skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
Odstranil som svietenie kontrolky dobijania, spatny kontakt, co si sam nespravim, nemam...
A co je hlavne, namontoval som alarm s dialkovym startom, spokojnost nadovsetko
K tomu feldí štartér, rozobratie, presustruženie a bodnutie druheho pastorku a poskladanie za ani nie 2 hod. a investicia 2 eura sústružníkovy. A dekel nad prevodovkou som prerobil... foto pridam neskor :-) čiže ušetril som za pastorok a víko cca 20 eur a všetko funguje ako ma...
A co je hlavne, namontoval som alarm s dialkovym startom, spokojnost nadovsetko

K tomu feldí štartér, rozobratie, presustruženie a bodnutie druheho pastorku a poskladanie za ani nie 2 hod. a investicia 2 eura sústružníkovy. A dekel nad prevodovkou som prerobil... foto pridam neskor :-) čiže ušetril som za pastorok a víko cca 20 eur a všetko funguje ako ma...
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : jo to já si zvyknu hned.budu jezdit soukromě pro kamaráda tak uvidíme
-> m8rinek: no to jo, ale to je cenou nekde uplne jinde. Meotar 300+200posta, monitor 340+110posta. Bohuzel prepravu nevydrzela zarovka, ale bylo to pojisteny, takze novou zaplatila pojistka, coz je vlastne dobre, protoze ma omezenou zivotnost. Jen necham prechromovat odrazovou misku(parabolu) pod zarovkou a bude v plne kondici.
Snad se mi jen podari snizit hlucnost pouzitim nejakyho moderniho ventilatoru.
Snad se mi jen podari snizit hlucnost pouzitim nejakyho moderniho ventilatoru.
-> Mantrabeach 03.05.11 22:32:50: Taky jsem s takovým jezdil, akorát to mělo vzadu tupláky. Zas tak velký to není, jen si musíš trochu zvyknout na tu délku, ale jinak pohoda. Není to žádný náklaďák. Co budeš jezdit?
-> stika87: jo takle FEI. Tohle jako bakalarku?
tak to by asi nestacilo.
-> darklord: bude i chlazeni LCD. Staci mrknout na video co jsem sem ted dal.
-> m8rinek: co ti na to mam rict? Ja jsem si to proste chtel vyrobit a jenom kvuli tomu, ze tobe se z toho zveda zaludek s tim do kose nesvihnu. Takze mi polib...

-> darklord: bude i chlazeni LCD. Staci mrknout na video co jsem sem ted dal.
-> m8rinek: co ti na to mam rict? Ja jsem si to proste chtel vyrobit a jenom kvuli tomu, ze tobe se z toho zveda zaludek s tim do kose nesvihnu. Takze mi polib...
-> Karlos (WIO46): www.pc.borec.cz/soubory/d
ily.html
-> Klubko_: mě už se zvedá žaludek při pomyšlení mít doma meotar.
-> Klubko_: tvl, pockaj az sa ti chudak displej roztecie po tom meotare :D davam mu tak 15 minut
-> Klubko_: vsb Fei :) jako bakalarka dobry 

-> Klubko_: Už jseš druhej v poslední době kdo dělá projektor z meotaru. Kámoš se na to taky chystá. Nebyl by nějaký odkaz na návod, abych mrkl jak to je udělaný a tak?
-> stika87: fe... co?
-> m8rinek: betaverze kamo betaverze. Spousta prace prede mnou. Veskerou tu elektroniku chcu schovat do tela toho meotaru.
-> m8rinek: betaverze kamo betaverze. Spousta prace prede mnou. Veskerou tu elektroniku chcu schovat do tela toho meotaru.
-> Klubko_: no tvl ... :D pecka
-> Klubko_: ty kiraso proc si to feiko nedodela kdyz todle delas 

-> Klubko_: tak tohle bych doma opravdu chtěl mít 

beta verze je na svete!
zatim jen s 60W zarovkou (origo 600W je objednana) ale mam radost, ze se mi povedlo predelat ten monitor a v poradku funguje 

jinak sem si byl dneska trochu obhlídnout s čím budu v budoucnu asi jezdit.Je to trochu delší než velkej tranzit ale nevidím v tom problém,už se těším.
mělo by to bejt něco takovýho
mělo by to bejt něco takovýho
-> afro100: pretoze som to zacal pouzivat taky
tak proto ten ©opyright

dnes som vyskusal budiky na podtlak a trosku sme ladili, kym nam nedosiel benzin
http://www.youtube.com/wa tch?v=z0OpGOz-cFE

http://www.youtube.com/wa tch?v=z0OpGOz-cFE
-> Arnold 03.05.11 22:24:40:
aha, dík ... a jaky si tam hned hodil (C)opyright ... :D

-> afro100: Pojebes sa ked si pekny?? 

-> 1560: tento měsíc snad jen kola na zimu na feldu v předstihu protože jsou za dobrý prachy a jinak nic.kastle bude třeba za měsíc až dva.v plánu nic není ale docela mi chybí jedno obyč auto navíc protože se felda teď sere
-> alpin: ty jses vocas

-> alpin 03.05.11 22:22:11: kua to je zas co za kod Navajo ?
-> Arnold: neresim, ono mi to momentalne aj nejak vyhovuje, aj ked idu tak pekne babenky po chodniku niekde po meste ... chapes :D
-> afro100: Já jsem to pochopil,ale jen mě zajímalo,jestli píšeš,že to stojí za prd,nebo jestli jsi sám...
Neboj uvidíš to se zpraví! Já jsem byl do nedávna moc stydlivej... a teď jsem se hryznul a zautocil.... a vyslo to...
Zkouset zkouset....
Dum spiro spero....
Neboj uvidíš to se zpraví! Já jsem byl do nedávna moc stydlivej... a teď jsem se hryznul a zautocil.... a vyslo to...
Zkouset zkouset....
Dum spiro spero....
-> Arnold: psksp © 

-> afro100: klid Lubo ja som tiez sam no a neposeru se i kdyz ...

-> Jindas: to neni nic proti tebe ani slecne ...
to len ta jar a ja som sam no :)
to len ta jar a ja som sam no :)
-> castrol: Děkuju moc :) spíš děkujem...
-> afro100: Taky děkuju... a co má znamenat to achjo?
-> afro100: Taky děkuju... a co má znamenat to achjo?
Mantrabeach 03.05.11 17:32:06 napsal:
no a je zase místo na vozy
Takže co koupíš tento měsíc?
no a je zase místo na vozy

Takže co koupíš tento měsíc?

-> Eidy: Oki... Mas FB? Mozme aj cez chat ked tak... 

-> Matulo: To jsi potahoval origo plast? Jakou metodou? Kdyžtak pokecáme u mě v kartě.
-> Jindas: chjo ... tak hodne stastia
-> Jindas: tak vela stastia
Našel si novou babu

+ na skusku som si dnes spravil jeden obklad do interieru v imitacii carbonu a podaril sa mi... uz iba dalsich 8 ks...

po case vytahl mikropajku a zavzpominal na hodiny pajeni na praxi
. Nahrazoval jsem ten plochej spoj delsim dratovym kvuli prodžektu projektor

havlik 03.05.11 13:02:39 napsal:
→ David29: vlevo fáze vpravo nulák kdo to nezná to
je čurák
Aha, tak proto vylítly jističe. Rána, že jim to muselo skočit až v Temelíně
Už jsem se v tom dlouho nešťoural, a měl jsem zafixováno, že fáze je napravo - na druhé straně než je srdce...
→ David29: vlevo fáze vpravo nulák kdo to nezná to
je čurák
Aha, tak proto vylítly jističe. Rána, že jim to muselo skočit až v Temelíně
Už jsem se v tom dlouho nešťoural, a měl jsem zafixováno, že fáze je napravo - na druhé straně než je srdce...
Vynadili jsme turbo z octavie,pěkná pakárna
.Vše zarezlé.Zítra jde na kontrolu,ale zdá se být OK,akorát se musel rozpohybovat ventil.
Zhrozil jsem se,při odevření EGR ventilu,tam byl humus,nevím jestli to byl i připeklý olej a to samé bylo v sání nános 3mm.
Další závada byla startér,malinko vyosen,ale zatím startuje.Nakonec jsme zkoukli žhavičky a 1 a 4 vále nežhavil.
Tak snad bude chodit lépe a bude to už vše ze závad.

Zhrozil jsem se,při odevření EGR ventilu,tam byl humus,nevím jestli to byl i připeklý olej a to samé bylo v sání nános 3mm.
Další závada byla startér,malinko vyosen,ale zatím startuje.Nakonec jsme zkoukli žhavičky a 1 a 4 vále nežhavil.
Tak snad bude chodit lépe a bude to už vše ze závad.

-> Hurdis: no jasný ale my máme jinak vozejk takovej chatrnej takže sem si půjčil tenhle a krásně se to tam vlezlo takže až pojedu tak je to jasná volba.A to sem tu kastli tam dával sám
-> Mantrabeach: Tušil jsem to :-)
Na kastli nepotřebuješ podvál vůbec. Klidně vlek i se sajtnami 190-200cm, tam to hezky zapadne, ani se nemusí moc kurtovat.
Na kastli nepotřebuješ podvál vůbec. Klidně vlek i se sajtnami 190-200cm, tam to hezky zapadne, ani se nemusí moc kurtovat.
-> Hurdis: jo to jsem byl já a david,ale plaťák to nebyl ale hodně dobrej klasickej vozejk kterej má rozebíratelný bočnice takže až si povezu kastli na rice tak už nebudu potřebovat podval