skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Radek Retro eLeSo: kámošovi málem neprošla sériová R 8 - protože to má prej "ostrý hrany" nárazníku a tohle ti prošlo v cajku, vtipný 

-> Radek Retro eLeSo: Tak to bych sem radši ani nedával 

pak nandal brzdice i s napravou zpátky :D zapojil komplet brzdy, uz jen nalejt brzdovku a odvzdušnit

objednal ťažné a na zatiaľ zajednal prax na budúci rok
neda sa mi spat po nocnej tak si rozoberam auto najprv offroad 

-> minno: neblbni, ten bych opiral o zrcatka 

-> jok3r: už konečne vymeň ten GA-628 za niečo novšieho

-> Matthes, záškodník z TechWebu: vzdycky sem chtel mit takovou fotku
muzu ho postavit vedle prahu prosim? 

-> jok3r: Chyba

-> Matthes, záškodník z TechWebu: zavidim, me se tam mobil nevejde abych ho moh vyfotit

-> minno: môj príbeh je iný a dlhý, nešlo o to, žeby bola niekde dierka, kasňa je v pohode
, to by bolo veľké OT

-> mb136gl 01.06.11 14:23:17:
Najlepšie je zavrieť oči, dať si hlasnejšie rádio a pokiaľ to funguje, jazdiť
Chceš vyčistiť interiér, nazrieš pod koberec, tam malá dierka, tak do nej skúsiš štuchnúť šrobovákom a z malej dierky je už veľká diera....a už to ide

-> Flacek: ne to ne:-) moje iniciativa
-> mb136gl: ještě lepší než Syny

-> Pavel P..: keď sa to tak vezme, ja som si chcel pred rokom len vyčistiť interiér a skončilo to takto, trochu divné nie? 

-> mb136gl: to mě čeká taky v nejbližší době... možná dopadnu jak Syny když začal měnit pakny

-> mb136gl: áno, vidno, že si to rozflákal

-> minno: vidno to predsa z fotky 

-> mb136gl: ja viem presne, čo si s tým spravil.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: prečo sem dávaš fotky akejsi kozy?

-> Matthes, záškodník z TechWebu: skoro leží na zemi - dej pod to krabku od cigar a pak krabku od sirek 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Ty máš ale mrňavej mobil

lestim a lestim
ale kola su pekne

Vzadu uz to taky neni ofarbickovany jako driv... 2,5 let provozu...
Potrebuju dat hlave odpocinek, tak sem uklizel v garazi...
Nechal sem se inspirovat lidma jak fotej mobil pod autem, aby bylo videt jak ho maji nizko
Nechal sem se inspirovat lidma jak fotej mobil pod autem, aby bylo videt jak ho maji nizko

-> disco_punk: taku radicku som mal v jednotkovom golfe ... guma so zavitom dnu ... akurat uz je taka nepekna, osupana a uz nema tie dobky po sebe ...
-> Dale_Estelle: No jsem myslel jako ofiko akce:D Já jsem taky rádio a někdy i letadlo:D
-> disco_punk 31.05.11 20:09:01: ked si dal tuto fotku v aute tak je odost vacsia nez golfova
-> castrol: nikdy som to nehral dokonca to neni ani golfová loptička ale origo hlavica radičky, gumena s vnut. závitom na origo tyčku. takto som to kúpil s autom viď.
-> disco_punk: chodievas na golf 

-> Flacek: vsak ja jsem zaroven radio ne?:-)
Dale_Estelle 28.05.11 17:43:14 napsal:
já dnes mimo jiné klubová akce, burza a výstava To tam bylo rádio nebo ty jen ze stanem?:D
já dnes mimo jiné klubová akce, burza a výstava To tam bylo rádio nebo ty jen ze stanem?:D
-> disco_punk: respekt... +5HP

-> darklord: klidně sem do SZ

-> Karel.: jou napisem bud sem alebo sms
-> darklord: někteří experti to moc rádi tůrujou a né zrovna málo
na emise musí být teplej motor a někteří to rádi pořádně tůrujou aby to zahřáli
tobě jsem sliboval ty držáky na nárazník že? Ozvi se mi prosím v pátek, abych na to nezapomněl, díky

tobě jsem sliboval ty držáky na nárazník že? Ozvi se mi prosím v pátek, abych na to nezapomněl, díky

-> Karel.: neviem co robia, ale narazal som skorej na to ze ten motor hned po zlozeni asi nebude mat uplne najlepsie emisie... mne nikdy nic nerobili, napichla sa sonda, srobovakom som si naladil hodnoty do rozsahu, typek si z masiny vytlacil kilometer stitkov a ja som siel spokojny s novou nalepkou domov. (A on mal zase na rok stitky s OK emisiami na ktorych sa nabalil, takze ta moja emisna bez platenia sa v tom uplne stratila)
-> Jozka: nádhera ! ukládám do složky precizních věcí na embéčko 

-> darklord: u nás robi emisne chlapik čo kedysi pretekal a ked potrebujem poladiť karbec chodim vždy za nim... takže emisnu už teraz akoby som mal
-> darklord: taky bych nešel rozhodně, když vidím co s tím dělají

-> squalo: na emisie so surovym motorom? to by som mal celkom strach
tak dnes som zložil motor už novými piestami, ide to pekne, už len počkať do štvrtku na emisnu...

-> minno: jj byl a nani nedas vedet