skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> darklord: narezany, nastipany a prichystany u cesty ;-)
-> darklord: my prodavame :) nechavame to za cca 600-700 ;-) a za todle tvrdy cca 800 ;-) kolik u vas ?
-> stika87: kolko stoji meter toho dreva u vas? resp kolko ste platili za meter?
-> doly120: ten uz tam lezel loni a ted sjem ho na podruhy zpracovali ;-)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: asi pred mesicem a pul sjem byly kacet a tedndle uz tam lezel od lonska tak jsme si rekly ze ho jeste taky vemem ;-) je to buk takze na 4 obrezat protoze 55 lista byla hodnemalo :D a pak cely roztipat to je nejhorsi :)
-> doly120: no zrovna tenhle strom nevypada moc ze by ho zrovna pokaceli ;)
-> stika87: docela pozdě na kácení stromů
-> Matthes, záškodník z TechWebu: srabe

-> Matthes, záškodník z TechWebu: srabe

-> stika87: Haha my privezli dneska asi 4m dreva a zejtra jdem zas. Asi zdechnu

-> Jarda: no ty kraso ja snad v poho jen tomam na 2 prstech nak moc rozklebeny :( rizl sjem se o sklo v zemi
nakej pracovni vejkend
jsem zvedavej s cim prijde zitra 

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: máme to tř roky,ložiska jsem zatím nedělal,je fakt že nejezdí moc dálky ale zato jezdí vytíženej....tuna na něm byla mockrát....deska 2500x1250x18 v kolíně v prodoma vyšla na 1710kč-je to ale překližka ne hnědý osbčko,jekly cca 600kč + šrouby,barva.....
-> myschaak AZNP K.Hora: kolik stála deska a jak je silná ?
přetežuju jako prase a na nápravě odešli akorád ložiska, po necelých 3 letech ..
přetežuju jako prase a na nápravě odešli akorád ložiska, po necelých 3 letech ..
Ftip no
Mas to pekny.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: jasně proseju ho cestou)
když to neodsere náprava tak tipuju že 1,5t by mohl dát
investice cca 2500,ale má smysl

investice cca 2500,ale má smysl
-> myschaak AZNP K.Hora 11.06.11 12:50:18: Takhle budes vozit pisek?

včera jsem koupil desku,nějakej spojmat a dneska kompletace
-> stika87: ja si nikdy nic takto neudelal a ted rozdrcenej ukazovak a amputace clanku na prostrednicku.. ne moji vinou, ikdyz mel jsem predvidat

mlada a sestrenka... konecne delaj neco uzitecnejsiho nez piti kavicky

-> Nwkt: no jasne ve dverich 

-> stika87 11.06.11 00:23:53: To ti udělala Monika za ty fotky jo 

narovnat, svrtat, novej pisek, izolace, sterk :)
-> Tommyk: diky za pochvalu 

-> johaning: áááá
"kdybych to měl na co dát, dávno už by to tam bylo"...
paráda

Další fáze středu "kolíňáku"
Až to zaschne...pokračuju dál

-> Matthes, záškodník z TechWebu: novy bubny nemam, ale co sem tak od oka zmeril tak vnitrni prumer 230, coz je asi dobre :) a pakny jsou dobovy, mam jeste lepeny tak zkusim to, kazdopadne jeste oskrabu barvu z dosedacich ploch a ono to pujde
-> Matthes, záškodník z TechWebu: mne nesly ani nove pakny a stare bubny kua ... :/
-> Vojťas: Jo, novy bubny novy pakny me taky nesly dohromady.
cvicne slozit zadni brzdy, ale do bubnu se to nevejde :/
a dily jsou origo a rozmerove stejne jako na starych, tak budu brousit noo :(

-> Milan 136: čo sa ešte chystáš?
vcera som zobral suchy 5q 3,9 na GO a prestavbu na 4,22 SP a dnes mi volal majster, ze je tam SP 4,22 a vcelkom dobrom stave, netreba menit len par veci 

-> havlik: což pohybuju, že někdo ví, že labors je MN :-)
-> Nwkt 09.06.11 22:36:09: ne on se jmenuje jako labros
-> aceboss: Dej na me. Pochybuju ze tam bude uplna tma a ze tam bude nejakej high end projektor
To co je videt blbe na monitoru, je pri projekci prakticky necitelny.

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Zítra s tebou budu možná i souhlasit
, ale dneska na to už z vysoka.........Hlavně, že mám obsah stylistiku a pravopis dořeším zítra.
Po dnešku jsem rád, že jsem rád
At to vemu jako s prací či autem vždy jsem rád, že něco mám doděláno pak se na to podívám chvilku popřemýšlím a hned se jde na další evo talže jako nultá serie spokojenost

Po dnešku jsem rád, že jsem rád

At to vemu jako s prací či autem vždy jsem rád, že něco mám doděláno pak se na to podívám chvilku popřemýšlím a hned se jde na další evo talže jako nultá serie spokojenost

-> Syny: My meli na prezentace prakticky volne ruce. To byla pouze nase prezentace 

-> aceboss: Já měl stejnou chybu nedávno, tak to bylo první co sem četl, jestlis vypRacoval, nebo vypacoval

-> Nwkt: Ne, to sem upravil a cekam kdo se na to chyti 

-> Matthes, záškodník z TechWebu 09.06.11 22:35:24: I jdi taky do riti
Ted se akorat ucim na zejtrejsi zkousku pravidla jak maj vypadat prezentace a psany dokumenty a kouknu sem a todle 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty jseš Jan Novák?
-> zdenike: Právě sem to četl u tebe v kartě u auta... no "pěkný"...
-> Don_pepe:
Já už dnes nevidím nic, ale ty koukám máš ještě dobré oči

-> aceboss: Me se to uprimne nelibi. Neni to kontrastni. Text zanika na tmavym pozadi. Osobne si myslim, ze mene je vice.
Ja to mel takhle jednoduche:
Ja to mel takhle jednoduche:
-> zdenike:
o ou