím nemám zařízeno vůbec nic (pojištění, Ojra, pivo, jídlo)
Já v sobotu budu vyrážet kolem půl šesté, chtěl bych v půl sedmý bejt na první benzině na D11 za Hradcem Králové.
Zatím nemám zařízeno vůbec nic (pojištění, Ojra, pivo, jídlo)

pojistku mám a pivo bylo v akci, já víc nepotřebuju