-> Matthes, záškodník z TechWebu: Bylo to takhle:
Tak si takhle jedu z Uherskýho Brodu do Zlína a kousek předemnou odstavenej kamion. Škodolibě se mu směju jakože blbej den a dyž jsem ho míjel, zamával na mě šofér.
Nebyl jsem svině a zastavil.
Došla mu jen nafta, tak jestli ho hodim na pumpu. Řek jsem že jo, a jeli jsme tam. Kanystr ani jeden z nás neměl, tak si u pumpy pučil, natankoval a hodil jsem ho zpět - s tím, že mu kdyžtak pomůžu napumpovat. Koneckonců, šlo asi o 1km a měl jsem čas.
Dolito a ani to neškytlo. Takže zvednem kabinu.
No jo, ale v hydraulice byla místo vody emulze. Takže jsme se vrátili na pumpu, vzal další ropu, ale bohužel, olej tam neměli. Ta teda trochu nasraně jsem řek, že sjedem do Zlína.
Co čert nechtěl, soudruzi z PSVS tam maj robotu, a cesta nazpět byla zasekaná. No nic - dojeli jsme zpět.
Dolila se další nafta, dolil se olej a kabina stejně nešla vzhůru

To už jsem myslel že mě trefí šlak, byla zaseknutá levá pojistka. Povedlo se nám to odjistit, sklopit, posléze odvzdušnit a bylo to.
To odvzušnění samotný bylo v cajku. Chvíli jsme hledali co kde povolit, ale pak to šlo. Je tam pumpička, tou pumpuješ snad 10min, pazoura tě bolí... ale de to. Pak to chytlo na brnk