skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Arnold: ten ale není mega novinka škodovky kterou už nikdo zkoro nechce :-D i dědula pro rohlíky koupí rači hundaje než htp :-D
-> Pavel P@nkáč: nejde srovnávat manuál s DSG bez pádel
benál jel líp neb automat je agilní,můj názor
benál jel líp neb automat je agilní,můj názor
Tomaso435 14.05.13 22:19:26 napsal:
→ Radek Retro eLeSo 14.05.13 22:11:15: opět zadek
připomínající audi před deseti lety … achjo… zase nic novýho,.řekl ten co má favorita
→ Radek Retro eLeSo 14.05.13 22:11:15: opět zadek
připomínající audi před deseti lety … achjo… zase nic novýho,.řekl ten co má favorita

-> Radek Retro eLeSo 14.05.13 22:11:15: opět zadek připomínající audi před deseti lety ... achjo... zase nic novýho,.
-> Radek Retro eLeSo: a co jezdi lip tdi nebo oturbena chuda smes?
včera sem byl na ofiko představení facelift Škoda Superb od Škoda Auto ve Vídni
perfektně strávenej den,super svezení dvěma modely,moc díky Oline
perfektně strávenej den,super svezení dvěma modely,moc díky Oline
-> minno: tak ked tam pojdem no
-> castrol: ale tam v Ľubochni, teraz to už bude prd platné :)
-> minno: tak ja ti nejaku odfotim 

-> castrol: nemáš fotku, to akoby si tam ani nebol

-> minno: tu odfotenu nemam a ta co tam je nieje moja 

-> castrol 13.05.13 20:06:00: a kde na fotke je tvoja sanitka? :)
Odpanil jsem nový ponk. Svěrák, velká stojanovka a hlavně pořádný světlo:). Tak jsem nahnal Vcoily do 1150 bloku a protáhl závity :).
-> Hurdis 13.05.13 18:37:04: chá-chá
(moc dobře to znám ..)
(moc dobře to znám ..)
-> castrol: to jo , ja som tak BB-Martin-RK-BB išiel 1.5. , aspoň som sa vyvetral
-> suri: nemozem si vyberat ,som rad ze sa nevozim len po blave 

-> castrol: taká nudná cesta
-> palinator: Taky jsem nevěřil vlastním očím..
-> suri: jaj tak od Martina
-> castrol: no vrchom od Martina alebo spodom BB-Ružomberok
-> suri: bol som tak poprve tak co je vrch a spodok nepoznam
-> castrol: to jo , kadiaľ ? vrchom či spodom si išiel ?
-> suri: bol som na sanite a viezol som pacienta
tak hadam nebude zle

-> castrol: fotí tam radar tak bacha nech nevchádzaš dnu 120 ako ja
-> suri: spravne 

castrol 13.05.13 20:06:00 napsal:
spravil vylet
kto vie kde to je? :)Lubochňa
spravil vylet
kto vie kde to je? :)Lubochňa
-> Joki 12.05.13 19:41:20: Avus blau
-> palinator: a ako vidis stat sa moze ale ked uz sa toto niekomu stane takje niekde chyba 

Tak včera se mi zlomila kost na řazení. Dneska jsem se do toho pustil a neskutečná piplačka - ale vše je zase ok

Dnes kámoš vyhazoval věci po škodarně co měl jeho tatka,kromě rozdělovače,který už hodinu jede v mojim autě tam nic zajímavého nebylo
Konečně motor jede jak dřív,se starým rozdělovačem jsem ted už nevytočil ani 3000 a už to cukalo
Tento byl zaolejovaný a zaprašený skoro 10 roku ale motor ted nemá problém se vytočit k 5500

Dneska konečně zkoušku z kinematiky, sice až druhej rok a celkově 6. pokus, ale na to se historie neptá. 

Po třech letech žvanění jsem se dokopal jít ke komisi a projít zkouškami dle zákona č. 360/1992.
Jako majitele zákonem neuznaných studijních programů v oboru jsem si musel projít všechny okruhy a legislativu k roku 2013, takže času to sežralo víc než maturita a státnice 2x dohromady.
Teď dám šanony a CDčka chvíli spát, než začnu přemýšlet o zkoušce podle 309/2006. To není taková soda, spíš je záhul na kasu za poplatky. A za dva roky zkusit saigon 360ky v dalším oboru a otevřít si dvířka k inspektorovi? To už asi ne.
Ale být přes den zaměstnanec, odpoledne a o víkendech dělník nebo chůva a přes noc student, na to bych dlouhodobě asi sešel.
Jako majitele zákonem neuznaných studijních programů v oboru jsem si musel projít všechny okruhy a legislativu k roku 2013, takže času to sežralo víc než maturita a státnice 2x dohromady.
Teď dám šanony a CDčka chvíli spát, než začnu přemýšlet o zkoušce podle 309/2006. To není taková soda, spíš je záhul na kasu za poplatky. A za dva roky zkusit saigon 360ky v dalším oboru a otevřít si dvířka k inspektorovi? To už asi ne.
Ale být přes den zaměstnanec, odpoledne a o víkendech dělník nebo chůva a přes noc student, na to bych dlouhodobě asi sešel.
-> Joki: no predsa žltá!! ako na brzdách

-> Kocvin: Zmátlo mě, že je tam tolik děr...
-> jok3r:
Na něco se to svíst musí.
-> Kocvin:
Zrovna tuhle, když jsem se díval na svý chlaďáky, jsem si říkal, jestli se tohle může stát.
Na něco se to svíst musí.

-> Kocvin:
Zrovna tuhle, když jsem se díval na svý chlaďáky, jsem si říkal, jestli se tohle může stát.

-> Shackall: Octavia II
-> Shackall: něco z koncernu VW...
-> Kocvin: Nějaký off road?
Majitelka si stěžovala, že se jí auto při brždění nějak divně chvěje. 

-> Joki: jo tak když na to máš čas tak to je jiná, to bych se taky do něčeho pustil ;)
-> palinator: a muze za to vlastne relax?
jinak story jak z venezuelsky telenovely 

-> xerox422: pokud ti nejde o ložisko ani hřídel tak pomůže jedině flexa
Vytřídil jsem, napytlíkoval a popsal nějakou droboť, co se zítra vydá na cestu do Dánska: