Tatíkovi vykydal (doslova) bordel z felicie, spravil dveře, vyměnil olej a tak...
No a napadlo mě vyměnit olej i u traktoru... dotaz, co lijete do Spartaků, Oktávek a tady do těch strojů?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Ako dat dole ložisko? Predsa kladivom. Išlo o darcu synchronou zvyšok kovo odpad.

aDAm 12.05.13 21:42:46 napsal:
→ Joki: hele pěkně ses do toho opřel, ale musím se
zeptat. To si ho měl za tak levné prachy nebo je něčím vyjímečné že se
to vyplatí takto pracně dávat dokupy? přeci jen je to tuctova 36ka, ale jako
pěkná práce to jo ;)
Tak cenovka byla slušná. Ale... Dělám si všechno sám v době volna, takže si platím jen matroš, který vyjde v porovnání s prací na pár peněz
Jinak vyjímečné??? - je to 325i, bezVanos ( chtěl jsem kvůli surovosti projevu), šel jsem po e36 saloon ( sice 2.8 kvůli krouťáku, ale nebyla žádná normální). Měl jsem možnost nákupu i jiných 325i, vč. coupé, ale nic nebylo podvozkově a motorově jako tato. Tady byla špatná pouze kastle
Takže jsem ji vzal, jak píšu, kvůli tomu, že karosařina a lak není nejmenší problém 
→ Joki: hele pěkně ses do toho opřel, ale musím se
zeptat. To si ho měl za tak levné prachy nebo je něčím vyjímečné že se
to vyplatí takto pracně dávat dokupy? přeci jen je to tuctova 36ka, ale jako
pěkná práce to jo ;)
Tak cenovka byla slušná. Ale... Dělám si všechno sám v době volna, takže si platím jen matroš, který vyjde v porovnání s prací na pár peněz

-> jok3r:
Kamarád se tam vožral, kvůli tomu se se mnou jeho žena "vyspala" a průser byl na světě...
Přestal se se mnou bavit a já přišel o spoustu peněz.
Probral se až před měsícem, bo byl zase nachcanej... 
Kamarád se tam vožral, kvůli tomu se se mnou jeho žena "vyspala" a průser byl na světě...

-> Joki: hele pěkně ses do toho opřel, ale musím se zeptat. To si ho měl za tak levné prachy nebo je něčím vyjímečné že se to vyplatí takto pracně dávat dokupy? přeci jen je to tuctova 36ka, ale jako pěkná práce to jo ;)
-> palinator: proč? 

-> Plisek: jo jo

-> LosNorkos: no tak uvidím rači mám původní kola ve sklepě
-> jok3r 12.05.13 19:13:31:
Relax jo? O tom nechci nic slyšet.
Relax jo? O tom nechci nic slyšet.

-> Plisek: vubec nic az jsem se divil
-> LosNorkos: a co na to pani policajti problémy či ne
-> Plisek: jo jo to jsem tam mel taky 

-> LosNorkos: 15tky 195/50
-> Plisek: Toverim co je to za rozmer
-> LosNorkos: jen na ruce je to celkem záhul
-> LosNorkos: Len by sa mi nechcelo ich umývat 

-> Plisek: Krasny kola 

Něco se v době hodového veselí zas dělalo i na mém autě. Krom jedné dírky v podlaze, co jsem přehlédl je vyvařeno a chystám na lak... Akorát přemýšlím, jaká na tom bude barvička?
-> Radek Retro eLeSo: Jo, to znám 

-> jok3r:

-> Radek Retro eLeSo: jen trenuj, relax se blizi

-> De&coN: no mladá moc happy nebyla
ale omluvil sem se

-> Radek Retro eLeSo: Nápodobně

-> Radek Retro eLeSo: to je dobře
včerejší návštěva s grilovačkou,bohužel počasí nepřálo
no vožral sem se jak zákon káže

no vožral sem se jak zákon káže

-> škoda caddy: jak jsem psa vypadá slušně... já se chtěl nějakou slušnou destu 1622, nic přijatelnýho technicky a finančně jsem nesehnal..třeba časem :o)
-> afro100: Někde se dají ještě objednat za neskutečny prachy a pak třeba jde jen stočit 2p na průměru a hurá s tim na auto. Já osobně jsem si je nechal stočit.
Jinak vím o jednom novém 4p kotouči TRW za 350,- nevíte někdo o druhým ?
Jinak vím o jednom novém 4p kotouči TRW za 350,- nevíte někdo o druhým ?
-> Max: fotka nani aktuální desta je celá zrepasovaná, kupovat budu
Dnes jsme to poskladaly a hura na technickou 

-> Zeke-ten šestý 10.05.13 19:55:19: kde si splasil kua kotuce na 4p ?
-> škoda caddy: vypadá pěkně...na tom sněhu to asi není úplně aktuální fotka?:o) koupil jsi ?
-> Bukaj: každý tomu říká jinak, ale je hlavní že si rozumíme 

-> TechniX: No vidíš, o příčce převodovky také slyším prvně mluvit jako o vlaštovce. Vlaštovka je nazývána část nápravy na Trabantu, neboť ji připomíná tvarem, což se o příčce převodovky u škodovky dá říci jen s velmi vyvinutou fantazií 

-> darklord: co tě udivuje slyšíš snad to poprvé a máš z toho vánoce ? Je jasná že jde o příčku převodovky, ale také někteří tomu říkaj vlaštovka .. podobně jako silentbloky na zadní podelná ramena se tomu říkaj želvy .. a ono by se toho ještě našlo 

-> TechniX: comu hovoris vlastovka? akoze priecka prevodovky?
Už jste viděli většího debila z autoservisu z Českého Těšína co u Rapida vlaštovku na zadní úhlové nápravě všechny 4 šrouby co jí drží namontoval na křivo přes závit a nedotaženo a vlaštovka měla 4mm mezeru nad nosníkama.. Potom není divů co to v zádu tak mlátí
Samozřejmě za těch 6 let šrouby zarezlí, pomohl jen autogen a pomalé vytočení.
Tento starý Rapid mě pokaždé negativně překvapí co se na něm najde

Tento starý Rapid mě pokaždé negativně překvapí co se na něm najde

Opravil ruční brzdu....a uvědomil si fakt, že bez pořádnýho nářadí to je jen peklování...takže už vím co si budu přát k narozeninám a Vánocům:-)
-> J3STER:
-> myschaak AZNP K.Hora: nojo lesbický babičky jsem ještě neviděl... ani nechci

-> myschaak AZNP K.Hora: nojo lesbický babičky jsem ještě neviděl... ani nechci

-> Jarda: dál si žádnýho nenašel?
-> Jindas: jj,tel v id kdyžtak
-> Pavel P..: no ty vole to se pozná....když jsem to řekl před mladou tak říkala že jí to taky napadlo.....no to bys musel vidět)

-> Jindas: jj,tel v id kdyžtak
-> Pavel P..: no ty vole to se pozná....když jsem to řekl před mladou tak říkala že jí to taky napadlo.....no to bys musel vidět)
-> Pavel P..: Nestál mu.

-> Pavel P..: nechceli mu dať
myschaak AZNP K.Hora 11.05.13 19:43:26 napsal:
Tak jsem prodal Fábii, odvezli si jí dvě ženský kolem 60tky někam na
Ruzyň…obě řidičky DP Praha a tipuju to na lesbičky
jakpak si to poznal?
Tak jsem prodal Fábii, odvezli si jí dvě ženský kolem 60tky někam na
Ruzyň…obě řidičky DP Praha a tipuju to na lesbičky

jakpak si to poznal?

-> myschaak AZNP K.Hora: Děkuji pánovi,když neseženu něco na vraku,tak dám vědět 

-> myschaak AZNP K.Hora: no prave, chci misto toho funa
ted mam rozjednanyho v Belgii 

-> Jarda: bejt to pickup tak vim...ale jinak mě nikdo nenapadá...koukal jsem že to prodáváš
-> Jindas: když neseženeš nic blíž tak bych asi našel
-> myschaak AZNP K.Hora: gratulace
nevis, kdo by chtel kombajna LPG, co s nim byl Matsovft v Madarsku, ted nova STK (s dvema lehkyma :)))) a EKO vyreseno

nevis, kdo by chtel kombajna LPG, co s nim byl Matsovft v Madarsku, ted nova STK (s dvema lehkyma :)))) a EKO vyreseno