já to mám nějakou stoletou základovkou...a přez ní normální barvou,taky nějakou x let starou...a ani jsem ji neředil...takže jsem to natřel pěkně hustou barvou štetcem přímo z plechovky...a docela dobré...je tam aspon pořádná vrstva tý barvy,a vypada to celkem v pohodě...
-> minno: Zajímavý bylo, když jsme měnili motor ve dvou, spolehli se navzájem a dopadlo to nenamontováním toho pásku zemnícího. Při startování se pak motor ukostřil jen přes sytič - struna naběhla do třešnový barvy a na bowdenu se roztekl plast. Ale chytl pěkně.
Možná jsem lajdák, ale na příčce jsem nikdy barvu nečistil - asi to vodivý propojení vždycky proběhlo při dopasování příčky, když se barvou prořízly "zkřížený" šrouby, zbytek pak asi dokonaly čerstvý A2 pružný podložky..
-> Luky.: No ale to je samozrejme blbosť, aby sa čistil od farby spoj priečka - karoséria. Tam nech farba pekne ostane. Elektrickú vodivosť zaisťujú predsa šróby, stačí to očistiť pod nimi.
Jen bacha při natírání, popř. metalizaci - je potřeba očistit spoj příčka-kastle k zajištění elektrické vodivosti. Jináč to hrozně blbě startuje a trvá to zpravidla tak tři baterie a dva startéry, než se na to přijde
Kdyby byla možnost tak to nechat našopovat,cca 200,- i s pískem bych to vyděl,a pro klid duše to třeba natřít tím alkytonem,já jdu cestou komaxu a budu to mít na věky
-> šrek: mám nějakou základovku a na tom šedej alkyton a nevšiml jsem si žádnýho problému... samozřejmě pokud rád lítáš po poli a budeš jezdit v zimě, tak to buď budeš muset umejvat, nebo to začne reznout jako zbytek auta...