skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> aceboss: Pod metlou je normalni bila, bohuzel o presnem duvodu prelakovani z bile na modrou jsem nic nedohledal. Predpokladam, ze to prelakovali aby si z toho soudruh Brežněv sedl na zadek :-)
-> jourin: Mě by zajimala jedna věc když se zadívam na foto.
Na horní straně přepážky zadních sedadel je vidět bílá barva to je fabrická (podkladová) barva pod metlou?
Na horní straně přepážky zadních sedadel je vidět bílá barva to je fabrická (podkladová) barva pod metlou?
-> VeTeV: A co jiného mám dělat, když jsem bez auta? :o)) Prčice jsem chtěl jít loni, ale nenašel se další blázen, co by šel taky. A samému se mě cestovat za Ural nechtělo. :o)
-> m8rinek: Neni problem, vem si monterky a prijed :-D
-> jourin: Bude online rekonstrukce? :D
Super, pod rámečkama je vidět původní origo modrá metalíza :-)
-> Fén: jdi do prdele- já jsem začal včera a 20km a doufám, že v sobotu si dám další minimálně 20ku taky:-)
jinak jsem zjistil, že mě čeká v březnu 50km s povidlovým koláčem, pak v květnu snad konečně celý Prčice po letech (cca70km), následuje v září 50km Benešovských toulek a v listopadu za posledním puchýřem - opět 50km v Benešově... takže v rámci příprav musím teď několik víkendů šmachtat jak pomatenej...
jinak jsem zjistil, že mě čeká v březnu 50km s povidlovým koláčem, pak v květnu snad konečně celý Prčice po letech (cca70km), následuje v září 50km Benešovských toulek a v listopadu za posledním puchýřem - opět 50km v Benešově... takže v rámci příprav musím teď několik víkendů šmachtat jak pomatenej...
-> jourin: Bych si všechno nechal a ten bankrotovej konec by byl u mě stejnej..

-> Jozka: Schlumpfove byly v jiny kategorii :-D
-> Nwkt: dyk jo
-> jourin: tak to dává smysl na zimu, předpokládám, že tyhle prototypový okýnka s rámečkem těsní líp než seriová?

-> jourin: tak to dává smysl na zimu, předpokládám, že tyhle prototypový okýnka s rámečkem těsní líp než seriová?

-> jourin: Komplexně vás obdivuju - na vašem místě bych dopadl jako bratři Schlumpfové.. 

-> Jozka: Ajo
Chceme si udelat nejaky bezceny auto na jezdeni do prace v zime :-)
-> Nwkt: No vždyť Mr. Zapadlo dobil právě ten "civil"..

-> Luky: Ehm, o tom "civilu" je právě řeč 

-> jourin: to je moc dobře, jen škoda, že se to nepodařilo před tím, než ho Zapadlo takhle dobil...
(co vy vlastně na dílně s civilem?
)
(co vy vlastně na dílně s civilem?

Dneska jsme privezli na dilnu k reinkarnaci tohle :) Myslim, ze se dostalo do celkem slusne spolecnosti :)
skoda110r.com/view.php?ci sloclank...
skoda110r.com/view.php?ci sloclank...
-> minno: Teda pokud ty jsi v tom více méně nevinně a neprovedl jsi jí ty něco zlého, tak bych se jí na nějakou cestu do práce pěkně vykašlal... nechal bych jí nejdřív ať vychladne. Pokud by jí to pak mrzelo a sama to chtěla urovnat, tak bych za ní dojel a klidně jí odvezl, ale dokud by se nevzpamatovala, tak ani hovno... Tzn. ne se na ní vykašlat úplně, ale mělo to jít v trochu jiným pořadí.
-> minno: Bacha na škatulku dobrej kamarád
-> MOLSO: ja viem, ale to by som jej neurobil, mala to odo mňa sľúbené, nemala žiadny iný spoj, a ak chce niečo riešiť, nech sa spamätá teraz.
-> minno: len si davaj bacha aby sa z toho nestal zvyk .... keby si sa na nu vysral a neviezol ju do prace tak by ju to mozno mrzelo viac a uvedomila by si lepsie co spravila
-> MOLSO: je to tak, no však uvidí sa časom, ale inak býva všetko OK, takže jednu nevydarenú noc hádam prežijem.
-> haso: ta je lepsia nez ohnostroj
-> MOLSO 01.01.14 19:24:05: tak jest , zvlášť ked sa to deje už na začiatku , nie po určitom stereotype
-> Nwkt 01.01.14 19:20:26: Ono ju to prejde. Už aj prešlo, horúca hlava vychladla a teraz to ľutuje. Nechať tak som ju nemohol, nechcel.
-> minno: dakujem to mi staci
zase som chvilu rad ze som sam a nemusim riesit taketo kokotiny
nechcem byt zly ale ako pise nwkt - ona ta posle do a ty kvoli tomu spravis 300 km v noci a este ju vezies do prace a zehlis to u mamy ... z toho nebude nikdy nic dobre a ak to bude nastavat casto tak vedz ze s tebou bude zametat ako s poslednym hovnom
ospravedlnujem sa za pouzite vyrazy ... to je tou naladou
zase som chvilu rad ze som sam a nemusim riesit taketo kokotiny
nechcem byt zly ale ako pise nwkt - ona ta posle do a ty kvoli tomu spravis 300 km v noci a este ju vezies do prace a zehlis to u mamy ... z toho nebude nikdy nic dobre a ak to bude nastavat casto tak vedz ze s tebou bude zametat ako s poslednym hovnom
ospravedlnujem sa za pouzite vyrazy ... to je tou naladou
-> castrol: ale videl som vcera tu usmievavu karosu na hviezdku pri redute, ta bola peckova!
-> haso: mohol si dnes kukat na salvy z dela
-> MOLSO: lebo som sa neponúkol pomôcť im s drevom, o čom mi ani poriadne nedala vedieť že idú niečo robiť, proste somarina, ale v ženských očiach vážna vec, vôbec o ňu nedbám a nesnažím sa. Ach tie ženské :-( A to som si kvôli nej vymenil nočnú službu a doobeda bol tankovať v poľsku lacnejší benzín, aby som ju potom mohol ísť hodiť do práce.
-> minno 01.01.14 19:14:20: a bol aspoň dôvod na to že bola nasratá?
-> minno: Tak ona tě víceméně pošle do píče a ty jí ještě milostivě vezeš do práce jo 

-> minno: a presne preto viem, ze na silvestra sa nikdy netreba stretavat so zenami s ktorymi ma clovek blizky vztah
treba byt v kruhu kamaratov, priatelov a znamych a uzivat si to, pripadne sa jasit s cudzimi na namesti :)
a ohnostroj som si ani ja neuzil, lebo tam bola miliarda ludi, tak som ho ani nevidel

a ohnostroj som si ani ja neuzil, lebo tam bola miliarda ludi, tak som ho ani nevidel

-> minno: a co sa nafukuje kvoli comu ?
Včera super Silvester
O 20:00 som prišiel k frajerke, tá ma čakala nafučaná a takmer skoro rozchod, do 23:45 sme diskutovali a snažil som sa vysvetliť situáciu (moc neúspešne). Poslala ma domov. Presne o polnoci na cesty (domov 20 km), výhľad na ohňostroje super, ale čo z toho, pár rán aj na ceste, rýchlo schovať auto do garáže. O 02:30 nazad za frajerkou, následne jej odvoz do práce (80 km), cesta o ničom lebo ona stále stále naštvatá, odtiaľ nazad domov, z domu za frajerkinym ujom a následne za jej mamou "opravovať" pokazené vzťahy. Domov som prišiel o 12:30, celá silvestrovská noc na cestách, 350 km za mnou, nevyspatý, hladný, zničený, ani neviem že nejaký silvester bol a ešte som si ani nepripil na Nový rok.... 

Zdárně dokončil předsevzetí 2000 km pěšobusem s výsledkem 2867 km. :o)
Edit: Pro lepší viditelnost.
lh3.googleusercontent.com /-loXgONPx4Kk/.../Ch%25C5% 25AFze+2013.png
Edit: Pro lepší viditelnost.
lh3.googleusercontent.com /-loXgONPx4Kk/.../Ch%25C5% 25AFze+2013.png
dneska okrem dokoncenej elektriky v garazi som vykutil jeden vyfuk ala eR na kilco ..
-> castrol: lepší jak dávat čtyřku za podběh.....ale je to sraní aby to vypadalo....
-> Eidy: Pro každy válec jedna(společná) díra? 

-> Majki: Bude to hranatej příčák a 4 díry ven. 

S bratrem jsme převáželi domací malotraktor k dědovi cca 5km musel jsem udělat video.
zde
zde
-> Eidy: jej takovy hranaty výfuk...

Neodolal som krasnemu pocasiu a bol sa povozit na stovke. Trasa mala cca 100km

-> myschaak AZNP K.Hora: pekne
inak az len nekecam, vcera zo svagrom(elektrikar) sa nam zapojenie jednej lampy v garazi trochu zvrhlo ...
... na totalnu rekonstrukciu elektriky, kabelaz bola vedena na(ne)stastie len po povrchu stien v klasickych bakelitovych svorkach.. takze nakoniec sme vsecko v starych svorkach a hliniku vyskubali a znova natiahli v listach a medi .. samozrejme sa poprerabali a popremiestnovali vypinace, kdesi sa pridali (vypinace(aj svetla), prirobili dalsie zasuvky, popri tom sa stare nedrziace zasuvky a vypinace poriadne prichytili, atd... len dufam ze az tam vlezem nabuduce, sa tam zorientujem :D
... na totalnu rekonstrukciu elektriky, kabelaz bola vedena na(ne)stastie len po povrchu stien v klasickych bakelitovych svorkach.. takze nakoniec sme vsecko v starych svorkach a hliniku vyskubali a znova natiahli v listach a medi .. samozrejme sa poprerabali a popremiestnovali vypinace, kdesi sa pridali (vypinace(aj svetla), prirobili dalsie zasuvky, popri tom sa stare nedrziace zasuvky a vypinace poriadne prichytili, atd... len dufam ze az tam vlezem nabuduce, sa tam zorientujem :D
-> afro100:
vsak sa na tom robi!!!

-> myschaak AZNP K.Hora: vidis, to je tak, ked si nechas omlatit hrdzu volne lozenymi kanistrami