-> StepaNoFUN 01.06.20 19:48:35: Tak zrovna dneska jsem si vzal dovolenou na plánovanou výměnu všech žhaviček a byla to vcelku příjemná 2 hoďková seance vč. kafe a buchet :-) Naštěstí žádná zalomená - asi díky zázračný červený kapalině z Migu-21, který má kamoš obří zásobu na podobný případy :-) Takže sice už žhavíme, ale večer po zkušební jízdě mě ještě napadlo, že bych zresetoval interval výměny předních brzdových desek, protože už to začínalo prudit na palubce. Desky a kotouče jsem kontroloval při přezutí a při Dajánině stylu jízdy to vydrží ještě bambilion. Tak jsem se vrhnul na reset intervalu a ouha! - z 2000km do servisu brzd se to zvrhlo na -15000km a ding-ding-ding "okamžitě do servisu! " Ok, asi senzor opotřebení. Shodím přední kola a když už jsem tam, tak mě přišlo jako dobrej nápad i očištění senzorů ABS a re-seat konektorů (je to v jedný krabce v podběhu). Senzor opotřebení jsem dočasně ojebal, interval zresetoval a zase ouha! - tentokrát chyba ABS, brzděte opatrně, bla, bla, bla. Tak jsem si řek, že když to trochu projedu, třeba si to sedne :-) No, nesedlo - když jsem na prázdný ulici dupnul na brzdu, gumy kvičely jak podsvinčata a za mnou bílej dým
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)
Á kámoš s diagnostikou, ten šťastný bastard, si zrovna dneska večer odjel do sousedního města za přítelkyní na šukačku
![3](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/3.gif)