-> Tommyk: předělaný nekupuj to bylo na 99% bouraný. jinak já to tak měl a problém nebyl
e: když kamarádova máti naposled nabourala jejich octávku rv98 tak už jim to taky předělali na facelift s tim že starý díly už se nedaj sehnat nový origo
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
18:43:12
24.11.2013
24.11.2013
suri
-> Tommyk 24.11.13 18:42:16: prečo by mal byť problém ? kedže nepoznám nebúranú O1 tak je celkom bežné že sa s toho urobil FL
18:42:16
24.11.2013
24.11.2013
Tommyk
zeptám se
předem říkám že se mi to zdá podezřelý a že si myslim že je to blbost..
ale..
jde o to, že nekdo prodava oktavku r. 98 ale je predelana na facelift. tvrdi ze na stk neni problem. ja si teda myslim, ze problem bude. jak je to tedy?
předem říkám že se mi to zdá podezřelý a že si myslim že je to blbost..
ale..
jde o to, že nekdo prodava oktavku r. 98 ale je predelana na facelift. tvrdi ze na stk neni problem. ja si teda myslim, ze problem bude. jak je to tedy?
16:25:35
24.11.2013
24.11.2013
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Fén: dík za recept
15:24:47
24.11.2013
24.11.2013
castrol
-> Radek Retro eLeSo: fajne
15:11:36
24.11.2013
24.11.2013
Radek Retro eLeSo
dneska udělal nový plácačky,už jen nápisy a díry na šrouby
14:26:53
24.11.2013
24.11.2013
Vilda - zrušená registrace
-> Pavel P..: V mém případě to byl cca dvou-hodinový chirurgický zákrok. Hlavní je, že to mám už za sebou. Problém je, že se to prý může vrátit. Neni proti tomu ani prevence
14:24:00
24.11.2013
24.11.2013
Pavel P..
-> Vilda: nojo polypy to je svinstvo... tátovu známýmu to trhali taky a byl při vědomí... řikal že nic příjemnýho.
14:18:48
24.11.2013
24.11.2013
Vilda - zrušená registrace
-> Pavel P..: Nic vážného naštěstí. Odstaňování polypů z vedlejších nosních dutin. Bylo to pod celkovou anestezií. Vše dopadlo dobře, i když tam byly prý malé komplikace. Ještě mě čeká řada kontrol a vyndání nějakých tamponů, který mi tam zatím nechali. Byl jsem s tím v Benešově.
14:11:19
24.11.2013
24.11.2013
Pavel P..
-> Vilda: s čim tě operovali?
14:06:05
24.11.2013
24.11.2013
Vilda - zrušená registrace
Vrátil jsem se z nemocnice po operaci domů Enggik: Promiň, vím, že jsem Ti slíbil, že škůdka bude Tvoje, když se nevrátím živý
14:03:34
24.11.2013
24.11.2013
vhml
-> Jindas 23.11.13 20:58:58: byl jsem včera. WRC i docela nuda, ale ty buginy, to je zlo :-)
Hlavně jí vtipný jak kolikrát velká bugina neujede nasranýmu kartcrossu. Tomuhle svezení bych docela rozuměl :-)
Hlavně jí vtipný jak kolikrát velká bugina neujede nasranýmu kartcrossu. Tomuhle svezení bych docela rozuměl :-)
13:52:16
24.11.2013
24.11.2013
Vojtisek
-> Jarda: to zatím nevím, musím prvně najít stabilní zdroj, co dává stabilních 12V a 4A a zregulovat průtok benzinu (když se to zreguluje, tak to topí a nečudí)
13:49:54
24.11.2013
24.11.2013
aDAm
Díky Darklordovi jsem si skočil na podzimní prohlídku dailycaru v renocaru
12:43:49
24.11.2013
24.11.2013
Jarda - zrušená registrace
-> Vojtisek 24.11.13 11:25:00: tendle bufik mam doma po dedovi, uz jsem ho chtel nekolikrat rozbehat... kolik zere?
11:48:57
24.11.2013
24.11.2013
minno
-> DEKODOVAC: jasná vec
11:26:24
24.11.2013
24.11.2013
DEKODOVAC
-> minno: ja to vydím že tu sa kuje pikel na predohrev sitiča na LEKR
11:25:00
24.11.2013
24.11.2013
Vojtisek
11:23:11
24.11.2013
24.11.2013
DEKODOVAC
-> minno: ved práve o tom to je !
11:20:54
24.11.2013
24.11.2013
minno
-> DEKODOVAC: ľad nemá čo v motore robiť :)
-> MOLSO: dík, to mi stačí.
-> MOLSO: dík, to mi stačí.
11:17:39
24.11.2013
24.11.2013
MOLSO
-> minno: 100% iba diera
11:12:12
24.11.2013
24.11.2013
DEKODOVAC
-> minno: Minno tal to by zaujímalo aj mna ved kím to lad nevytlačí tak to nikto nevie
11:00:56
24.11.2013
24.11.2013
minno
Jedna rýchla otázka: Čo sa nachádza u 742.136 sacieho potrubia zboku pod plechovou záslepkou vody? Je tam len diera veľkosti záslepky, alebo je pod záslepkou nejaký závit, alebo...?
10:05:19
24.11.2013
24.11.2013
T
-> Jindas: : já myslel, že to nejsou gumy pro ARC
20:58:58
23.11.2013
23.11.2013
Jindas
No vrátil se z tréningů ze Sosnový a masakr! Bylo se na co dívat!
A ještě na zkoušku zkusil tohle:
A ještě na zkoušku zkusil tohle:
20:54:04
23.11.2013
23.11.2013
Tommyk
-> alpin 23.11.13 02:44:57: u nás vaří klidně 3-4m v kuse. a přestanou jen proto, že je tam žebro jinak v kuse třeba 18-30m. Mostní konstrukce no
20:39:36
23.11.2013
23.11.2013
m8rinek
-> Fén: Tak přesně na tohle bych teď měl chuť...
20:36:14
23.11.2013
23.11.2013
maca
-> Borin - Král tuzerů: jj vadí Ti to tolik?
20:32:48
23.11.2013
23.11.2013
OndraKrupi
-> Fén: tak tenhle příběh bych si rád u fénovice a fenrohlíků rád poslechl :-)
19:57:53
23.11.2013
23.11.2013
Borin - Král tuzerů
-> maca 23.11.13 11:55:18: Ropid už i tady
11:57:31
23.11.2013
23.11.2013
Michal N 283 - zrušená registrace
-> maca:
02:44:57
23.11.2013
23.11.2013
alpin
-> Eidy: samozrejme že rukou , na jeden krát
-> Tommyk: proti tomu čo zváram bežne ( do 20 cm ) je toto dlhé až až , niečo okolo metra , koreň a potom vrchný , ale na praxi som videl zvárať nejaké stroje do bane a tam na trojitom bežne ťahali aj dva v kuse , len zdvihol kuklu , vzdychol si a znova , hneď za chrbátom pálil horák ako predohrev a hybaj ho.. ale to je otročina
-> Tommyk: proti tomu čo zváram bežne ( do 20 cm ) je toto dlhé až až , niečo okolo metra , koreň a potom vrchný , ale na praxi som videl zvárať nejaké stroje do bane a tam na trojitom bežne ťahali aj dva v kuse , len zdvihol kuklu , vzdychol si a znova , hneď za chrbátom pálil horák ako predohrev a hybaj ho.. ale to je otročina
01:31:56
23.11.2013
23.11.2013
jourin
-> Fén: Super, konecne neco zajimaveho :-)
01:22:36
23.11.2013
23.11.2013
Fén
-> Nwkt: To zrovna ne, ale ta představa je zajímavá. :o)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Dělal jsem to podle tohohle receptu:
1 kg pšeničné mouky hladké 00
Droždí 2 kostky (4 %)
Sůl 20 g (2%)
Cukr 10 g (1%)
Voda cca 500 ml (55%)
Postup:
Nejdřív si vytvoříme omládek. Je to řidší kvas z droždí, mouky, vody a cukru. Nejjednodušší je, když si do mísy nasypete mouku, do které uděláte uprostřed důlek. Nalijete do důlku trochu vody, cukru a rozdrobíte droždí. Přidáte z okolí trochu mouky a rozmícháte na kašičku. Pak přikryjete mísu třeba utěrkou a necháte ji stát na teplém místě (ideálně kolem 30 stupňů). Zhruba na 15 - 20 minut. Za tu dobu vzniklá hmota zvětší objem, objeví se v ní bublinky.
Vše pak smícháte se zbytkem mouky a zbývajícími ingrediencemi. Vypracujete těsto, které by nemělo lepit, ani se rozpadat. Zabere to asi patnáct minut. Potom jej opět přikryjete a necháte odpočívat a kynout. To by mělo trvat alespoň 30 minut.
Po vykynutí těsto už jen lehce prohnětete a rozdělíte na díly. Každý z dílů pak rozválíte na kulaté pláty (do tvaru pizzy), nakrájíte na osminky a zarolujete od té delší strany do tvaru rohlíku. Hotové rohlíky pak pokládejte na plech pokrytý pečícím papírem, postříkejte vodou, aby neoschly a opět nechte 20 minut kynout.
Mezitím předehřejte troubu na 250 stupňů Celsia. Jakmile je rozpálená, postříkejte její vnitřek po stranách vodou z rozprašovače. Jen co se utvoří pára, rychle strčte dovnitř plech s rohlíky a zavřete dvířka. Pečte zhruba 10 - 15 minut, podle druhu trouby. Ke konci pečení mírně pootevřete dvířka, aby se trouba odvětrala. Že jsou rohlíky hotové, vám napoví zlatavá barva na jejich povrchu. Bude-li šedivá, máte málo vody.
-> castrol: Vltavskou polevu já nerad. :o))
-> Stepan FUN: Jestli přeháním nevím, ale psychologické vyšetření mě teprve čeká. Dám pak vědět :o)) Příběh s názvem "Nový Fén po třicítce" klidně někde na srazu povyprávím. :o)
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: Dělal jsem to podle tohohle receptu:
1 kg pšeničné mouky hladké 00
Droždí 2 kostky (4 %)
Sůl 20 g (2%)
Cukr 10 g (1%)
Voda cca 500 ml (55%)
Postup:
Nejdřív si vytvoříme omládek. Je to řidší kvas z droždí, mouky, vody a cukru. Nejjednodušší je, když si do mísy nasypete mouku, do které uděláte uprostřed důlek. Nalijete do důlku trochu vody, cukru a rozdrobíte droždí. Přidáte z okolí trochu mouky a rozmícháte na kašičku. Pak přikryjete mísu třeba utěrkou a necháte ji stát na teplém místě (ideálně kolem 30 stupňů). Zhruba na 15 - 20 minut. Za tu dobu vzniklá hmota zvětší objem, objeví se v ní bublinky.
Vše pak smícháte se zbytkem mouky a zbývajícími ingrediencemi. Vypracujete těsto, které by nemělo lepit, ani se rozpadat. Zabere to asi patnáct minut. Potom jej opět přikryjete a necháte odpočívat a kynout. To by mělo trvat alespoň 30 minut.
Po vykynutí těsto už jen lehce prohnětete a rozdělíte na díly. Každý z dílů pak rozválíte na kulaté pláty (do tvaru pizzy), nakrájíte na osminky a zarolujete od té delší strany do tvaru rohlíku. Hotové rohlíky pak pokládejte na plech pokrytý pečícím papírem, postříkejte vodou, aby neoschly a opět nechte 20 minut kynout.
Mezitím předehřejte troubu na 250 stupňů Celsia. Jakmile je rozpálená, postříkejte její vnitřek po stranách vodou z rozprašovače. Jen co se utvoří pára, rychle strčte dovnitř plech s rohlíky a zavřete dvířka. Pečte zhruba 10 - 15 minut, podle druhu trouby. Ke konci pečení mírně pootevřete dvířka, aby se trouba odvětrala. Že jsou rohlíky hotové, vám napoví zlatavá barva na jejich povrchu. Bude-li šedivá, máte málo vody.
-> castrol: Vltavskou polevu já nerad. :o))
-> Stepan FUN: Jestli přeháním nevím, ale psychologické vyšetření mě teprve čeká. Dám pak vědět :o)) Příběh s názvem "Nový Fén po třicítce" klidně někde na srazu povyprávím. :o)
22:52:17
22.11.2013
22.11.2013
StepaNoFUN
-> Fén: Nepřeháníš to trochu? Nejdřív chození pěšky, pak armáda, teď vlastní pečivo... :-O Skoro bych si ten příběh "novýho Féna po třicítce" možná i poslechnul... :-D
22:49:37
22.11.2013
22.11.2013
castrol
-> Fén: este by to chcelo vodica co ma skusenosti s pecivom
22:48:16
22.11.2013
22.11.2013
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> Fén: co to co to ? domácí pečivo ? návod jak na to by nebyl? protože co se prodává v krámech to už se nedá žrát
22:38:01
22.11.2013
22.11.2013
Nwkt
-> Fén: Rozjíždíš pekařství?
21:13:23
22.11.2013
22.11.2013
Lukyn Fakír
-> Pavel P..: noo tak jeto takové větší no
20:20:12
22.11.2013
22.11.2013
Tommyk
-> alpin: ti budu muset někdy něco vyfotit v práci, abys věděl co to jsou dlouhý sváry..
19:33:40
22.11.2013
22.11.2013
darklord
dementi som si monitor poprskal
18:55:10
22.11.2013
22.11.2013
castrol
-> alpin: pekne
17:33:01
22.11.2013
22.11.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Nwkt: Jj, to mě taky napadlo.
17:22:09
22.11.2013
22.11.2013
Matthes, záškodník z TechWebu
-> Nwkt:
17:08:46
22.11.2013
22.11.2013
Nwkt
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : A mazelína by dodal, že svářečkou se nevaří, ale svařuje
17:08:44
22.11.2013
22.11.2013
Eidy
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Woe
17:08:04
22.11.2013
22.11.2013
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Eidy: Na to se přímo nabízí odpověď "Ne, svářečkou."...
16:56:11
22.11.2013
22.11.2013
Eidy
-> alpin: Tos vařil rukou?