-> Borderer 04.10.17 10:59:02: jj, tak to super... Tomu, co jel druhym autem se vyrvala cela zadni naprava, sypalo zapalovani, jen tak si vyjel s prevodovkou, ktera mela KO loziska a v aute ani neslysrl vydilacku, protrhla sr mu membrana palivove pumpy, rozpadl rozdelovac, nekolikrat jsem ho tahnul, shanel jsrm mu dily, pak mi je ani nezsplatil a rekl, ze jsrm je koupil moc draze, treba v nejskem dole jsem cely den jezdil, nez jsem sehnal rozdelovac, vyjel jsem si 20l plynu, ktery mi potpm chybel, ani mi za to nepodekoval, nic mi nenahradil, jen tak mi sebral cca 15l benzinu, parkrat jsrm kvuli nemu platil pokutu... ja tak nejak vim, jak mam jezdit a vetsinou pokuty neplatim, on vzdycky prolitnul kolem policajtu, vzbudil je a oni pak chteli uplatky po me, v noci se bal jezdit, totalne spatne vyuziti casu a nejvic me stvalo, ze jedeme terennima autama a on pak uz chtel jet jen po pekne ceste, aby se mu to nerozpadlo, nejvic me stvalo, ze jsem kvuli jeho srajde nevidel kanon cheryn... A nakonec mi 2x ujel, tak jsem sr na nej vykaslal a poslednich asi 6tis. Km jsrm jel sam... A ten co jel semnou, jako vydrzim hodne, ale nejak jsem na nej nemel, jako vsichni byli mladsi (o 3- 9 let), ale chovani jak male deti.