skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> castrol: obě temata jsou v sekci škodovky

-> Jozka: -> Martin33: oka chlapci
-> castrol: To je sice pravda, ale takhle to vypadá, jako by si z velký hromady drátů vytvořil 8 rolí pletiva 

-> Jozka: neni to na skodnu tak som to nechcel davat do nakupu 

-> castrol:
To dej do nákupu.. Sem teprve, až bude natažený na figuře..

-> Mates 02.05.11 08:40:49: ee,možná bych i Doksy stíhal ale radši nebudu pospíchat,stejně ještě nemam trubky pod autem

-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): tak ju castejsie chod prevetrat:) to je skoda ked takto stoji. Inac aby ti to auto neprestalo brzdit a spojkovat, ked tam mas x-rocnu zvodnatenu brzdovku.
-> jerrom: dekuju moc

-> stika87: tak jsem otevřel návod k obsluze z roku 1972 a tam se píše o PP90
-> jerrom: ok tak snad nakou v garazi najdu :)
-> stika87: podle mě je to stejné, dal jsem tam PP80 asi...
-> jerrom: sorry zapomel jsme dodat u matice ;-)
Jen rychlej dotaz neci zakladat tema kudy a jakej olej do prevodky rizeni ? :)
-> MATTESS:
Tak neviem ci smejdy, bral som to odtialto: www.hadicepro.sk/
-> minno:
Ano, po par rokoch s tou istou brzdovkou, nieje cas a kedze erka stoji skoro stale v garazi, za posledne roky (mozno 4 - 5) som najazdil necelych 500 km....
Tak neviem ci smejdy, bral som to odtialto: www.hadicepro.sk/
-> minno:
Ano, po par rokoch s tou istou brzdovkou, nieje cas a kedze erka stoji skoro stale v garazi, za posledne roky (mozno 4 - 5) som najazdil necelych 500 km....
-> THOMMY : do garáže
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): mam je 5 let, sucho, čisto (a nejen já). Asi máš nějaké šmejdy
-> Radek Retro eLeSo: Paráda
,takže v pohodě stíháš další sraz.
Já si pujdu hrát s turbem na spotřebáku,už se na to těším
.Snad mi z motoru něco zbyde.
-> hany: Nádhera.

Já si pujdu hrát s turbem na spotřebáku,už se na to těším

-> hany: Nádhera.
-> alchstuip - (Až kým nás STK nerozdelí): po pár rokoch s tou istou brzdovkou? Mne zatiaľ skoro rok už držia, klop, klop.
alpin 01.05.11 12:49:53 napsal:
→ matusko: daj si EPDM hadice
Pruser je v tom, ze ani EPDM to svinstvo neudrzia.... po par rokoch mam EPDM hadice tiez orosene
→ matusko: daj si EPDM hadice

Pruser je v tom, ze ani EPDM to svinstvo neudrzia.... po par rokoch mam EPDM hadice tiez orosene

Dneska sem byl konečně projet naší Ladu a musím říct že jsem docela spokojen, což se nedalo říct o mé polovičce.
Její první slova byly: ježíš marja co to máš zase za stroj ?
Přestala si stěžovat až večer když jí byla zima, to sem slyšel první chválu na teplo a pohodlí uvnitř
Její první slova byly: ježíš marja co to máš zase za stroj ?
Přestala si stěžovat až večer když jí byla zima, to sem slyšel první chválu na teplo a pohodlí uvnitř

Já dneska zjistil, že se zase přes noc činili zdejší ožralý vymaštěnci, opět si dokazovali jaký jsou kruťáci na zaparkovaným fávu- Takže zadní stěrač a obě (zde tak ceněný a ne moc sehnatelný) fávofeldí zrcátka jsou nenávratně KO...
Jelikož to není poprvý, co mi poškodily auto, tak jsem měl nutkání přivolat zdejší policii, aby taky něco dělali, když už nejsou schopný ohlídat noční pořádek, ale nebyl čas ztrácet čas...

Rozhodl jsem se, že už se v těch těsněních nebudu přehrabovat, tak jsem nahodil na zeď poslední 2 desky co jsem měl a pověsil jsem na ně skoro všechno co mám, zbytek až se k tomu prohrabu 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: tak to se musim podivat, co delaj moje pruchodky pri zavreni
-> Vojťas: pružina neni sériová,je od Riegger -3,5cm.......a funguje to perfektně-mam teda plynokapaliny Kayaba
-> Radek Retro eLeSo: já ač jsem zastánce kyvky a nikdy jsem neměl problém, tak se těště na video z Běšin, až bude na netu...poslední záběr je mazec (teda předpokládám, že na autě byla kyvka)
-> Radek Retro eLeSo: no tak to potes :/ btw ta pruzina je kyvkova? nezda se mi moc
-> Vojťas: hele já myslel že to rozmlátim,nekoukal ani kousek závitu,pak jen trochu a na tom se podělali dvě matky(závit na poloose přežil)
dneska opět rozborka,pár ran z vnitřní strany do poloosy a opět nepomohlo
tak přijel otec z chaty(né jen kvuli mě)a použily sme starej buben mírně upravenej a sedlo si to!!!!!!!!!!!

tak přijel otec z chaty(né jen kvuli mě)a použily sme starej buben mírně upravenej a sedlo si to!!!!!!!!!!!

-> Radek Retro eLeSo: jak tak na tebe koukam tak v patek pojedu autem leda do pr... a ne na MS sraz :D :D protoze to musim taky slozit
včera skládal levou půlku a dopadlo to takhle
tak sem to vzdal a s holkama radši griloval a chlastal
tak sem to vzdal a s holkama radši griloval a chlastal

-> Klubko_: Jj natahuje, pac jinak by se moc mackala pri zavreni dveri.
-> bibendum30: já taky, a navíc jsem zvědavej kdy to dodělám aby to bylo kompletní 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: akorat se ti ta pruchodka trochu natahuje
nekdy radsi nerikat, na co to chces, s tim uz mam taky zkusenosti 

-> hany: Pane vachmajstr...voni jsou ale hlava
No fakt jsem zvědav za jak dlouho ti to zhltne jednu plnou nádrž

-> stika87: jen jsem je nandal na svody a hned jsem to zkusil nastartovat
a ono to běželo

-> hany: a delal si s nima neco nebo proste tak jak byli na motorce tak ted vrcej na motoru ?
-> bibendum30: no já se spíš divil že to napoprvé hned chytlo 

-> hany: super
-> hany: Dobbře týýý
Se divím že tě to nesežralo i s fuseklema

Jen tak na odreagovani, spinac a pruchodka, aby tam draty k centralu nevisely...
Akorat v autokelly nechapave koukali ze chci neco na 120.
Akorat v autokelly nechapave koukali ze chci neco na 120.
-> stika87: díky 

-> hany: pekneee

-> VeTeV: Bouda je stejná (až na mladší rok výroby). Je to v podstatě avie italské výroby 

-> David29: zapskla avie 

-> VeTeV: Tak ono to ajveco je malý. Jenom 9palet