skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> 105: a bude mi na takové to domácí utahování stačit s rozsahem 20-100 Nm?
-> Jetro: bude
Chlapci a děvčata, mám na vás rychlej dotaz, Na eshopu jsem našel momentovej klíč na 3/8" a nevím, jestli mi na to budou pasovat kusy z "velký" ráčny, teda z té, kterou používám při otáčení řemenicí atd, snad mi rozumíte. A Jelikož jsem přes týden v práci 70 km od své garage, nemůžu si to změřit, potřebuju poradit. Díky a Škodě zdar!

Tak jsem si dneska na žígo namontoval nějaký ty heligony a automatiku na světla, to abych lépe viděla 

-> alpin: Nojo no 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 12.06.11 21:13:52 už podla zvuku som vedel že to bude ford 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: -> afro100: http://www.youtube.com/wa
tch?v=AytM_YjWyhU&feat
ure=related
-> m8rinek: Ještě se tu země neotřásla, nic jsem neslyšel a neviděl. :o))
-> m8rinek: Ne v jednom kuse 

-> m8rinek: :D
-> Pavel P..: ten už se neukáže.... :D
-> RON: No u skodovky sem ten fotak primotal izolackou k taznymu oku. Na transita sem svaril takovej vehement z materialu co dum dal a prisrouboval sem ho do otvoru v nosniku. Takze nic univerzalniho.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: co na to mas za udelatko, cim to pripevnujes ke kastli?
-> aceboss: ukaž

Neska som zase fetúval...
Ale uz je tam konecne vrchny nater - valcekom... 

-> Jindas: Nojo no, ten kanal se nepremisti 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: A koukal jsem i na jedničku a v skoro ten samý okamžik to samé

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zbyras jo more ? :D
-> Jindas: Dekl od kanalu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Co to bylo za jebu v 1:10? :D
Vykopal debnu granátů po vermachtu :o)) a zítra jdu na to.....

zjistil jsem závadu. Těsnění bylo fouklé, u jednoho válce samá rezavá boule...fuj.

-> alpin: no co ked sa v tom vyznas tak co 

-> castrol: nebol si u mňa.. slovo bordel naberá iný smer
tak uz zapocala praca na tomto....
kurna to je bordel
kurna to je bordel

Hahá převrtal jehlovej ventil na 2mm a těsní:))). A prej že to nejde...
-> vhml: pokud máš ve vysokejch dobrou svíci tak bych asi vzdušník neměnil, na 1200 je 32dif docela ok, ale je možný, že to škrtí, vyrob větší uvidíš...
-> m8rinek:
36 tělo,
32dif, 160 vzduch, 145 trysky
F57 emulzka,
volnoběžka nevím, asi 55
Chtělo by to trošku oživit od 6 do 6,5, ale nejsem si úplně jistej jak. Jestli už dělat dif, nebo ještě osazení?
36 tělo,
32dif, 160 vzduch, 145 trysky
F57 emulzka,
volnoběžka nevím, asi 55
Chtělo by to trošku oživit od 6 do 6,5, ale nejsem si úplně jistej jak. Jestli už dělat dif, nebo ještě osazení?
-> vhml: a jaký teda jezdíš osazení?
Jen jsem nepochopil, k čemu je tam fastoní samice na šroubu klapky? Jestli nějaká kontrolka? Či ovládání něčeho, při zavření plynu?
-> m8rinek: tahokov vyřizlej ze sedrovýho filtru a ženy silonka :-D Říkám, chce to doladit :-D
-> vhml: pěknej filtr...
Doladil jsem italského hřebce k obrazu svému :-) Jen filtr a odstiněný vyfuku je treba doladit nejak na čisto.
By člověk nevěřil, jakej obrovskej rozdíl při stejným hardwaru udělají záměny sedr-polmo-weber
By člověk nevěřil, jakej obrovskej rozdíl při stejným hardwaru udělají záměny sedr-polmo-weber
-> afro100: já osobně tipuju těsnění bo vložky, foukalo to do vody
-> J3STER: nejsem ale mám ho radši než kterýhokoliv současnýho politika
a becher je dobrej

-> Pavel P..: Nejsi příbuzný s Milošem Zemanem že máš tak rád pana Bechera?

-> m8rinek: nevyhazuju zatim..
-> J3STER: nevim z čeho jsou ani jestli to mělo áčka.. ale zvenku nebyli moc vyhnilý proto jsem je schoval že někdy seženu někoho s autogenem aby mi ty zbytky šroubů vytočil... ted záleží kdo dá větší becherovku jestli ty nebo m8

-> J3STER: nevim z čeho jsou ani jestli to mělo áčka.. ale zvenku nebyli moc vyhnilý proto jsem je schoval že někdy seženu někoho s autogenem aby mi ty zbytky šroubů vytočil... ted záleží kdo dá větší becherovku jestli ty nebo m8

sorry za kvalitu ale po vcerajsej a dnesnej praci je to konecne tam 4Q z kila na suchych poloosiach joo

Jinak jsem dnes dělal pořádek ve sklepě a nalil do rapida nový převodový olej Superplastic MU 80W - 90.

Pavel P.. 12.06.11 12:37:08 napsal: → m8rinek: tak to bych tu pak měl jeden pár ramen v kterých jsou zarezlý šrouby a nejdou povolit… trubky maj excelentní
třeba tak za litrovou becherovečku
-> Pavel P..: Tak je dej bokem. Jak se pojede pro tu plechařinu vzal bych becherovku s sebou. Když ty ramena byly na autě měly áčka? Jsou ze 136ky?

-> Pavel P..: Tak je dej bokem. Jak se pojede pro tu plechařinu vzal bych becherovku s sebou. Když ty ramena byly na autě měly áčka? Jsou ze 136ky?
-> Pavel P..: tak je nevyhazuj, byla by to škoda ;). Já tu také něco mám, tak až to přeberu :))).
-> m8rinek: tak to bych tu pak měl jeden pár ramen v kterých jsou zarezlý šrouby a nejdou povolit... trubky maj excelentní
třeba tak za litrovou becherovečku

-> Pavel P..: ok potrřebuju z ramen jen ty trubky na ložiska :D
-> Vojtisek: mrazovky, vyzratost, presahy ... moc moznosti tam nie je ...