skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Klubko_: mě už se zvedá žaludek při pomyšlení mít doma meotar.
-> Klubko_: tvl, pockaj az sa ti chudak displej roztecie po tom meotare :D davam mu tak 15 minut
-> Klubko_: vsb Fei :) jako bakalarka dobry 

-> Klubko_: Už jseš druhej v poslední době kdo dělá projektor z meotaru. Kámoš se na to taky chystá. Nebyl by nějaký odkaz na návod, abych mrkl jak to je udělaný a tak?
-> stika87: fe... co?
-> m8rinek: betaverze kamo betaverze. Spousta prace prede mnou. Veskerou tu elektroniku chcu schovat do tela toho meotaru.
-> m8rinek: betaverze kamo betaverze. Spousta prace prede mnou. Veskerou tu elektroniku chcu schovat do tela toho meotaru.
-> Klubko_: no tvl ... :D pecka
-> Klubko_: ty kiraso proc si to feiko nedodela kdyz todle delas 

-> Klubko_: tak tohle bych doma opravdu chtěl mít 

beta verze je na svete!
zatim jen s 60W zarovkou (origo 600W je objednana) ale mam radost, ze se mi povedlo predelat ten monitor a v poradku funguje 

jinak sem si byl dneska trochu obhlídnout s čím budu v budoucnu asi jezdit.Je to trochu delší než velkej tranzit ale nevidím v tom problém,už se těším.
mělo by to bejt něco takovýho
mělo by to bejt něco takovýho
-> afro100: pretoze som to zacal pouzivat taky
tak proto ten ©opyright

dnes som vyskusal budiky na podtlak a trosku sme ladili, kym nam nedosiel benzin
http://www.youtube.com/wa tch?v=z0OpGOz-cFE

http://www.youtube.com/wa tch?v=z0OpGOz-cFE
-> Arnold 03.05.11 22:24:40:
aha, dík ... a jaky si tam hned hodil (C)opyright ... :D

-> afro100: Pojebes sa ked si pekny?? 

-> 1560: tento měsíc snad jen kola na zimu na feldu v předstihu protože jsou za dobrý prachy a jinak nic.kastle bude třeba za měsíc až dva.v plánu nic není ale docela mi chybí jedno obyč auto navíc protože se felda teď sere
-> alpin: ty jses vocas

-> alpin 03.05.11 22:22:11: kua to je zas co za kod Navajo ?
-> Arnold: neresim, ono mi to momentalne aj nejak vyhovuje, aj ked idu tak pekne babenky po chodniku niekde po meste ... chapes :D
-> afro100: Já jsem to pochopil,ale jen mě zajímalo,jestli píšeš,že to stojí za prd,nebo jestli jsi sám...
Neboj uvidíš to se zpraví! Já jsem byl do nedávna moc stydlivej... a teď jsem se hryznul a zautocil.... a vyslo to...
Zkouset zkouset....
Dum spiro spero....
Neboj uvidíš to se zpraví! Já jsem byl do nedávna moc stydlivej... a teď jsem se hryznul a zautocil.... a vyslo to...
Zkouset zkouset....
Dum spiro spero....
-> Arnold: psksp © 

-> afro100: klid Lubo ja som tiez sam no a neposeru se i kdyz ...

-> Jindas: to neni nic proti tebe ani slecne ...
to len ta jar a ja som sam no :)
to len ta jar a ja som sam no :)
-> castrol: Děkuju moc :) spíš děkujem...
-> afro100: Taky děkuju... a co má znamenat to achjo?
-> afro100: Taky děkuju... a co má znamenat to achjo?
Mantrabeach 03.05.11 17:32:06 napsal:
no a je zase místo na vozy
Takže co koupíš tento měsíc?

Takže co koupíš tento měsíc?

-> Eidy: Oki... Mas FB? Mozme aj cez chat ked tak... 

-> Matulo: To jsi potahoval origo plast? Jakou metodou? Kdyžtak pokecáme u mě v kartě.
-> Jindas: chjo ... tak hodne stastia
-> Jindas: tak vela stastia
Našel si novou babu

+ na skusku som si dnes spravil jeden obklad do interieru v imitacii carbonu a podaril sa mi... uz iba dalsich 8 ks...

po case vytahl mikropajku a zavzpominal na hodiny pajeni na praxi
. Nahrazoval jsem ten plochej spoj delsim dratovym kvuli prodžektu projektor

havlik 03.05.11 13:02:39 napsal:
→ David29: vlevo fáze vpravo nulák kdo to nezná to
je čurák
Aha, tak proto vylítly jističe. Rána, že jim to muselo skočit až v Temelíně
Už jsem se v tom dlouho nešťoural, a měl jsem zafixováno, že fáze je napravo - na druhé straně než je srdce...
→ David29: vlevo fáze vpravo nulák kdo to nezná to
je čurák
Aha, tak proto vylítly jističe. Rána, že jim to muselo skočit až v Temelíně
Už jsem se v tom dlouho nešťoural, a měl jsem zafixováno, že fáze je napravo - na druhé straně než je srdce...
Vynadili jsme turbo z octavie,pěkná pakárna
.Vše zarezlé.Zítra jde na kontrolu,ale zdá se být OK,akorát se musel rozpohybovat ventil.
Zhrozil jsem se,při odevření EGR ventilu,tam byl humus,nevím jestli to byl i připeklý olej a to samé bylo v sání nános 3mm.
Další závada byla startér,malinko vyosen,ale zatím startuje.Nakonec jsme zkoukli žhavičky a 1 a 4 vále nežhavil.
Tak snad bude chodit lépe a bude to už vše ze závad.

Zhrozil jsem se,při odevření EGR ventilu,tam byl humus,nevím jestli to byl i připeklý olej a to samé bylo v sání nános 3mm.
Další závada byla startér,malinko vyosen,ale zatím startuje.Nakonec jsme zkoukli žhavičky a 1 a 4 vále nežhavil.
Tak snad bude chodit lépe a bude to už vše ze závad.

-> Hurdis: no jasný ale my máme jinak vozejk takovej chatrnej takže sem si půjčil tenhle a krásně se to tam vlezlo takže až pojedu tak je to jasná volba.A to sem tu kastli tam dával sám
-> Mantrabeach: Tušil jsem to :-)
Na kastli nepotřebuješ podvál vůbec. Klidně vlek i se sajtnami 190-200cm, tam to hezky zapadne, ani se nemusí moc kurtovat.
Na kastli nepotřebuješ podvál vůbec. Klidně vlek i se sajtnami 190-200cm, tam to hezky zapadne, ani se nemusí moc kurtovat.
-> Hurdis: jo to jsem byl já a david,ale plaťák to nebyl ale hodně dobrej klasickej vozejk kterej má rozebíratelný bočnice takže až si povezu kastli na rice tak už nebudu potřebovat podval

-> Mantrabeach: Netáhnul jsi to dneska za něčím stříbrným z Nepálu kolem radaru? Kolem 13h? Potkal jsem podlahu na plaťáku, ale přes déšť jsem moc neviděl.
,kábro zmizelo a po něm i bordel a až přijede kastle na rice tak zmizí i ric

-> FORM: Nevím, ve škole blbě zapojená prodlužka odrovnala PLCčko, byla prohozená fáze a nula, PEN byl OK

Podle dnešních norem se oba pracovní vodiče mohou umísťovat libovolně, to že je fázi vhodné dávat do levé dutinky je určeno pouze doporučením. Pro fázové vodiče se smí používat černá, hnědá a šedá, červená ne.
-> David29: Klidně i vpravo, pokud je to blbě zapojený (pokud to zapojoval č...), fáze je tam kde ti bude svítit zkoušečka

-> havlik: -> VeTeV: -> castrol: ja to neriešim, len píšem ako sa to vraví u nás :)
-> minno: tak snad nebude rozoberat zasuvku aby to zistil podla farby
-> havlik: přesně..
-> minno: nehledě k tomu když bude místo hnědý černá či dokonce červenou jsem viděl? leda to olizovat :-)
-> minno: nehledě k tomu když bude místo hnědý černá či dokonce červenou jsem viděl? leda to olizovat :-)
-> minno: a jak to vyřeší na který straně? ale u nás se to řiká takhle
-> havlik: tá poučka znie ináč, hnedý fáza, modrý nulák, kto to nevie ten je čurák