skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Pred nejakym časem sa tu riešilo že priesvitna nohavica na poloos, neveril by som že taky podobny pohlad na živo zažijem aj ja, mala diera na nohavici na poloosi

-> sikula: pekne spravená náprava, ale: imbusy v tých nábojoch na bubny sú ti na 2 veci, patria tam skrutky so zápustnou hlavou; brzdový štít sa k ramenu pripevňuje skrutkami opačne, matica má ísť zvnútra.
Syny 30.05.11 22:26:03 napsal:
→ sikula: A proc jen dole?
Protoze ten profil vydrzi vice na tlak nez na tah.
→ sikula: A proc jen dole?
Protoze ten profil vydrzi vice na tlak nez na tah.
-> Syny: Tady je to hezky vidět, dole je to námáháno tahem a praskne, nahoře se "opírá"
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/6948_2010-04-22_ 09-46-27_15.jpg
img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/6948_2010-04-22_ 09-46-27_15.jpg

-> MOLSO: toto je len zlomok, inak to auto už bolo vyvarené, raz som silnejšie stalič 1 roh v kufri a ostala diela 15 cm, a potom som musel v garaži zametat
a na tom som behal po cestach ako by mu nič nebolo

-> MOLSO: sa mas cim chvalit ... :D Btw. ze viem cie :D
-> xerox422: bezny stav ja som hentake dokonca este aj opravoval 

Rozoberam jeden vrak, vybral prevodovku a naskytol sa mi takýto pohlad. Cele som to s nožom lakho rozrezal ako papier
neviete si predstavit kolko lopat hrdzy som vysypal do smetiaka/popelnice. 1/2 auta skonči v šrote 2/2 skonči ako prach

-> Syny: pretoze to tak sudruzi navrhli, vystuhy maju taky tvar ze pasuju len dole, hore by ti chybal kus plechu.
-> sikula: A proc jen dole?
-> sikula: jj kyvka to má opačne..
-> mb136gl: Aha děkuji,jsem to okoukal na mojí nápravě co mám na autě a tam je kyvka.. díky.
-> alpin: Děkuji.
-> Syny: ze spod je stuženo.
-> Syny: ze spod je stuženo.
-> mb136gl: Mají
-> sikula: pekná práca, ale nemajú ísť tie silentbloky na širokej vlečke opačne? t.j. širšia časť dovnútra..
-> darklord: Odkaz na fotku tu byl, ale zmizel nebo jsem měl vidiny

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pro me krasna zprava - kdy je volna garaz? 

-> kamikaze: no ale fotku zospoda tu nikde nevidime a Syny z toho usudzuje ze neni vystuzena
-> darklord: Ale dole snad má být ne?
-> Syny: Vyztužil. V kartě vozu je fotka, kde to je zřetelně vidět.
-> Syny: len aby ta vystuha nebola zospoda 

-> sikula: A sikmy si nevyztuzoval jo? Tim spis kdzy je to nahlodani viditelny i z fotky?
-> sikula: moc pekná farebná kombinácia 

-> Tommyk: jj holota 

-> castrol: viem -> Tommyk: hej
-> castrol: nezesílená?
-> suri: ved som ti to davnejsie hovoril ze to je 95
-> castrol: vidím z fotiek
-> suri: jj modra rok 95
-> castrol: to je tvoja modrá? stará kasňa pozerám
Téměř zrealizoval muj další nápad. Panel je potaženej černou koženkou, tlačítka budou modře podsvícený(už čekám jen na ledky s odporama), vypraný ofuky a zezadu na nich vlastní "těsnění", voltmetr ze Žigula(budou taky modře podsvícený) a trochu víc upravený hodiny ze Žigula 2103(vnitřnosti zustaly, jen sem vyměnil ozubené kolečko, zmenšil průměr ciferníku a udělal vlastní napájení, vnitřní světlovod, obal, obroučka a sklíčko je z teploměru ze žigula a jak jinak taky bude modré podsvícení. (slepá krytka je provizorní)
Levá část s tlačítkama na světla je taky potažená, ale tu jsem ještě nedodělal.
Levá část s tlačítkama na světla je taky potažená, ale tu jsem ještě nedodělal.
-> m8rinek: jo kéžby.Uvidím co sním zase podniknu,třeba mě to drapne a pojedu jak fretka,ale nejspíš to nehrozí
Budu to držet nějakej ten rok při životě a počítám za pár let až budu mít zařízený bydlení se pustím do druhý kompletní GO a budu si po večerech hrát 

-> venni: jenže ty to za půl odpoledne máš hotový vč. laku. Já lakuju všechno obvykle na 3x :/.
-> m8rinek: jo,leda houno,všechno pukří a hnije...
-> venni: ale vypadá pořád moc hezky :)
Tak ja dnes na dílně zase samý sračky,ale odpulne jsem oživil škodnou.Od října stála venku pod přístřeškem.Nalil jsem benzín a šla
dokonce jsem ujel i 5km.Teď už stojí na dílně a zítra se vyrhnu na vyndání převodovky.Čekám,že se na mě vysype ještě dalších milion věcí
ale jestli ráno vstanu a budu mít blbou náladu,hned pujde zpět pod přístřešek a šanci jí dám zase za půl roku
PS:škoda že to na fotce není vidět,ale na éRu je slušná vrstva prachu...

PS:škoda že to na fotce není vidět,ale na éRu je slušná vrstva prachu...
-> stika87: Diky. No predpoklada, ze Monika stikova je stejne chytra jako hezka, pak nebude problem

chladič dělil od života tam milimetr,maximálně dva...mám odstrojeno,vyřezáno,za chvíli jedu pro masku a zejtra můžu vařit zpět
dneska mi svěřili firemní feldu po dvou srnkách...auto vypadalo o 30%hůř-už jsem to rovnal 4 týdny zpátky,nebyl čas to odstavit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: gratulace ;-) mona ma za 3 tejdny a ja asi nikdy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pekne pane, ja som mal minuly rok, ale teda tiez az 17.6. myslim...
+-> Syny: to ste take mlade slecny alebo ste dlho studovali? (ked uvazim ze ja som studoval o rok dlhsie a statnicoval minuly rok)
+-> Syny: to ste take mlade slecny alebo ste dlho studovali? (ked uvazim ze ja som studoval o rok dlhsie a statnicoval minuly rok)
-> Syny: No to se kazdej divi, ale my mame 4 fakulty a kazdej rok se to toci dokola. Predmety se prolinaji a nelze aby mela cela CZU statnice v jeden cas.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nejak brzo, u nas jsou az za 3 tejdny... Kazdoapdne ja to seru, ja du v srpnu 

Bc. statnice. Po pulrocnim maratonu jdu nekam padnout