skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> tunerlada: tos na tom mel plastovej lem? Jsem si ani nevsiml, ze ten blatnik byl takle nacatej. Je videt, ze kocka je z toho pohledu taky dost prekvapena 

-> myschaak AZNP K.Hora: Dobře zalitej, ten poroste 

-> myschaak AZNP K.Hora:

Byl jsem vrátit lahvičky co jsme zapíjeli prcka.....977Kč ty krávo

-> Zeke-ten šestý: a to som len zacal ... 

-> Citr0nik 15.05.13 22:03:28: tohle znám moc dobře :D
Dnes som zacal trosku upratovat a davat nejake diely z skodoviek do krabic a trosku potriedit.. no ale akosika je to este vetsi bordel ako bol ..

napasoval novej blatník na spotřebáka,teď ještě lakovna a bude to jako nový :).. ten starej už byl nic moc 

-> Joki: to mas bezvanos?
kolko to toho plynu zozere? snad tak 15/100 ne?

Dotuzil jsem blatníky - proč to rovnou nerozřezat, když je to nové
V laku budou v záloze i origa bez děr 

-> castrol: aj hej
-> suri: no hej ale chapeme sa 

-> castrol: no ja len že nepodarené je hodne divné slovo , evokujúce niečo zlé , a nie niečo čo akože má byť subijektívne nepekné
-> suri: pisem ze nepaci sa mi vzhlad a nie vybava
-> Lukyn742: Přece na rušení starých televizí, na co jinýho? 

-> castrol: a čo je na druhej gen. okrem vzhľadu horšie ?
-> Jindas: A k čemu je to dobry že to má nulovej odpor ? snad jsem pochopil dobře
-> suri: a vybave nevravim len o karoserii a ta sa mi viac paci ako ta nepodarena 2 degeneracia
castrol 15.05.13 20:40:05 napsal:
→ suri: → U-Geen: mne sa zas paci superb
1 generacieale to už je kus starina ktorá u mňa neplňa základné nároky na výbavu , motor a pohodlie , ale za to oproti SII splňa karosárske prevedenie ...
→ suri: → U-Geen: mne sa zas paci superb
1 generacieale to už je kus starina ktorá u mňa neplňa základné nároky na výbavu , motor a pohodlie , ale za to oproti SII splňa karosárske prevedenie ...
-> suri: -> U-Geen: mne sa zas paci superb 1 generacie
-> stika87: Spíš málo ne 

-> Nwkt: tyyy draku nemas tam tech tlacitek nako moc ? 

pouklízel jsem po dvoře.....ještě že to má takovej kufr,u fábie bych to musel mít i pod nohama u řidiče

-> U-Geen: Tak ted má zas úžasně korejskej předek...:o) A to nepíši podle fotky nýbrž pohledu naživo..:o) Starší mi přijde mnohem hezčí.. :)
Nwkt 15.05.13 10:49:39 napsal: → U-Geen: třeba k tomu budou dávat tuningovou sadu kurtů
dobra poznamka
ale jen pro verze 4x4 se zvysenym podvozkem 

-> U-Geen: Zadek určitě lepší u sedanu. Ještě by to chtělo trochu ponížit, třeba k tomu budou dávat tuningovou sadu kurtů
-> U-Geen: Uvidíme aké tam dajú agregáty 

-> suri: me se zadek libi o dost vic (pred tim byl takovej francouzskej), ale predek uz moc ne :)
ja som audi s takým zadkom ešte chvaľabohu nevidel , tak neviem
osobne sa mi starý zadok a aj predok viac páčil , tento nový štýl mi k superbu nesedí ... ale aspoň mi zlacnie predface
osobne sa mi starý zadok a aj predok viac páčil , tento nový štýl mi k superbu nesedí ... ale aspoň mi zlacnie predface
-> Tomaso435 14.05.13 22:19:26: kterej model?
-> Arnold: ten ale není mega novinka škodovky kterou už nikdo zkoro nechce :-D i dědula pro rohlíky koupí rači hundaje než htp :-D
-> Pavel P@nkáč: nejde srovnávat manuál s DSG bez pádel
benál jel líp neb automat je agilní,můj názor
benál jel líp neb automat je agilní,můj názor
Tomaso435 14.05.13 22:19:26 napsal:
→ Radek Retro eLeSo 14.05.13 22:11:15: opět zadek
připomínající audi před deseti lety … achjo… zase nic novýho,.řekl ten co má favorita
→ Radek Retro eLeSo 14.05.13 22:11:15: opět zadek
připomínající audi před deseti lety … achjo… zase nic novýho,.řekl ten co má favorita

-> Radek Retro eLeSo 14.05.13 22:11:15: opět zadek připomínající audi před deseti lety ... achjo... zase nic novýho,.
-> Radek Retro eLeSo: a co jezdi lip tdi nebo oturbena chuda smes?
včera sem byl na ofiko představení facelift Škoda Superb od Škoda Auto ve Vídni
perfektně strávenej den,super svezení dvěma modely,moc díky Oline
perfektně strávenej den,super svezení dvěma modely,moc díky Oline
-> minno: tak ked tam pojdem no
-> castrol: ale tam v Ľubochni, teraz to už bude prd platné :)
-> minno: tak ja ti nejaku odfotim 

-> castrol: nemáš fotku, to akoby si tam ani nebol

-> minno: tu odfotenu nemam a ta co tam je nieje moja 

-> castrol 13.05.13 20:06:00: a kde na fotke je tvoja sanitka? :)