skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nordschleife
-> Tuner#2: Je to GPS v hodinkách, takže s tou přesností to může být jakkoliv. Beru to spíš jen jako takové přiblížení jízdy.
-> kpt.Budha 27.05.14 00:41:29: Pekny, jen me zarazi ta top speed, cekal jsem ze na dlouhych rovinach bude Koca na ctyrku v omezovaci a to by melo byt vic ne?
Jedno rychlé kolo, třeba to bude pro někoho zajímavé
connect.garmin.com/activi
ty/507855082
Nahoře vpravo přepnout na zobrazit v metrické.

Nahoře vpravo přepnout na zobrazit v metrické.
-> kpt.Budha: Na co kupovat rychlejší auto? Máš eRko a z něj se dá vykřesat dost, jak jsi viděl a zažil.
-> Všichni: Jako normálně nebejvám takovej, ale závidět můžete všichni a moc. Kdo nebyl, nepochopí. A je jedno s čím tam jedete. Na Ringu jsou si všichni rovni. To je asi to největší kouzlo.

-> Všichni: Jako normálně nebejvám takovej, ale závidět můžete všichni a moc. Kdo nebyl, nepochopí. A je jedno s čím tam jedete. Na Ringu jsou si všichni rovni. To je asi to největší kouzlo.

-> Eidy: za 2 roky znova? Abych začal šetřit a ladit auto...
Jinak ale obrovská závist všem...

Jinak ale obrovská závist všem...
-> MVM: Provoz byl myslím celkem dost, auta najížděla v jednom kuse, ale na trati to bylo v pohodě. Vešli jsme se všichni.
A droga je to největší. Za 2 roky jedeme znova.
-> Luky: Luxus.
-> Tuner#2: Jojo. Nejlepší byl ten chlapík od červenýho Golfíka. Kecali jsme co a jak. Kóča se mu strašně líbila a on mě úplně dostal. Já mu povídám, že už s ní jezdím 15 let a že má už nějaký ty šrámy a není dokonalá. On se na mě tak podíval a povídá :"No a co?! To není showcar. Ty seš tu abys sis zajezdil na Ringu. Pro to je to auto postavený. To je úplně v pohodě." Úplně mě tím rozhodil. Jinak chlapci v tom měli 2l motory na Weberech, 180PS na 800kg. Celkem slušný.
A droga je to největší. Za 2 roky jedeme znova.

-> Luky: Luxus.

-> Tuner#2: Jojo. Nejlepší byl ten chlapík od červenýho Golfíka. Kecali jsme co a jak. Kóča se mu strašně líbila a on mě úplně dostal. Já mu povídám, že už s ní jezdím 15 let a že má už nějaký ty šrámy a není dokonalá. On se na mě tak podíval a povídá :"No a co?! To není showcar. Ty seš tu abys sis zajezdil na Ringu. Pro to je to auto postavený. To je úplně v pohodě." Úplně mě tím rozhodil. Jinak chlapci v tom měli 2l motory na Weberech, 180PS na 800kg. Celkem slušný.
-> Luky 26.05.14 20:29:13: Naprosto brutální souprava todlencto.. 

priste chci jet taky!
-> Eidy:
Jo myslím že vím o čem mluvíš.. jedu tam za tři týdny "služebně" a už se na tu atmosféru těším. Tak ale už to je droga a bude tě to nutit se tam podívat znova.. Laťka už je stanovena vysoko. Ale třeba ve Spa je to mazec taky ovšem Ring je jen jeden. Byl hodně provoz nebo se to roztrhalo?
Jo myslím že vím o čem mluvíš.. jedu tam za tři týdny "služebně" a už se na tu atmosféru těším. Tak ale už to je droga a bude tě to nutit se tam podívat znova.. Laťka už je stanovena vysoko. Ale třeba ve Spa je to mazec taky ovšem Ring je jen jeden. Byl hodně provoz nebo se to roztrhalo?
-> Eidy: Kóča koukám v dobré společnosti a budila pozornost www.dropbox.com/sh/.../AA
DDel7jyTnngWtMxnQGr01Ta
-> MVM: Jojo, ta trať je strašnej mazec. Není tam prostor pro chybu, ale odvděčí se neuvěřitelným zážitkem. Jako bavili jsme se i o dalších okruzích, ale všichni jsme se shodli na tom, že tohle asi nejde překonat. Jak tratí tak společností lidí a aut. Všichni se usmívají, pozdraví, pomůžou, ukážou, je to nebe na zemi. Je tam spousta nadupaných aut, ale ani jeden člověk tam nehrabe ani nedělá další kokotiny a proto nejsou nikde policajti. Všechno je absolutně v klidu. Já jsem z toho strašně nadšenej a pochybuju, že někdy zažiju něco lepšího.
Řekl jsem, že až umřu, chci zpopelnit a rozsypat a Ringu.
Řekl jsem, že až umřu, chci zpopelnit a rozsypat a Ringu.
-> Eidy 26.05.14 20:07:19: Slint, taky bych neodolal
-> M@rtin 26.05.14 20:47:59: Objednáváš? BTW na zadek to chce podložky

-> M@rtin 26.05.14 20:47:59: Objednáváš? BTW na zadek to chce podložky

jsem též doma a přidám se k díky klukům za super společnost a hlavně Eidymu za umožnění tohoto výletu
a komentovat to nebudu, že kdo nebyl, těžko uvěří co tam bylo k vidění

a komentovat to nebudu, že kdo nebyl, těžko uvěří co tam bylo k vidění

-> Eidy:
Tak pokud je Nurburgring pokořen - nezbývá než založit téma Spa Francorchamps
Takový dvě legendy.
Ale před týdnem jsem mluvil s klukama z německa na Hockenheimu,říkali že je postaven nový okruh na kerým se podílel Walter Rohrl a je to na variaci Nordschleife.. Zatím se tam jen testuje ale prý dost dobrý . Jmenuje se Bilster Berg
Tak pokud je Nurburgring pokořen - nezbývá než založit téma Spa Francorchamps

Ale před týdnem jsem mluvil s klukama z německa na Hockenheimu,říkali že je postaven nový okruh na kerým se podílel Walter Rohrl a je to na variaci Nordschleife.. Zatím se tam jen testuje ale prý dost dobrý . Jmenuje se Bilster Berg

-> Luky: Kdybys tak nekecal. 

Takže hlásím že jsem také doma
Celkově najeto 1941km s jedinou poruchou a tou je nefungující větrák na chladiči, vyměníme a jezdí se dám.
Pro mě to byl největší zážitek, který jsem zažil, žádná jiná akce v republice tohle nikdy nemůže nahradit.
Jinak Jakub poslal odkaz na jeho fotky z pětkovýho Jabka
www.dropbox.com/sh/.../AA DDel7jyTnngWtMxnQGr01Ta
Celkově najeto 1941km s jedinou poruchou a tou je nefungující větrák na chladiči, vyměníme a jezdí se dám.
Pro mě to byl největší zážitek, který jsem zažil, žádná jiná akce v republice tohle nikdy nemůže nahradit.
Jinak Jakub poslal odkaz na jeho fotky z pětkovýho Jabka
www.dropbox.com/sh/.../AA DDel7jyTnngWtMxnQGr01Ta
-> OndraKrupi: Ne to ne, nic tomu není, jen se větrák prostě netočí
Na fotky si musíte počkat od T, M@artina a Lukyho. Já mohu jen říct, že to byl největší životní zážitek a díky moc klukům za prima společnost. Byla to paráda.
Teď jdu mrknout na videa.
Teď jdu mrknout na videa.

Hlásím, že Kóča je v garáži. Jedinou poruchou je prasklý držák převodovky, ale to pořeším snadno, jinak bylo všechno naprosto v pořádku a technika nezklamala. A přivezli jsme si odtamtud pár drobností.
-> M@rtin: jejku, tos tak vařil?
v praze nesmi bejt zacpy. odesel vetrak na chladici:-(
-> Tuner#2: ne. mam asi 1300 fotek
už jsem v cz
už jsem v cz
Ach jo, mě ta jízda s Eidym tak strašně nadchla, že procházím inzeráty na něco rychlejšího, to je děs 

koukám že někteří se toho vůbec nebojí ;) ring-photos.com/index.php
?-pg=146793...
-> Eidy: masaker ! 

Gratulace a závist!
Já za sebe skromných 12:55 asi :-) Jinak už jsme na oficiální galerii :-) ring-photos.com/index.php
?-pg=146739...
-> Eidy: Paráda a gratulace ke splněnému snu 

-> Eidy 25.05.14 20:29:13:
Koukal jsem na FB na fotky od Martina, doufám, že nefotím jen tím telefonem
Ale i tak bomba...

-> Eidy: 

-> Eidy: Velká závist
Sedíme na vyhlídce Breidscheid. Máme za sebou 4 kola a je to pecka. Je tady neuvěřitelná spousta nádherných aut a motorek. Žádný styling, jen performance. Nejlepší sraz na světě. Škodovky ostudu neudělaly a líbí se. Třetí kolo mám za 9:51 a další neznám. Luky 11:57 a M@rtin někde mezi. Jsme spálení od sluníčka a bolí nás za krkem od kroucení hlavou. Je to nádhera a neuvěřitelnej mazec.
-> Eidy, M@rtin a spol. : Držím palce, užite si to! Sledoval som vaše prípravy a len v tichosti závidím
Hádam niekedy pojdem, ale s iným autom. Tiež je to môj sen. Feldu by do DE ani nepustili

Hádam niekedy pojdem, ale s iným autom. Tiež je to môj sen. Feldu by do DE ani nepustili

-> m8rinek: taky sme se takhle kdysi potkali ve Slovinsku ....
jedem na motorkach a koukam ty vole skodovka .... dojeli sme ji a hele on to je kamos ... tak nakulil par piv co mel a jelo se dal :)
jedem na motorkach a koukam ty vole skodovka .... dojeli sme ji a hele on to je kamos ... tak nakulil par piv co mel a jelo se dal :)
-> Zazaa: Jo jo, prej ty vole erko :D.
-> m8rinek: koukam svet je malej :)
Tak jsem před cca dvěma hodinama potkal Eidyho a keptna Budku na dálnici někdě u Hockenheimu...
tak ted uz jste asi u hranic, drzim palce. celou dobu jsem to tady sledoval tak v NE az se vratim domu zhor tak bude doufam super cteni :-)
-> M@rtin: Já toho moc nenaspal, celou noc jsem už "byl na cestě". Ale tak když se mi bude chtít cestou spát tak zapnu tempomat, to je něco jako autopilot, ne? :)
vstávejte
Přestože fotograf T2 nejede, nějaký obrázky budou a trochu spoléhám na M@rtina, že pořídí pár fotek. My ostatní budeme jen obrázkovat :)
Drzim Vam palce a tesim se na nasledny foto a zazitko report :)
-> Luky: jo, tak nějak. Budu tam tankovat, takže to nebude odbitý za minutku. Ale určo nějak rychle ;)
Uf, hotovo, naloženo. Snad dobře a snad mám všechno. Aby to s tím Simírem pak nebylo moc drahý...
Takže 8:30 na tý benzínce u Plzně, ju?
-> H.: to nepotěší. Ale pořád lepší tady než při prvním průjezdu skrz Tiergarten...
Takže 8:30 na tý benzínce u Plzně, ju?
-> H.: to nepotěší. Ale pořád lepší tady než při prvním průjezdu skrz Tiergarten...