sorry kámo 

sorry kámo 

děkuji 

jojo tak isto upútal moju pozornosť 

Ale ten prach jsem taky mohl utřít 

ale to bylo v době kdy Žlutka měla 2P. Každopádně na Fávu jedu Lucas desky a Brembo kotouče a no problem...

To je samozřejmě hovadina a způsobuje to přehřátí desky. Tohle je jednoznačně na výměnu. Naopak pokud segment drží a má víc jak 2mm tak by zimu přežil úplně bez problému...

v 99% něco hledáš od řidiče a musíš na slepo projet celej kastlík abys to vůbec našel,proto sem si koupil na cd a další blbosti pod nohy spolujezdce přihrádku a další věci mám v kapsách předních sedadel kde to není vidět a vejde se tam vše

Ve favoritu byl ten kaslík větší a aspoň něco se tam vešlo. V tý feldě se tam fakt vejde prd
Jinak, co se tam nevejde, vozím v kapsách na dveřích (vesta, panel od rádia atd..)

proto sem si tam dal tu gumu na držení deníčku na benál,protokolů a tužek,jinak se mi tam valí jen fm transmitter,zapalovač,kap
esníky a pár drobností nic víc tam nemám.Ono já stím bojoval kam to dát ale všude jinde by to zavazelo při vyndávání kastlíku a kdyby to bylo na dvířkách tak by to zas razilo večer do očí při otevření.Takhle tam aspoň něco málo svítit bude a to stačí pak udělám foto
hlavní co sem chtěl byla ta guma jinak to světlo už bylo navíc že mě sralo si svítit mobilem:D