skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
mam za sobotu a neděli nalítáno něco přes 900km tak sem dělal malou péči včetně komplet mytí WAPKOU!!!!

-> minno:

Sused od garáže prišiel za mnou a že miňo ty vieš po anglicky? A ja mu vravím, že neviem.
A prišiel s baterkou z motorky a tam napísané že DO NOT OPEN. Mu vravím že to je neotvárať. A on že, tak teda neotvárať to znamená?
Chalan asi 35 ročný.

-> Zeke-ten šestý: zrcátka nemáš přišroubovaný!

Lišty prahové, lišty střešní, zrcátka,... vypadá to jako auto :D
-> Hurdis: Kolo bych nezatracoval - táta pořídil moderní "skládačku" a od jara do podzima jí vozí v kufru a nemůže si jí vynachválit. Ušetří tím spoustu času s hledáním "vhodného" parkovacího místa...
-> Hurdis: Tyjo když to čtu tak si připadám blbě. S tou kupou vercajku co vozíme v autech kvuli servisu, se snažíme všichni zastavovat vždy co nejblíž rozvodnejch skříní nebo vchodu do baráku. Jak napotvoru když si řeknu že zaparkuju jako člověk, tak už u druhý cesty do kufru nadávám, že se na to můžu vysrat, protože tím to většinou nekončí
Tak že jen vyjímečně se stává, že sem dál jak třicet metrů od auta
A to už si přemýšlím jestli se nevrátím abych si popojel 

-> Fén: Tak ono když to nejde autem, volím hned chůzi jako zálohu. Kolo, MHD a podobná zvěrstva nahradím raději přechodem celého města. Navíc i po těch liniových stavbách to bylo denně vždycky hromada kiláků v pořádném tempu. Ale že bych to zrovna vyhledával pro dobrý pocit, to zase ne.
stepan 20.05.13 12:49:15 napsal: → krup: Tam dojedeš, všude stejkance, zalitej bordel… A řekne ti „taky koukáte, co?“
výýýborně

Sakra klučiska :p
( ikdyž žůžová .. to už tady dlouho nebylo :o)) )
( ikdyž žůžová .. to už tady dlouho nebylo :o)) )
-> stepan: 

-> krup: aby nebyla žůžová :D.
-> krup: zluta je hodne choulostiva ;-) ale urcite to dopadlo dobre :)
-> stepan:

-> stepan + Vojťas: huš :p
.. nicméně i tak to může dopadnout , ale, kdo se bojí, nesmí do lesa .. a já, nebojím se vlka nic
Páchal blatníky, čílko, záprach do dveří ( hrdza v rohu) a nějaké štětečkování .. su zvědavé hlavně na odstín, ono ten záprach na dveřích je víc, než odvážný :)
.. nicméně i tak to může dopadnout , ale, kdo se bojí, nesmí do lesa .. a já, nebojím se vlka nic

Páchal blatníky, čílko, záprach do dveří ( hrdza v rohu) a nějaké štětečkování .. su zvědavé hlavně na odstín, ono ten záprach na dveřích je víc, než odvážný :)
-> stepan: a domu pojede ve futrálu...jeden nebo druhej 

-> krup: Tam dojedeš, všude stejkance, zalitej bordel... A řekne ti "taky koukáte, co?" 

Teď jsem mluvil s lakošem a cituju "až mě překvapilo, jak to dopadlo, budete překvapen", takže si k večeru jedu pro Boženku a těším se jak malej kluk :)
-> Bucin: Pomocí GPSky v mobilu.
-> Fén: Jak to měříš??? To jsou jen planované výlety, nebo máš na sobě GPSku.
-> Hurdis 19.05.13 18:51:38: ono se to nezdá ale denně najdeš sakra hodně kilometrů 

Dnes jsem po delší době trochu projel Octavii,abych letos také něco najel.
-> Plisek: ked nenatrafis na blba problem nebude a bude sa to dat ukecat
-> castrol: přemýšlel jsem o výměně za jiná kola uvidím jak se to bude líbit policajtům inzerát jsem zatím stáhnul
-> Plisek: a coze kola predavas ?
-> Hurdis: Klidně to zkus, není to tak hrozné. Jenom na letošní zimu si pořizuji sněžnice. :o))
"Dílna" vyklizená....začnu připravovat na beton)
-> Fén: To bych mohl zkusit taky. Ne, delam si prd*l.
Prvních letošních 1000 km pěšobusem a to o 42 dní dříve, než jsem zamýšlel. :o)
-> U-Geen:
No řekněme, že na nějakém tom roku navíc nezáleží ... :-) Navždy mi už bude osumnáct :-) Děkuji všem
No řekněme, že na nějakém tom roku navíc nezáleží ... :-) Navždy mi už bude osumnáct :-) Děkuji všem
-> VS: Ó, tak to gratuluji. Na fotce ti to sluší.

-> U-Geen: 50 je taky pěkně kulaté 

-> VS: 20, 18 nejsou kulatiny ne? :-) jink teda taky gratuluju :-)
-> FORM:
Tak nevím, je mi osumnáct nebo dvacet? :-) Děkuji ! :-)
Tak nevím, je mi osumnáct nebo dvacet? :-) Děkuji ! :-)
-> VS: Přeji vše nejlepší k tvým dvacátým narozeninám :-)
Děkuji :-)
-> Hrabosh: tam jsem si taky pěkně skočil.. naštěstíí jsem tam měl myslim ještě seriovej podvozek, půl metru vysoko, tak dobrý 

-> VS: Vše nej!
-> VS: Hodně štěstí a zdraví! 

-> VS: tak to vs naj prajem
-> Hrabosh: jj
Jo, tam. Akorát já jsem jel tím pravým pruhem .... a příšte budu brzdít jak vzteklej. Jestli to teda rozchodí klikovka a nějaký příšte ješte bude ....
-> Hrabosh: myslíš tady? goo.gl/maps/e1NUu
-> Hrabosh: ten je tam odjakziva a každej tam pribrzdi :-) Tam se dají prorazit i gumy.