skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> aceboss: a vidíš tam tu chybu, žejo?
-> m8rinek: jaj hodně roztomilý

-> havlik: koate mi to popsat pricinu podrobne a ty zkráceně
díky

Tak a hotovo a bude klid.....
V pondělí ve 14:00 se rozhodne

V pondělí ve 14:00 se rozhodne

Dneska jen rozebral hlavu a trochu očistil, po očištění spalováku 1. válce to asi vzdávám

-> venni: trumpety stale od stejneho vyrobce...Vysochat se dá ledacos, doufám, že to bude fungovat správně, na to jak byly KO tak by mohly. Naopak jsem tu měl excelentní kousek a s tim jsou samý problémy :/.
-> Nwkt: samý překvápko...
-> Nwkt: samý překvápko...
-> m8rinek: no slušenej masakr,to jsi ještě rozchodil jo?cena asi lezla vysoko...jinak trumpety z De?
-> m8rinek: No hezký
-> Voplik: skoda110r.ic.cz/koate
-> Syny 09.06.11 21:43:04: někdy ti dám klíče a služební telefon,uvidíš že za chvíly bys to dal ani bys nemrk
,je to složitý jezdit v tom bordelu a dodržovat předpisy s kudlou na krku.................
tady právě na koleje nesmíš,teda pokud nechceš mít oj z tramvaje ve svý káře

tady právě na koleje nesmíš,teda pokud nechceš mít oj z tramvaje ve svý káře
-> Radek Retro eLeSo 09.06.11 20:12:57: No prasarnicka to drobet je :) Ale ja mel uz kolikrat choutky tohle udelat, kdyz sviti ta doplnkova sipka vpravo... Proste to auto objet zleva a zatocit pred nim vpravo... Ale uznavam, ze na to sem zatim nemel koule a na tohle bych je nemel asi taky :)
Spis bejt tim v tej felicii, tak si stoupnu k tem kolejim (pokud nejede salina) a necham vpravo misto aby auta mohli jet... To delam na krizovatkach kde je ta zelena doplnkova vpravo a ja chci rovne (pokud tam je na to misto)...
Spis bejt tim v tej felicii, tak si stoupnu k tem kolejim (pokud nejede salina) a necham vpravo misto aby auta mohli jet... To delam na krizovatkach kde je ta zelena doplnkova vpravo a ja chci rovne (pokud tam je na to misto)...
samadi 09.06.11 15:28:43 napsal:
dnes o5 nic
ty ešte žiješ???
dnes o5 nic

-> Jarda: Prasečinu nazvu úkon, kterej omezí popřípadě ohrozí druhého účastníka silničního provozu 
Neřikám, že tenhle čin by jakkoliv byl opořen zákonem, leč nikomu jsem újmu na svobodě nezpůsobil (a ani bych způsobit nemoh), takže až na legislativní problém v tom nic nevidim-)

Neřikám, že tenhle čin by jakkoliv byl opořen zákonem, leč nikomu jsem újmu na svobodě nezpůsobil (a ani bych způsobit nemoh), takže až na legislativní problém v tom nic nevidim-)
-> suri: jo, celkem v dobře to šlo. ještě na tom sráči nějaká práce bude

-> Jarda: jako abych čekal za šesti autama než odbočej když já potřebuju ject rovně to fakt ne!!holt rozvoz dílů na knap si žádá svoje

-> Milan 136: paráda , púzdro ti šlo vymeniť dobre? von ide zvyčajne pekne ale potom je horšie dať nazad pružinu
-> Radek Retro eLeSo: slusna prasecinka, podjet mozna, ale takto dokaze jezdit jen prazak
me by to ani nenapadlo, ale kolega jezdil jeste hur - odbocovak do leva, na zelenou plnej a rovne pred vsechny
-> David29: a to je jeste vetsi prasecina, skrizit cestu, to mi delala kdysi jedna audina zamerne na kazde krizovatce, protoze jsem na ni zatroubil, kdyz mi nedala prednost

-> David29: a to je jeste vetsi prasecina, skrizit cestu, to mi delala kdysi jedna audina zamerne na kazde krizovatce, protoze jsem na ni zatroubil, kdyz mi nedala prednost
-> maca: tak jasný,nestojí to kotel a zkusit se má všechno

-> Voplik 09.06.11 20:37:54: byly na sračku
-> Voplik: jásem to jejich hádání a stav vzdal.M8 je opravoval..(Děkuju)..
Tak by asi řekl víc ale i podle fotek toho bylo hodně..
Tak by asi řekl víc ale i podle fotek toho bylo hodně..
-> Milan 136: jj
-> Radek Retro eLeSo: uvidim,snad to chvilku vydrží

-> koate: po oprave? co jim bylo?
-> maca: áá pán bude mít "nový" logo

-> David29: jo jo znám znám

-> David29: mi povídej něco o pospíchání a ježdění kde se dá

dneska nechtěl autobus čekat kolonu,tak to vzal po kolejích-já taky hned za nim,je jako něco víc nebo co??!!
klasika státní-měli prej dopravně bezpečnostní akci...........

dneska nechtěl autobus čekat kolonu,tak to vzal po kolejích-já taky hned za nim,je jako něco víc nebo co??!!
klasika státní-měli prej dopravně bezpečnostní akci...........
-> Radek Retro eLeSo: Jinak stejně debilní světla jsou na Černokostelecká x Starostrašnická, když jedeš do centra a chceš doleva do tý Starostrašnický.
Svítí šipka rovně a doprava, doleva nemůžeš odbočit, ale ti co jedou rovně (defakto všichni) musej stát za tebou
Svítí šipka rovně a doprava, doleva nemůžeš odbočit, ale ti co jedou rovně (defakto všichni) musej stát za tebou
-> Radek Retro eLeSo: To je přesně o chování ty policie. Kdyby ses hádal, tak by ti to tutově napálili. Jinak, kdo tě zastavil?
Takhle jsem jednou objel auto, co chtělo jet rovně a mě svítila šipka doprava. Kdybych stál tak na to prdim, ale jak sem byl rozjetej tak sem si řek - proč ne
Ono to bylo vůbec tak nějak, když jsem chvátal domu - chvíli předtim jsem projel stojící Průběžnou po kolejích
Takhle jsem jednou objel auto, co chtělo jet rovně a mě svítila šipka doprava. Kdybych stál tak na to prdim, ale jak sem byl rozjetej tak sem si řek - proč ne

Ono to bylo vůbec tak nějak, když jsem chvátal domu - chvíli předtim jsem projel stojící Průběžnou po kolejích

-> Radek Retro eLeSo: jo ten semafor je fakt debilní ale jezdí tam takhle skoro všichni to spíš ty lojzíci co maj kousek dál stanici chtěj rejžovat
-> havlik 09.06.11 20:16:43: já taky,asi tak třikrát tejdně,ale prej je to přestupek jak prase
,jinak dle mě je ten semafor fakt debilní

Dneska jsem přivez pár věciček v komaxitu. Ještě to ale není všechno.
-> Radek Retro eLeSo: nevim ale to tak dělame normálně

včera jedu k botanický zahradě z nuslý
ty co potřebujou ject vlevo,čili po hlavní tak jim svítí červená,mě se nikdy nechce čekat a tim že svítí zelená šipka,tak je objedu a frčim dál
ale včera ouha,po asi 300 metrech mě stáhli švestky a začlo to
porušení toho a toho,jízda po tramvajovém pásu,objetí vozidla které mohlo nenadále odbočit do svého směru atd.chtěl 2000kč na místě!!
no byl sem hodnej a pan policajt taky,řek že to uděláme domluvou,já souhlasil a pak řiká:aby ste neřek že policie jen pokutuje,tak tady máte od nás kalendář a policie umí i domlouvat
no ulevilo se mi jak prase
ty co potřebujou ject vlevo,čili po hlavní tak jim svítí červená,mě se nikdy nechce čekat a tim že svítí zelená šipka,tak je objedu a frčim dál
ale včera ouha,po asi 300 metrech mě stáhli švestky a začlo to
porušení toho a toho,jízda po tramvajovém pásu,objetí vozidla které mohlo nenadále odbočit do svého směru atd.chtěl 2000kč na místě!!
no byl sem hodnej a pan policajt taky,řek že to uděláme domluvou,já souhlasil a pak řiká:aby ste neřek že policie jen pokutuje,tak tady máte od nás kalendář a policie umí i domlouvat

no ulevilo se mi jak prase

-> maca 09.06.11 18:13:58: neoloupe se to z toho znaku a rámečku?kamínky sou svině

-> palinator: černá matná

-> maca:
A čím to budeš stříkat? Já bych to nechal v chromu..
A čím to budeš stříkat? Já bych to nechal v chromu..
-> castrol: -> afro100: zatím je vše v plniči

dotahl jsem nápravu z tryskání a měl jsem z ní takovou radost, že jsem si ji musel hned složit

-> maca: to bude zaujimave
-> maca: 

priviezol vyrovnane alu disky
-> aceboss: to není větší výhra...
-> vhml: Tak dáš rozdělovač bez kondíků....
a bude pokoj