skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> myschaak AZNP K.Hora 29.11.13 17:09:05: já vím dělal jsem si srandu
já totiž jezdím k mackoj

-> šadesa: myslí mě,jsem taky z kaňku
-> dragon_cb_cz: může bejt...akorát na liťáky jsem zatím krátkej....až časem obnovim vybavení pneuservisu
-> myschaak AZNP K.Hora: Takže až budu potřebovat vyvážit kola a nebudu mít prachy, tak sjedu na Kaňk a platba v naturáliích? 

Ja konecne dnes prezul na zimaky
dlouho jsem nestahoval fotky....takže stop v dílně již hotov
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): Můj děda z matčiny strany udil ušáky s velkou oblibou.. ale ten složitej postup, aby se jedno sousto nežvýkalo celý odpoledne, si bohužel nepamatuju..
-> P@nis: genocida!!!! teda, kralikocida!!!! Tak ma napadlo, ked tak pekne visia, neskusal niekto kralika udit?
-> suri: lepsie raz vidiet ako sto krat pocut, dojdi na navstevu a predvediem
-> castrol 28.11.13 21:58:48: a koľko áut to má?
Nejak neverím veci čo v inom aute má dve tri riadiace jednotky , ostrekovače , náklonové čidlá , smerové , výškové aj približovacie nastavenie , prispôsobenú parabolu a sklo , že sa dá rovnaký výsledok dosiahnuť s tým že natvrdo našroubujem výbojku do halogenového parabolového svetla z lomeným sklom ...
Nejak neverím veci čo v inom aute má dve tri riadiace jednotky , ostrekovače , náklonové čidlá , smerové , výškové aj približovacie nastavenie , prispôsobenú parabolu a sklo , že sa dá rovnaký výsledok dosiahnuť s tým že natvrdo našroubujem výbojku do halogenového parabolového svetla z lomeným sklom ...
-> suri: ako som tu uz x krat pisal niekorkokrat skontrolovane aby to nikoho neosvetlovalo
-> U-Geen 28.11.13 21:54:18: musím zaklepať tu tiež , ale stále sa to dá stretnúť , často také že ľavé svieti do neba , pravé do zeme ale hlavne namodro :D
-> suri: jj.. ale u nas to nejak vymizelo mi prijde.
-> castrol 28.11.13 19:52:20: hlavne HID najebaný v svetle ako príde ,a 6500K výbojky , to je teprve radost
-> castrol: ja tiež už iné nechcem 

-> Milan 136: Jo.
-> stepan: ses koukal na simpsny co?

-> P@nis: Ty králící jenom spí. Hlavou dolů a vnitřkem ven. 

-> Placko: xenon chvalim to je to prave svetlo 

Příjdu Pandrholo, až strom obroste králíky
(v sobotu tak budou viset uzené klobásy)

nahodil naspäť puklice na spotrebáka ať sme pjekný
ďalej všetko potrebné na zimu ako škrabka, metlička, lopata na sneh pripravené v kufri pekne po ruke
vymenené predné žiarovky za xenónové nech lepšie vidíme, dalej kúpené náhradné stierače, potom skontrolovaný podvozok ,. premastené zámky ,pánty, ešte doliať nemrznúcu zmes do ostrekovačov a hurá na zimu 

-> Zeke-ten šestý: jen do nich 

Když to viděla paní s pudlem, raději se otočila a šla tam odkud přišla, neodvážila se projít
a to ten dým nebyl tak hroznej 

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 27.11.13 20:07:55: štvrté som lepil defekt a je v kufri
-> suri: Kola na tříkolku?
-> MOLSO: kur*a a mne sa to zdalo nejak malo
no nic zavolam mu

-> castrol: 2 mm ? sak sme hovorili o siedmich 

-> Milan 136: ze po stamprliku uz sa netrasu 

-> castrol: jak v rukách?

-> Milan 136: ale ne je to v rukach nie v telefone 

-> castrol: takhle mi nefotila aki odřená 2mpix nokie
zlatej samsung
zlatej samsung
-> Syny: iphone no 

-> castrol: Rekl bych, ze tvuj fotici pristroj ma problem s ostrenim 

ináč ja dnes jeden výfuk na tomto
potom som si dal znizit hlavu na felu po Molsovej konzultácii ,dufam že 2 mm budú stačiť
potom som si dal znizit hlavu na felu po Molsovej konzultácii ,dufam že 2 mm budú stačiť

-> suri: tak to teda jo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
tiež som si to hovoril, ale ked dneska začalo snežiť tak som to išiel prezuť
-> afro100:
-> castrol: ja som sa mesiac k tomu dokopával, ale zimáky som si doviezol domov pred týždňom, kedže ich máme uskladnené mimo mesta 

-> Placko: nejak skoro ja uz mam prezute cca mesiac 

-> Placko: ja vcera uz druhe zimaky tento rok :D
-> Placko: A není to zbytečný? Vždyť za pár měsíců už bude jaro. 

-> Placko 26.11.13 18:47:56: načase
prezul

-> afro100:

-> bajla: je to vidiet
dnesska urobil z 220litru kavasu 15litru slivovice