skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Fén: Není to úplně čistě bílá, odstín 1026.
-> Honza5: parada
-> Honza5: To ani Lanza nedokáže běleji. :o)
-> Honza5: Super. Moc hezká práce na celém autě.
-> MOLSO: 

-> Honza5: pekne peknee 

Stavil jsem se ve Strašnicích pro dvě pomihody(laminátový). Děkuji

-> Klubko_:
jak ten vas lyziar ... alebo to bol nas ? 

MOLSO 22.04.11 12:10:37 napsal: Two pieces of magnets, one leukoplaste und M6 mutter
ty woe, no to je teda zkomolenina 

-> Z.Korky: mě se moc líbí

-> Z.Korky: Hodně zajímavý vzhled. Taky se přimlouvám za foto a kartu.
-> Tuner#2: Tak první plán taky byl krásnej original,ale ňáko se mě to nepodařilo dodržet.Uměle to auto trošku zestárnout a pozměnit,ale aby to pořád byla škodovka.
Ale našich červená originál zůstala.I když....
Ale našich červená originál zůstala.I když....
-> David29: radsi si zapínej pás:)
-> Z.Korky 22.04.11 15:30:05: Zajímavý. Tys šel vždy proti proudu a i když to není můj šálek kávy, tak dobrý. Hlavně ten nápis na boku toho blatníku, to je mazec, dobrý nápad. 

-> škodec: Musím něco udělat s bílou v kartě,bo chudinka stojí polorozebraná na zahradě a pak bych udělal novou kartu na rapida.
Ať tady nemám 3 karty zbytečně.
Ať tady nemám 3 karty zbytečně.
-> Z.Korky: to vyzera luxusne, viac foto by nebolo?
Sice foto ze včera,ale neva.TK Ok.Jediná věc co vadila bylo,že auto je bílý a v tech je pořád ještě červená.
-> 105: Není divu, co si lidé myslí o kombinaci mladého člověka a BMW, když se na netu objevují podobně stupidní videa.
Je sice hezký, že tam stáli cyklisti a řikali - jenže nevim, jestli byste stihli zastavit, kdyby ste byly těsně před křižovatkou a cyklisti by začali ječet - Nemůžete! :)
Nechci moralizovat, ale dělat takovýdle píčoviny (to že náplň videa je úplně o hovně neřešim) může jenom totální debil. Děkuju všem podobným jako jsi, že díky vám má česká veřejnost na mladé řidiče náhled, jaký mají...
Taky jsem si jezdil zablbnout. Ale nikdy to nebylo v normálním provozu
Je sice hezký, že tam stáli cyklisti a řikali - jenže nevim, jestli byste stihli zastavit, kdyby ste byly těsně před křižovatkou a cyklisti by začali ječet - Nemůžete! :)
Nechci moralizovat, ale dělat takovýdle píčoviny (to že náplň videa je úplně o hovně neřešim) může jenom totální debil. Děkuju všem podobným jako jsi, že díky vám má česká veřejnost na mladé řidiče náhled, jaký mají...
Taky jsem si jezdil zablbnout. Ale nikdy to nebylo v normálním provozu
-> MOLSO: však toto je tiež temac , pri správnej montáži vydrží všetko
MOLSO 22.04.11 12:13:20 napsal:
Ale hlava furt peknučká
pekne ventily 
Ale hlava furt peknučká

-> suri: ale zase tak aj temac vydrzal od 2009teho xy vyvareni (zigul termostat) a skoncilo az minulu sezonu ked som to neodvzdusnil.
-> MOLSO: treba , ja to inde neberiem rozdiel 2€ a nemám pokrivený cárach
-> m8rinek: spadlo
-> suri: veru hej take krasne bolo .... pojdem asi do skoda salonu objednat 2 take originalky
-> suri: veru hej take krasne bolo .... pojdem asi do skoda salonu objednat 2 take originalky
-> MOLSO: škoda tesnenia
-> MOLSO: nebudu to hledat, jak se to tam dostalo?
-> m8rinek: to je to kvoli comu musela ist dole hlava. Vid vcerajsie co ste dnes podelali
-> havlik: uz to jezdi zase jako prase 

-> MOLSO 22.04.11 12:10:37: omg co to je?
-> MOLSO: tak a ted už to nepojede
ty vole všichni si máte co vyčítat.Jeden to tam mastí 120 a druhý dva si tam házej drifty a gumujou
.Lepší místo na tyhle pikačoviny jste neměli?

-> šrek: seš normalní ty?
-> 1560: ten kdo to točil mel vystražnou vestu.. navic v zatacce stáli 3 cyklisti kteri kričeli jestli muzem nebo ne....
a proc tam jezdis 120 kdyz tam je max dovolena rychlost 90kmh/h ? ? ?
-> 1560: ten kdo to točil mel vystražnou vestu.. navic v zatacce stáli 3 cyklisti kteri kričeli jestli muzem nebo ne....
a proc tam jezdis 120 kdyz tam je max dovolena rychlost 90kmh/h ? ? ?
tak po poobednej do garaže doskladať auto a už zase bežíme 

-> 105:
Btw, měli jste to nějak ošéfovaný? Třeba já tam jezdím tak kilo dvacet, po té hlavní... A asi bych nebyl rád, kdybych do vás musel vrazit... A že by se někdo z vás při těchto rychlých prasárnách díval, jestli něco nejede, se mi nezdá, zase tak dobře vidět do té zatáčky není :-)
Btw, měli jste to nějak ošéfovaný? Třeba já tam jezdím tak kilo dvacet, po té hlavní... A asi bych nebyl rád, kdybych do vás musel vrazit... A že by se někdo z vás při těchto rychlých prasárnách díval, jestli něco nejede, se mi nezdá, zase tak dobře vidět do té zatáčky není :-)
-> šrek: I tagy se ti vytratily

-> šrek: to sa ten pravy opytal
-> šrek: od teba to sedí
>-> 105: Jinak jste normální?
-> 105: a já se těšil na záběry pokutujících strážmistrů 

-> 105: Jenom dva?
Sundaný rozvody, vyčištěná vana a prsa(hliníkový) a přišel jsem na to, proč byl otočenej rozdělovač. Na rozvodech nebylo 12 čepů 
EDIT: Origo rozvody měly na sobě něco vyraženo nebo ne (krom důlků)?

EDIT: Origo rozvody měly na sobě něco vyraženo nebo ne (krom důlků)?
-> Nwkt: příště snad půjdeme hned od začátku

výměna celé nápravnice a ramen. červej více jak cigán, ale tak snad to bude se stabíkem super