skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Pavel P..: pak to zkouknu, duveruj ale proveruj jojo :)
-> Zeke-ten šestý: to jsem zvědavej... hlavně to obejdi jestli ti to někde neodřeli a všechno podotahuj a dej závlačky
-> Syny: No helmut no medvěd je z dojčlandu a hodní strejčci jezdili z německa ne? Aspoň jsem něco takového kdysi slýchal o hodném strýčku Helmutovi z německa co láká děti na bonbony 

-> Bucin: No tak SPZ je Anglicka, tak fakt nevim kde sebral Helmuta :)
-> Syny: třeba podle SPZ ?
-> ZdeněkH: Jak si prisel na Helmuta prosimte?
Povozil me sefik z prace, kdyz mi vezl z a do prace
Je to auto jeho zeny, on ma Eckovyho medveda...

Odvezl auto na geometrii, sel do kanclu vyridit papiry a kdyz se s prijmacim technikem vracime k autu tak okolo auta byly 4 zamestnanci a koukali na to a prijmaci technik na ně prej "Notak pánové... :D"
Odpoledne se pro to mám stavit, to jsem na to zvědav co tam vykouzlí :)
Odpoledne se pro to mám stavit, to jsem na to zvědav co tam vykouzlí :)
-> Syny: strejda Helmut tě povozil? Nebolí? Ne musí to být pěkné svezeníčko.
-> minno: Ne ne, tady to zatim netreba 

-> Syny: ja len dúfam že si sa v tom nezačal aj hrabať a meniť pakne alebo poloos.

-> havlik: já tam taky hodil kostru ale z Jawy 350/634... pěkná ale než čekat že to někdo koupí.... 

-> Pavel P..: já dneska v práci vyhazoval starou kostru od reklamní cedule a 20kg za 78kč

Dneska jsem cestoval s vozejkem, nejdřív pro vozík na chatu, pak na druhý konec Prahy k máti na chalupu, úklid zahrady od šrotu a bordelu, cesta do sběrny... 278 kilo šrotu a 2,5kila mědi = 1410 korun na dřevo... takže bude na pívo a na ropu

-> tunerlada: tos na tom mel plastovej lem? Jsem si ani nevsiml, ze ten blatnik byl takle nacatej. Je videt, ze kocka je z toho pohledu taky dost prekvapena 

-> myschaak AZNP K.Hora: Dobře zalitej, ten poroste 

-> myschaak AZNP K.Hora:

Byl jsem vrátit lahvičky co jsme zapíjeli prcka.....977Kč ty krávo

-> Zeke-ten šestý: a to som len zacal ... 

-> Citr0nik 15.05.13 22:03:28: tohle znám moc dobře :D
Dnes som zacal trosku upratovat a davat nejake diely z skodoviek do krabic a trosku potriedit.. no ale akosika je to este vetsi bordel ako bol ..

napasoval novej blatník na spotřebáka,teď ještě lakovna a bude to jako nový :).. ten starej už byl nic moc 

-> Joki: to mas bezvanos?
kolko to toho plynu zozere? snad tak 15/100 ne?

Dotuzil jsem blatníky - proč to rovnou nerozřezat, když je to nové
V laku budou v záloze i origa bez děr 

-> castrol: aj hej
-> suri: no hej ale chapeme sa 

-> castrol: no ja len že nepodarené je hodne divné slovo , evokujúce niečo zlé , a nie niečo čo akože má byť subijektívne nepekné
-> suri: pisem ze nepaci sa mi vzhlad a nie vybava
-> Lukyn742: Přece na rušení starých televizí, na co jinýho? 

-> castrol: a čo je na druhej gen. okrem vzhľadu horšie ?
-> Jindas: A k čemu je to dobry že to má nulovej odpor ? snad jsem pochopil dobře
-> suri: a vybave nevravim len o karoserii a ta sa mi viac paci ako ta nepodarena 2 degeneracia
castrol 15.05.13 20:40:05 napsal:
→ suri: → U-Geen: mne sa zas paci superb
1 generacieale to už je kus starina ktorá u mňa neplňa základné nároky na výbavu , motor a pohodlie , ale za to oproti SII splňa karosárske prevedenie ...
→ suri: → U-Geen: mne sa zas paci superb
1 generacieale to už je kus starina ktorá u mňa neplňa základné nároky na výbavu , motor a pohodlie , ale za to oproti SII splňa karosárske prevedenie ...
-> suri: -> U-Geen: mne sa zas paci superb 1 generacie
-> stika87: Spíš málo ne 

-> Nwkt: tyyy draku nemas tam tech tlacitek nako moc ? 

pouklízel jsem po dvoře.....ještě že to má takovej kufr,u fábie bych to musel mít i pod nohama u řidiče

-> U-Geen: Tak ted má zas úžasně korejskej předek...:o) A to nepíši podle fotky nýbrž pohledu naživo..:o) Starší mi přijde mnohem hezčí.. :)
Nwkt 15.05.13 10:49:39 napsal: → U-Geen: třeba k tomu budou dávat tuningovou sadu kurtů
dobra poznamka
ale jen pro verze 4x4 se zvysenym podvozkem 

-> U-Geen: Zadek určitě lepší u sedanu. Ještě by to chtělo trochu ponížit, třeba k tomu budou dávat tuningovou sadu kurtů
-> U-Geen: Uvidíme aké tam dajú agregáty 

-> suri: me se zadek libi o dost vic (pred tim byl takovej francouzskej), ale predek uz moc ne :)
ja som audi s takým zadkom ešte chvaľabohu nevidel , tak neviem
osobne sa mi starý zadok a aj predok viac páčil , tento nový štýl mi k superbu nesedí ... ale aspoň mi zlacnie predface
osobne sa mi starý zadok a aj predok viac páčil , tento nový štýl mi k superbu nesedí ... ale aspoň mi zlacnie predface
-> Tomaso435 14.05.13 22:19:26: kterej model?