skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> DEKODOVAC: ja som to hovoril aj vcera a predvcerom. Aspon tu bol klud a svaty pokoj.
ja som zase povedal dnes HURA IDE VIRT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!

A já díky nefunkčnáímu virtu udělal plno tabulek do práce a v sobotu se grilovalo v novém nerezovém grilu.
Chtělo by to častěji takové výpadky.
Chtělo by to častěji takové výpadky.
Mě stala první něco kolem 2000 Kč, ale už jetá... kupoval jsem jí tenkrát nějak na podzim 2000 mám ten pocit. A snad bych jí ještě někde našel. 

-> Capricorn: :-D :-D přesně takhle sem přenášel Nascar :-D on to tam dostal cdmechanikou kterou mu někdo pučil na nahrátí a já pak asi 20ti disketama celej večír běhal od kompu ke kompu

-> Capricorn: To já vypalovačku měl někdy kolem 2000/2001, akorát mě stála 6500,- 

-> Tomaso435: No hlavně když jsme v roce 98 nebo 99 ještě neměli vypalovačku a přenášeli mezi kompama hru Commandos na cca 50 disketách na 2X.
Pač ani jeden z nás nechtěl donést svůj HDD k tomu druhýmu.

-> Capricorn: ale náhodou, bylo to super, ten system byl tak jednoduchej, navíc to vypadalo zajimavě, teď je to běžný. a nudný. ale víš co , to se ti na disketu vešli 4 hry několik textovejch souborů a ještě bylo místo, dneska tady řešim giga místo kb :-D
-> Tomaso435: Ani mi nemluv... kdybych měl vzpomínat na všechno železo a srovnávat to by se člověk vážně nasmál. 

-> Capricorn: hmm tojono :-D já měl v roce 99 myslim první komp 286 předělanou na 386. kde byl DOS a 3.1. hdd neuvěřitelných 167mb ,, pak sem posílil na 486DX se 3.11 a zvukovou kartou creative :-D hdd 328mb. no síla :-D púak už P1 166mhz se 1,8gb hdd a i cd rom :-D :-D no a pakuž to byl fofr :-D
Jo kde jsou ty časy kdy jsem začínal v roce 1995 na DOSu a Win 3.11 …a pak ten přechod na Win 95 …to člověk koukal. Ale nevím proč nejvíc jsem si stejně oblíbil Win 98 SE na nich jsem jel fakt dlouho… pak chvilinku Win ME …XP jsem přeskočil a šel rovnou na Visty.
nerozbil jsem to na zavodech do vrchu
a hlavne se dostal sem
temnak poradil, jak na to 

-> kamikaze: Taky s nima nemám problém a to už je mám dva a půlroku... je to jen o zvyku.
-> Capricorn: Měl jsem je na NTB rok a neměl jsem s nima problém, sedmičky jsou už trošku někde jinde a XP už jsou docela zastaralý
Jo holt na jehoVisty se musí vždycky jinak... ty se potvory jen tak nedají. 

Já v W7 otevřel soubor v PSPadu, vložil, uložil a jedu

-> darklord: hm, já tiež nie :-D
-> darklord: To sem ani nevidel snad nikdy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> Tomaso435: miesto tych kecov mi radsej zozente konzolu na altik s klimakompresorom pre 1.3MPi 

Postup na TW šoupnul Temný pán takže tomu patří hlavní dík... On ho uvěřejnil na XP. Na Vistách jsem to odzkoušel já.
-> Tomaso435: No dobre

Matthes, záškodník z TechWebu 26.06.11 21:02:29 napsal: → Tomaso435: Spis darklordovi 
Teda takhle je ten retez: darklord, ja, Tomaso, Capricorn Vojtisek
takhle to bylo :-D

Teda takhle je ten retez: darklord, ja, Tomaso, Capricorn Vojtisek

-> Tomaso435: Spis darklordovi 
Teda takhle je ten retez: darklord, ja, Tomaso, Vojtisek

Teda takhle je ten retez: darklord, ja, Tomaso, Vojtisek

-> Capricorn: kuju

-> Vojtisek: tady kolegovy Capricorn poděkuj :-D mě tohle nenapadlo , ty XP sou pořád ještě hloupý a umožněj všechno :-D
-> Tomaso435: už jsem tady, stačilo jen zálohovat, díky Tomaso

-> Capricorn: tak prej to de, :-D "jupííííííí" řikal :_D
-> Capricorn: tak zkoušíme :)
-> Tomaso435: No tam mu to nejspíš ve složce kde je soubor host uložit přes notepad nepůjde i když bude přihlášený jako administrator... bude to tam házet jakousi hlášku. Ani změnit práva mi u toho souboru nešlo. Co mi ale šlo bylo soubor zkopírovat třeba na plochu tam ony dva řádky přes notepad doplnit - uložit (jen uložit - ne uložit jako) a zkopírovat zpátky do složky (původní soubor předtím odstranit).
-> Capricorn: jakou? :-) vojtisek se nemuže dočkat :-D
Vymenil tesnenie pod hlavou, a rovno dal liznutu hlavu, sanie s LPG pripojkou a novy karbec. Trosku pocuknuty predstih a ide to krasne, hadam uz to nebude papkat 14-15 na 100 po meste. Velke diky Ondrovi za zazemie a dlasie dve ruky k praci.

-> Tomaso435: Mně to na (jeho)Vistách šlo akorát jsem musel použít menší fičuru.
-> Nwkt: S prichuti ethylenglykolu?
Chces umrit?

-> Nwkt: polivcicka karburatorovacka by nebyla?! ... termostatacky jsem uz prezranej...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: že bych si dal k večeři polívku termosťačku? 

-> Matsoft: Tam to je jen pro vybrane 

Ja bych to tu nechal takhle. Pekna komorni atmosfera. Zadny idiotsky dotazy na tema: menil jsem tesneni pod hlavou a furt to vari
muzu se S120 jezdit na natural?
varil jsem termostat v hrnci a otviral, ale v aute nefunguje
muzu se S120 jezdit na natural?
varil jsem termostat v hrnci a otviral, ale v aute nefunguje
-> Matthes, záškodník z TechWebu: btw nikde jsem na tw nenasel tan navod :-D
-> Matsoft: možná lepší znlosti pc, než jen 220V , ON a start - vypnout

-> Tomaso435: Nejde, protože k tomu nebude mít práva
-> Matthes, záškodník z TechWebu: to sem taky navrhoval, ale zamítlo se :-D
-> Nwkt: no, ono to udajněnešlo uložit, a pořád to nebízelo v čem to uložit, no takže s čeká na spuštění do éteru bez objížďky:-D
-> Nwkt: no, ono to udajněnešlo uložit, a pořád to nebízelo v čem to uložit, no takže s čeká na spuštění do éteru bez objížďky:-D
-> Tomaso435: zajimave ze ja jedu z W7
-> Tomaso435: Postup: format c:
insert install CD win XP 

-> Tomaso435: ať se pošťourají v přístupovejch právech k souboru
-> Nwkt: nojo, tak tobě viď :-D tobě de taky všechno :-D a tak napiš postup a předám dál netrpělivým :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zlatej volcov a T602 viď :-D
-> Matthes, záškodník z TechWebu: zlatej volcov a T602 viď :-D
-> Tomaso435: Do haje se vsema widlema 

-> Tomaso435: A proč mě to na 7 jde?
nesmíš bejt levej

-> Matsoft: a šířil by se i víc, kdyby někteří nepředbíhali dobu posranejma vistama a sedmičkama :-D těm to nějak nejde :-D
-> Jarda: je...... ale napocital jsem uz asi 12 ruznejch lidi.. se celkem postup zfunkcneni siri....
-> Matsoft: jj, ale je tu nejak mrtfo :(