skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> squalo: este nie nebol cas len co som sa previezol 1km
-> castrol: si nešteloval pritlak ešte? 

-> alpin: malo casu ale pocitam tento alebo buduci tyzden uz tam asi budu
-> castrol: jak to ?
-> alpin: lamino dvere tam este niesu
-> squalo: no neviem neviem ci bude pomahat

-> squalo: bude tlačiť tie lamino dvere dole aby sa nevytrhli
-> castrol: počuj ale to kridlo ti na pretekoch bude až moc pomahať, sa mi to nepozdava 

-> squalo: kujem ale este by to chcelo kus dolu
som dnes bol prevetrať plechovku a dake to foto a po ceste som ju hodil na vahu a s 3/4 plnou nadržou a ostatným haraburdim to hodilo na 940 kilo čo sa mi zda moc... 

-> castrol: pimp my ride 

-> James1991: prohnily? tam uz nema bejt co prohnily 

-> Vojťas:
Sem na tom podobně, nevim jestli to máš prohnilý, já naštěstí ne, ale upevněnej ho mám pdoobně, protože u mý Soietty je nějaký divný uchycení, takže pomohl jen drát a kus jiný gumy vejfuku
Sem na tom podobně, nevim jestli to máš prohnilý, já naštěstí ne, ale upevněnej ho mám pdoobně, protože u mý Soietty je nějaký divný uchycení, takže pomohl jen drát a kus jiný gumy vejfuku

Tohle doma nezkoušejte :-D jen pro silné povahy :D ale lepší než kdyby se mi vejfuk klembal urvanej pod autem 

ja som dneska trocha pofušoval méďa a trocha si na ňom zajazdil , fajn povoz

Tak ja dnes dodal aspo na dvere listicky,a novy sroubky cerny do masky :-D
Před poradou jsem ještě stihl nahodit repasovaný MAGNETON(kvalita foto nic moc-mobilem),a cestou k Radek Retro eLeSo jsem dokonce postoupil dechovou zkoušku u a první velkou kontrolu dokladů princezny od soudruhů SNB
Civěly jak vrány co to zastavily,a soudružka SNB
měla taky smůlu...dýchnul jsem jí tam jen čerstvě dopitý nescafééé

-> bibendum30 27.06.11 18:08:02: neni zač,de o bezpečí a hlavně správný přidělání,nejezdim s tim první den
jinak ta cedule de pěkně do kytek,holt sluníčko je sviňa

jinak ta cedule de pěkně do kytek,holt sluníčko je sviňa

Radek Retro eLeSo 27.06.11 18:02:15 napsal:
v pátek u mě byl Bibend'ák na rady a porady............tak tak pátečmí rychlo-porada o pásech SCHROTH.Tímto ti za cenné rady moc děkuju Radku
v pátek u mě byl Bibend'ák na rady a porady............tak tak pátečmí rychlo-porada o pásech SCHROTH.Tímto ti za cenné rady moc děkuju Radku

v pátek u mě byl Bibend'ák na rady a porady............
-> Zazaa: tak já sem ho včera večer v práglu nakládal skoro hodinu a půl, on ten sráč je těžkej a nešel nastartovat, navíc je to dost nízko, tak drhnul podlahou , no voswer, toto bylo luxusní, efektivní a jednoduché

-> Matthes, záškodník z TechWebu: ale tak snáád nie...nič horieť nebude :D
-> darkstar93: Ajeje. No co shoret ma, necht shori.
Urobil som spínač ventilátora chladiča.. :D.. kábel len tak tak dočiahol... len tak tak som ho pretlačil cez tie priechodky :D.. ale ide. a celkovo som skrášlil elektriku :D nech to nejako vyzerá... deti ma tam obstrelovali guličkovkou. :D.. babky klebetili. nasmial som sa moc.. ale tak snááád to bude fungovať tak ako má :D... aj ked kamošovi to hučalo viac :D:D..
-> Zazaa: Přihodila se úmyslně... Porsche byl maličko problém naložit a pro jednoduchost skládání jsem vyrobil okop, umístili jsme do něj Barkase a s Porsche sjeli skoro rovně. :-)
-> havlik: Ten bobik vykutal tu jámu a pomohl na tyči umístit barkase do ní a vytáhnout ho z ní... :-D
-> Stepan FUN: koukam nas tu fotku a nechapu jak se ta situace prihodila ? :)
-> Stepan FUN: ten s tim bobíkem to rovnou zahrne pro příští generace?
-> Jozka: to máš pravdu
-> afro100: ty jsi občas hroznej hnidopich

-> afro100: ty jsi občas hroznej hnidopich

neska v ulici hořely auta, někdo někomu podpálil mercedesa a pak se to rozšířílo na dalsi auta.....a ted si tady policajti odchytli feldu mistnich debílků, měli tam nějakou sirenu že to vydavalo zvuk jako policejni auto, megafon a tak. Policiste je to nechali demontovat na miste, jesi dostali pokutu to nevím
U vsetkych De Luxov neboli kovraly ...
-> j_j: Tak holt budeš mít chvíli 110 tak trochu bez L..
-> David.:
Jo no, akorát to vždycky v tom bordelu nemůžu najít a myslím, že při mém kilometrovém proběhu dřív auto zaroste do země, než se opotřebí šnek.
Spíš potřebuju do zásoby plastové kryty všeho možnýho. Dopředu mám už asi jenom 4 kusy nové a kryty zadních lamp mám už rovněž jen 2 sady uskladněné.
Ještě by to chtělo made in Czechoslovakia, ty ještě nemám.
Jo no, akorát to vždycky v tom bordelu nemůžu najít a myslím, že při mém kilometrovém proběhu dřív auto zaroste do země, než se opotřebí šnek.
Spíš potřebuju do zásoby plastové kryty všeho možnýho. Dopředu mám už asi jenom 4 kusy nové a kryty zadních lamp mám už rovněž jen 2 sady uskladněné.

-> palinator: jo to je možný, tak si zásobenej na horší časy

-> David.:
Ještě mám doma 2 náhradní.
Jeden tuším z nějakýho dřívějšího nákupu od Tebe.
Ještě mám doma 2 náhradní.

-> palinator: šnek byl dávanej novej
tak alespoň něco

-> David.:
Šnek.
Hele, on ten odstín je zkreslenej foťákem, když se na to podíváš v reálu, tak je to skoro stejný.
Tady to vypadá dost "fosforově".
Šnek.

Hele, on ten odstín je zkreslenej foťákem, když se na to podíváš v reálu, tak je to skoro stejný.

-> palinator: jo teď se na to dívám je to to víc žlutý...ale tak to nevadí co že si použil?
-> minno:
Děkuji sire za upozornění.
Děkuji sire za upozornění.

-> David.:
Vedle jak ta jedle. Když jsem nakonec nepřehodil ani jeden z budíků, tak jsem ručičky nesundaval (nechtěl jsem se srát s tím, že by to pak neukazovalo dobře), ale vzal jsem si tvou ručičku do kapci a podle toho jsem si koupil barvičku. Skoro jsem se trefil. Kdybych do toho přidal kapku vlastní krve, byl by z toho ouplně přesnej odstín.
Použil jsem slimáka z toho tvýho tachometru.

Použil jsem slimáka z toho tvýho tachometru.
-> minno: se sekl, přístrojovka

-> palinator 27.06.11 12:10:04: a kde je tá palubka? :)
-> palinator: mé ručičky?

Jináč tu jest moje "nová" přístrojovka po faceliftu a opravě počítadla. Na otáčkoměr se zase nedostalo.
Ještě osadím zbývající kontrolky paticemi a - to budete koukat!

-> Jirik_Tuňák: neviem čo to je ale je to vraj bežné na benzínoch , smrdí to ako boľavá noha
-> Jozka: ted se stejně sušej v tlamě embéčka
nechám tam ty gumový zatím...

-> Všichni reakcionáři:
Pááárchanti, a já měl kvůli vám zaracha.
Asi se začnu zase občas dívat na TW, tam je to samej záškodník a protivirtí živel.
Pááárchanti, a já měl kvůli vám zaracha.

-> suri: To má taky eko spojku?