skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> minno: nevěděli, jediné co víme , je to že se nový sehnat téměř nedaj 

Vedeli ste o tom, že klasické čierne plasty eMkových nárazníkov sú vyrobené z EPDM? Resp. pomerná časť materiálu obsahuje aj EPDM. Dozvedel som sa v STOPe z rokov 80-tych.
-> Radek Retro eLeSo: Myslel jsem si to, že si byl ten z mojí levý-)
To byl Tomek
Normální jev - zpátky pude s prázdnejma bednama, a oficiálně nesmíš dát bedny s pečivem na zem. Takže čapne a de
To byl Tomek

-> David29: ještě si neodpustim tvýho kolegu včera,taky vozí jmenovku ale napravo a má značku 1A7
stál u potravin na černokostelecký roh starostrašnický,ale musel až nakonec bloku,du zpátky a auto z boku dokořán
větral housky či co??

stál u potravin na černokostelecký roh starostrašnický,ale musel až nakonec bloku,du zpátky a auto z boku dokořán

-> David29: nejni zač,jmenovky za sklem sem si všim na poslední chvíly,takhle se tam furt pouštěj debilní autobusáci a kolona je až pod most
jel sem od Hostivaře a pouštěl tě z mojí pravý strany přece

jel sem od Hostivaře a pouštěl tě z mojí pravý strany přece

-> rsvancara: jo zdvihátka a vačky mávajú vždy radosť , ale tak do PD octy to hádam postačí .-DD
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : 
Počkej, až někdy potkám tebe... udělám ti zadním narazníkem facelift

Počkej, až někdy potkám tebe... udělám ti zadním narazníkem facelift
-> Radek Retro eLeSo: Tomu se říká z prdele klika, kamaráde... 
-> David29: Sorry Dejve, ale rohlíky ve Vltavě už ti nikdo neodpáře.

-> David29: Sorry Dejve, ale rohlíky ve Vltavě už ti nikdo neodpáře.

-> Radek Retro eLeSo: Hoho, díky pane
Měl jsem tam starosti s blbem, co mě pustit nechtěl (jel zprava, jel po hlavní a objel auto co mě pouštěl). Ten s tim Oplem za nim mě už pustit musel

Jel si od Hostivaře nebo od Strašnic?

Měl jsem tam starosti s blbem, co mě pustit nechtěl (jel zprava, jel po hlavní a objel auto co mě pouštěl). Ten s tim Oplem za nim mě už pustit musel

Jel si od Hostivaře nebo od Strašnic?
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) 28.06.11 09:44:16: potkal sem Davida zatim párkrát a pokaždý bez problému

-> Radek Retro eLeSo: Dobře jsi udělal. Já bych se v zájmu vlastní bezpečnosti zachoval stejně. 

-> David29 28.06.11 09:36:29: dneska sem tě ráno pouštěl,u pumpy Texaco na Průběžný

Dnes jsem podepsal po dvou letech smlouvu na dobu neurčitou, takže se mě už jen tak nezbaví 

-> rsvancara: a ved mozno sa nebavili o aute, ale napriklad potreboval namazat panty na dverach od garaze 

-> minno: Jasně, hlavně hydraulický zdvihátka ventilů mu za M7ADS poděkují :-D
-> minno: dve veci su nekonecne, vesmir a ludska hlupost. Bohuzial na istotu to mozeme tvrdit len o tom druhom.
Som dnes ráno cestou do práce šiel okolo jedného servisu - ako každý deň - a začul som hlášku skúseného mechanika: "Nooo olej 10W40 najbežnejší čo môžeš dať je Madit M7ADS a potom sú už len také drahé...."

škrábal som staré tapety v izbe
krasna robota 

-> darklord:
-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček:
Špjávně šoudjuži.

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček:
Špjávně šoudjuži.

-> šípka 120 l: viskladal
predpona VY**** sa píše s Y chápeš ? ako vy-jebal, vy-sral , vy-menil

predpona VY**** sa píše s Y chápeš ? ako vy-jebal, vy-sral , vy-menil

-> šípka 120 l: a čo si mu tam nadstavil nejaký nadstavec ?
-> darklord:

Vymenil...
-> šípka 120 l: a gramatiku si zabudol doma, ze? 

Inventúru,kamarátovi som vimenil zvody,viskladal a nadstavil karbec.

-> castrol: nuž
-> suri: ja nemam teraz nanic cas a kor uz nie na baby
-> alpin: ty vieš ako to je castrol 27.06.11 21:40:30 napsal:
→ suri: ale pravdu ma → alpin:
a ty nie
→ suri: ale pravdu ma → alpin:

-> suri: ale pravdu ma -> alpin: 

-> suri: a ty ešte doma sedíš ? 

-> castrol: ona má jednotky zo všetkého , pekná a rozumná to som videl prvýkrát v živote asi
-> alpin: tiez som nieco o tom pocul 

-> castrol: dievčatá vraj vedia dobre po francúzsky 

-> suri: baby su lepsie na jazyky
-> squalo: dobre neudem 

-> Milan 136: jo to je možné že je tam ipur , ja mám laurinové v aute nie dlho a je pekné stále
-> suri: madlo tam mám asi 25-30 tisíc a je jak nový. Nahoře se akorát obtiskla drážka okolo schéma. Je v tom nejspíš zašitá origo gumová
-> castrol: no nemal by si to tolko prehanať

-> castrol: nemčina ma netrápi , tuto dievčina má čisté jednotky ale to ja nedosiahnem ani omylom
-> Milan 136: jo však sme si o tom písali , ty máš iný volant , ja som myslel ty v akom máš stave to madlo po koľkých km
-> suri: ach tak
-> squalo: ty voe ze kade tate
ved iba 1 km som spravil po dokonceni auta 

-> suri 27.06.11 20:43:50: Na mým jo. Tohle není ten můj, podívej se do karty. Takovou "hujdu" nemám

-> castrol: to nie sú všetky známky , tam som mal trojky dvojky okrem tohoto
-> castrol: no a mne píše aby som to nehal v garaži a on sa vyvaža kade tade

-> alpin: z matiky nereálne to neviem ani som nevedel , teda vedel pokial sa k číslam nezačali pliesť písmená a nemčina škoda hovoriť tam keby mám aj dvojky tak mi lepšie nedá ale to je na dlho
-> suri: nemcinu mas super
-> Milan 136: paráda , v akom stave je to madlo na radičke , máš sportline nie?
-> suri: nebyť tích dvoch 4 tak to máš dosť dobré 

nie dnešné ale celkom som spokojný
BTW všetky známky tam nie sú
BTW všetky známky tam nie sú