skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Zeke-ten šestý: jj,taky se mi povolilo
-> m8rinek: jdu ho najít a připravit na zítra :) jeste neco Te napada?
-> Zeke-ten šestý: Nekontroluj to opticky, ale imbusem ;).
-> m8rinek: myslíš ty imbusy? ty bych mohl překontrolovat, diky :)
-> Zeke-ten šestý: Spoj poloosa-hřídel, rádo se to povoluje...
Geometrie hotová, jinak mam dotaz, dovolim si ho nacpat i sem, kdyztak mi napiste SZ :)
vec se ma takhle,
když pridam nebo pustim plyn, potom popripade pri rozjezdu neco klepne (takovy duty cvaknuti) u zadni napravy, povoleny nic neni, to jsem jeste dnes kontroloval na heveru, poloosy jsem vybíral bez vůle, ale na poloosy radeji zitra jeste kouknu
Má někdo napad co by to mohlo byt, popripade co zkontrolovat?

vec se ma takhle,
když pridam nebo pustim plyn, potom popripade pri rozjezdu neco klepne (takovy duty cvaknuti) u zadni napravy, povoleny nic neni, to jsem jeste dnes kontroloval na heveru, poloosy jsem vybíral bez vůle, ale na poloosy radeji zitra jeste kouknu
Má někdo napad co by to mohlo byt, popripade co zkontrolovat?

-> Mantrabeach: teď jsem to napravil
Ale každopádně víš, jak jsem to myslel, ne?

Ale každopádně víš, jak jsem to myslel, ne?

-> Luky:
viděl si někdy moje erko na fotkách?myslím že zrovna prahy vyvářet fakt nebudu a všechno okolo taky ne,maximálně vaničku

-> Mantrabeach: ale jó, o tom žádná, já spíš že místo tance kolem oken s Ironem, což se mně jeví v tuto fázi renovace jako zbytečné, by spíš auto ocenilo, kdybys mu třeba vyvařil práh, nebo tak něco 

-> havlik: vole na kozách v garáži to nehrozí

-> Mantrabeach: tak bachy aby ti nezačalo kvasit
-> Luky: tohle auto zraje jak víno,není kam spěchat

-> Mantrabeach: no, myslím že vypucování oken je to poslední, co tohle auto potřebuje 

po letech vyvětral erko na sluníčku
.hezky sem z něj opláchnul prach,vyčistil okna a zase ho zatáhl do garáže.už by se mohlo konečně dočkat

-> dragon_cb_cz: Když délka pobytu na Liberecký strojárně se násobí koeficientem 1,5-2 (v některých případech i víc), tak mam 100chutí kopnout do vrtule...
-> Matthes, záškodník z TechWebu:
-> dragon_cb_cz:
Samá ekonomie, no fuj!
-> dragon_cb_cz:
Samá ekonomie, no fuj!

-> Tomáššš: To máš od Arabely, ne?
Tam taky lítala stovka myslim.

-> dragon_cb_cz: mam carovne auto 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nevím jestli bych použil tohle slovo
-> Tomáššš: Létající kilo?

-> Tomáššš: Létající kilo?

Pretesnil motor,spravil mensi poriadok v garazi, brusil loukota a na skusku nalozil BBSka ...
-> dragon_cb_cz: Heh, zajimavy :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT
A dělám mix matematiky, ekonomie a software 

-> dragon_cb_cz: Kam ze ty chodis?
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Taky hezkej obor, skoro stejně divokej mix jako ten můj
-> haso: Takhle špatný to u nás naštěstí není, ale já už teď bojuju jen se svojí leností to dodělat... pokud se zadaří tento a příští týden, tak už mi bude zbývat prakticky jen jeden semestr, výzkumák a diplomka... no snad to nějak dám, abych mohl jednou dceři říkat "koukej studovat"

-> haso: Takhle špatný to u nás naštěstí není, ale já už teď bojuju jen se svojí leností to dodělat... pokud se zadaří tento a příští týden, tak už mi bude zbývat prakticky jen jeden semestr, výzkumák a diplomka... no snad to nějak dám, abych mohl jednou dceři říkat "koukej studovat"

-> darklord: Jo, tak klidne. Je to ekonomicko technicka smes o podnikani s technikou. Takze na jednu stranu sme se ucili ucetnictvi, finance, management, marketing a na druhou stranu sme serizovali vstriky na traktoru atd.
-> Klubko_: Lakovaly se blatníky a čílko, mrkni do karty :)
-> haso: Jo, to mě taky štve když dám 250 za cestu, cesta tam a zpátky je na 2 hodiny a ono to odpadne.
darklord 21.05.13 22:20:45 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: no a prezdaris konecne
coho si to ten inzinier?
Planety. 
→ Matthes, záškodník z TechWebu: no a prezdaris konecne
coho si to ten inzinier?

-> dragon_cb_cz: mna len stve to, ze pridem do skoly (tento semester sa mi to stalo uz aspon 20x), na nejaky cas (rano vacsinou), 15min sme tam a profak nechodi a ideme domov
a nemaju v sebe ani tolko slusnosti napisat jeden posraty hromadny mail (prednaska neni, cviko neni, odcestoval som) a potom sa to cloveku stane kazdy tyzden zo 2x a ma sto chuti sa na to vysrat...zabija cas, nic nove sa nenauci, nevyspi sa, nemoze si robit vlastnu robotu a veci co by chcel
a nemaju v sebe ani tolko slusnosti napisat jeden posraty hromadny mail (prednaska neni, cviko neni, odcestoval som) a potom sa to cloveku stane kazdy tyzden zo 2x a ma sto chuti sa na to vysrat...zabija cas, nic nove sa nenauci, nevyspi sa, nemoze si robit vlastnu robotu a veci co by chcel
-> Matthes, záškodník z TechWebu: no a prezdaris konecne coho si to ten inzinier? 

Vysokoškolské vzdělání je naprostý základ, který každý musí mít, ale ve výsledku je úplně na hovno a jako řemeslník případně podvodník/šarlatán/ekonom uživíš rodinu mnohem lépe :). Věřte mi, po konci gymplu už studuji čtrnáctým rokem, tak o tom musím něco vědět... :)
-> haso: Přesně, přesně, přesně...
-> m8rinek: No rozmysli si to pořádně a rychle. Ty 2 roky jsou natolik krátký, že když už začneš a rok tomu dáš, je blbost to pak nedodělat - ale v součtu to pořád jsou dva roky.
Je blbý, že v ČR je vlastně pořád Bc. úplný hovno, nikdo to moc nebere jako že máš VŠ, takže mojí chuť se na to vysrat vždycky utlumilo to, že bych po X letech vlastně měl hovno... sice bych na něj měl diplom, ale pořád by to bylo hovno...
-> m8rinek: No rozmysli si to pořádně a rychle. Ty 2 roky jsou natolik krátký, že když už začneš a rok tomu dáš, je blbost to pak nedodělat - ale v součtu to pořád jsou dva roky.
Je blbý, že v ČR je vlastně pořád Bc. úplný hovno, nikdo to moc nebere jako že máš VŠ, takže mojí chuť se na to vysrat vždycky utlumilo to, že bych po X letech vlastně měl hovno... sice bych na něj měl diplom, ale pořád by to bylo hovno...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja ti zavidim, ze uz mas svaty pokoj, u nas to po Bc. ide od 10 k 5 a najradsej by som sa na to vykaslal, ale ten rok uz nejak doklepnem a ziadne dobre slovo na vlastnu skolu nepoviem 

-> m8rinek: To uz doraz :-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Jo jak to tak sleduju, tak po bc. mam dvě sta chutí se na to vykašlat... No uvidíme, beztak si dám minimálně půlroční pracovní pauzu a pak se uvidí jestli se tam zas zašiju na neurčito...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To byl pokus o vtip, skutečně mě zajímal ten obor...
Závidím ti ani nevíš jak, já už na škole smrdím skoro 8 let a ještě minimálně rok smrdět budu...

Hosi, kdyz ja studoval, vy ste makali a zili svuj zivot. V tomhle zavidim ja vam. Ten papir neni nic posvatnyho a teprve casem se ukaze jakej to melo smysl...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ja jsem byl blbej že jsem toho nechal.. 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: závidím , gratulujem
Uvidíš, jestli to v práci bude lepší.
Uvidíš, jestli to v práci bude lepší.

-> palinator: Dik. Sice mi to vedouci nabizel, ale proste sem ve skolach uz tolik let, ze me to sere :(
Gratulace...
Doktora, doktora, doktora!! 
Gratulace...

-> Tommyk: Diky, jj tak jest.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak gratulace pane. To bylo v Praze na ČZU?
-> stepan: Diky. Jj, uz sem klesl na Vencovu uroven a muzem si i s Vetvi podat ruce.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Takže už seš stejnej póvl inženýrskej jako syny, jo?
Jinak gratuluju.

-> Mr_Kubas: Dik.
-> dragon_cb_cz: Tak nejaky veci jo, zadny terno odborny, co si budem rikat. Ale myslim ze to nejlepsi co sem si odnes je tak trochu jiny mysleni, reseni problemu atd...
-> dragon_cb_cz: Tak nejaky veci jo, zadny terno odborny, co si budem rikat. Ale myslim ze to nejlepsi co sem si odnes je tak trochu jiny mysleni, reseni problemu atd...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: A čeho že jste inženýrem, pane inženýre? Nebo provokativnějc - co že vlastně umíš? 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Inženýr? No prosim, gratulace