ale vic je vse prevence, nez nutne opravy, vpodstate nutne opravy jsem mel na teto jen prachovky, cepy, brzdy a altik :)Proc nepouzitelne LPG? parkujes v podzemi?
Felda je idealni na stredne dlouhe cesty a obcas dlouhe, kratkymi pocuky se to auto jen likviduje :(, pak jsou feldy s 70tis.km a maji to za sebou. Na tech mojich 100km/den je felda idealni auto, jezdit denne mnoho set km, tak bych asi zvazoval taky neco jineho, ale vubec teda nevim co.
Jinak dnes jsem vymenil SB motoru na nive, on nebyl ani tak problem v tom SB, jako v tom, ze drzak motoru drzel na 1 ohnutem srubu ze 4
vana mi mlatila o mnou vymysleny drzak predniho pevnostino diferaku, kterych jsem tam vytvoril celkem 6, aby to bylo neznicitelne, misto puvodnich trech... Potom jsem tam dal G12 od sheronu a zacalo mi to tyct po bloku asi ze saciho potrubi
, tak jsem tam prilil dotesnovak taky od sheronu, doufam, ze se v tom nebudu muset az do jara vrtat, stejne to auto mam ted jen pro pripad, ze by napadlo hodne snehu a pak mozna nejaky vylet treba na Vanoce...