skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> MOLSO: sa mas cim chvalit ... :D Btw. ze viem cie :D
-> xerox422: bezny stav ja som hentake dokonca este aj opravoval 

Rozoberam jeden vrak, vybral prevodovku a naskytol sa mi takýto pohlad. Cele som to s nožom lakho rozrezal ako papier
neviete si predstavit kolko lopat hrdzy som vysypal do smetiaka/popelnice. 1/2 auta skonči v šrote 2/2 skonči ako prach

-> Syny: pretoze to tak sudruzi navrhli, vystuhy maju taky tvar ze pasuju len dole, hore by ti chybal kus plechu.
-> sikula: A proc jen dole?
-> sikula: jj kyvka to má opačne..
-> mb136gl: Aha děkuji,jsem to okoukal na mojí nápravě co mám na autě a tam je kyvka.. díky.
-> alpin: Děkuji.
-> Syny: ze spod je stuženo.
-> Syny: ze spod je stuženo.
-> mb136gl: Mají
-> sikula: pekná práca, ale nemajú ísť tie silentbloky na širokej vlečke opačne? t.j. širšia časť dovnútra..
-> darklord: Odkaz na fotku tu byl, ale zmizel nebo jsem měl vidiny

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pro me krasna zprava - kdy je volna garaz? 

-> kamikaze: no ale fotku zospoda tu nikde nevidime a Syny z toho usudzuje ze neni vystuzena
-> darklord: Ale dole snad má být ne?
-> Syny: Vyztužil. V kartě vozu je fotka, kde to je zřetelně vidět.
-> Syny: len aby ta vystuha nebola zospoda 

-> sikula: A sikmy si nevyztuzoval jo? Tim spis kdzy je to nahlodani viditelny i z fotky?
-> sikula: moc pekná farebná kombinácia 

-> Tommyk: jj holota 

-> castrol: viem -> Tommyk: hej
-> castrol: nezesílená?
-> suri: ved som ti to davnejsie hovoril ze to je 95
-> castrol: vidím z fotiek
-> suri: jj modra rok 95
-> castrol: to je tvoja modrá? stará kasňa pozerám
Téměř zrealizoval muj další nápad. Panel je potaženej černou koženkou, tlačítka budou modře podsvícený(už čekám jen na ledky s odporama), vypraný ofuky a zezadu na nich vlastní "těsnění", voltmetr ze Žigula(budou taky modře podsvícený) a trochu víc upravený hodiny ze Žigula 2103(vnitřnosti zustaly, jen sem vyměnil ozubené kolečko, zmenšil průměr ciferníku a udělal vlastní napájení, vnitřní světlovod, obal, obroučka a sklíčko je z teploměru ze žigula a jak jinak taky bude modré podsvícení. (slepá krytka je provizorní)
Levá část s tlačítkama na světla je taky potažená, ale tu jsem ještě nedodělal.
Levá část s tlačítkama na světla je taky potažená, ale tu jsem ještě nedodělal.
-> m8rinek: jo kéžby.Uvidím co sním zase podniknu,třeba mě to drapne a pojedu jak fretka,ale nejspíš to nehrozí
Budu to držet nějakej ten rok při životě a počítám za pár let až budu mít zařízený bydlení se pustím do druhý kompletní GO a budu si po večerech hrát 

-> venni: jenže ty to za půl odpoledne máš hotový vč. laku. Já lakuju všechno obvykle na 3x :/.
-> m8rinek: jo,leda houno,všechno pukří a hnije...
-> venni: ale vypadá pořád moc hezky :)
Tak ja dnes na dílně zase samý sračky,ale odpulne jsem oživil škodnou.Od října stála venku pod přístřeškem.Nalil jsem benzín a šla
dokonce jsem ujel i 5km.Teď už stojí na dílně a zítra se vyrhnu na vyndání převodovky.Čekám,že se na mě vysype ještě dalších milion věcí
ale jestli ráno vstanu a budu mít blbou náladu,hned pujde zpět pod přístřešek a šanci jí dám zase za půl roku
PS:škoda že to na fotce není vidět,ale na éRu je slušná vrstva prachu...

PS:škoda že to na fotce není vidět,ale na éRu je slušná vrstva prachu...
-> stika87: Diky. No predpoklada, ze Monika stikova je stejne chytra jako hezka, pak nebude problem

chladič dělil od života tam milimetr,maximálně dva...mám odstrojeno,vyřezáno,za chvíli jedu pro masku a zejtra můžu vařit zpět
dneska mi svěřili firemní feldu po dvou srnkách...auto vypadalo o 30%hůř-už jsem to rovnal 4 týdny zpátky,nebyl čas to odstavit
-> Matthes, záškodník z TechWebu: gratulace ;-) mona ma za 3 tejdny a ja asi nikdy 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: pekne pane, ja som mal minuly rok, ale teda tiez az 17.6. myslim...
+-> Syny: to ste take mlade slecny alebo ste dlho studovali? (ked uvazim ze ja som studoval o rok dlhsie a statnicoval minuly rok)
+-> Syny: to ste take mlade slecny alebo ste dlho studovali? (ked uvazim ze ja som studoval o rok dlhsie a statnicoval minuly rok)
-> Syny: No to se kazdej divi, ale my mame 4 fakulty a kazdej rok se to toci dokola. Predmety se prolinaji a nelze aby mela cela CZU statnice v jeden cas.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: nejak brzo, u nas jsou az za 3 tejdny... Kazdoapdne ja to seru, ja du v srpnu 

Bc. statnice. Po pulrocnim maratonu jdu nekam padnout 

-> VeTeV 29.05.11 20:11:50: to robíš Pájovi, že? Šikmé podľa mňa má cenu vyvariť aj na dedko štýl. Ináč tie pozdĺžne ramená by som prevaril zhora na kompletku, do tej medzery sa zvykne zanášať bordel a potom to tam hnije.
kamikaze 29.05.11 16:50:01 napsal:
→ minno: Takže kdybych měnil převodovku, tak raději
komplet i s nápravou? Sakra, to se mi snižuje výběr tak na
třetinu
nie nie, len sa treba pripraviť na to, že to nemusí dobre dokopy sadnúť (nemusí, ale môže - človek nikdy nevie) a treba si na to vyčleniť radšej viac času.
→ minno: Takže kdybych měnil převodovku, tak raději
komplet i s nápravou? Sakra, to se mi snižuje výběr tak na
třetinu

-> Tuner#2: moc pěkný kola 

-> Tuner#2: hm hm tak asi most :)
-> Tuner#2: a ja som dnes rozchodil webra na 1169