skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> maca: to mas tak na 5minut
-> castrol: ne,s tím se srát nebudu...
-> maca: a bude aj ta zlta lemovka ?
-> maca: cierna je dobra 

-> U-Geen: mě se líbí,ta kola po rovnání byla pěkně sedřená

-> maca: a pekne zabite :-)
-> afro100: noo vidíš parada , vymakane to maš teraz 

-> Klubko_: Kup si stit misto brejli 

-> Klubko_: Já jsem si připadal jak ježek, když po práci trčel z montérek slušný počet drátků. Zrovna v neděli jsem schytal jeden do rtu

-> Klubko_: Od jisté doby používám výhradně s koženou zástěrou.
-> Klubko_: Jo to znam, ja to mel jednou zabodly 1,5 cm v cele :) Sem to tahal ven a furt tam byl a byl a byl :D Sem docela cumel jak sel hluboko...
akorat me ponekud stvou tyhle kartace. Tech dratku co jsem dnes dostal do obliceje, nepocitane. Mam od nich rozbitej ret a do nosa jsem dostal 2 takovy mrdy, ze jsem sel divat, jestli tam ten drat nemam zapichlej.
temer stejna fotka jako vcera, jen zavareny posledni odtokovy otvory pod nohama ridice, dobrouseno a natreno zespod a trochu tmelu pres svary, zitra muzu natirat zaklad 

Namontovaný posledný kúsok čiernej skladačky ... Kubo díkes 
Okrem tohoto výmena karbu, očistená zadná kapota zvnútra, opravený cyklovač a nejaké tie práce okolo ... :)

Okrem tohoto výmena karbu, očistená zadná kapota zvnútra, opravený cyklovač a nejaké tie práce okolo ... :)
Nech použije vyťahováky zalomených štiftov.Ja som tak rozoberal štvorpiesty/povoloval imbusy/
-> jok3r: ta posledni cast i jo, ale nebudu to davat do obou
-> P@wlos: no ted uz je na to pozde :( bude se muset varit nebo vrtat... ale vrtat se mi teda moc nechce do bloku
a doma mame jen elektriku, no snad to nejak pujde..

-> P@wlos: no ted uz je na to pozde :( bude se muset varit nebo vrtat... ale vrtat se mi teda moc nechce do bloku

vdaka za vysvetlenie :) toto ma fakt nenapadlo 

-> Stepan FUN: jo to bude vono, mam to v garazi :) asi druhy den, takze jsem to jeste nestihnul vyzkouset :)
-> Tomáššš: Existuje opravdu pasta (bohužel co vím, tak drahá jako prase) která funguje i na stržený šrouby. Jednou jsem to viděl v praxi. Pokud ten šroub není vyloženě kulatej, tak to docela pomáhá. Je to něco s obsahem diamantovýho prášku a jakoby to vytěsní ty meziprostory a zvyšuje to tření toho nářadí. Celkem obstojně to fungovalo na strženejch šroubech na křížák, takže nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat na imbusy.
-> Tomáššš: je to neco jako vazelina s malymi kousky kovu, aby se imbus ,,zakousnul" do sroubu... vyrabi firma WURTH :)
-> P@wlos: ze obcas to pomaha :D ako ti moze nejaka pasta pomoct ? ja to nejak nepoberam ... ved ked raz to je chuja tak to bude na chuja nie ? 

-> maca: izoban
-> Tommyk: to nasere, pouziva se takova specialni ,,pasta" na imbusy, aby neproklouzly - obcas to pomaha
-> Tommyk: nemelo to bejt v podelali?

Udělal v práci přípravek, přijel domu, najedl se. Šel jsem do garáže (19:15), vyzkoušel přípravek, seděl, tak jsem si našel šrouby a zařízl na správnou délku.. Nasadil a dotáhl přípravek, povolil řemenici (po dlouhym boji :D), sundal, rozvody dolu, napínací kladka dolu, prsa dolu. A už jsem konečně na čerpadlu, tam ne mě vykukujou 2imbusy. Jeden povolím a druhej se mi žvejknul
Kurvaaaaaaaa 

-> Zazaa: čim jsi to natíral?
ufff tak sem donatiral zbytek podlahy v dilne ... jeste aby to vytvrdlo a muzu stehovat z5 :)
dneska další část za mnou,nandaný nový gufera,nový ložiska a složeno dohromady,na zbytku schne barva a čeká se na implantaci nazpět

Přivezl srovnané kola na fábku a již na nich schne nový lak

-> myschaak AZNP K.Hora: Těch si važ jsou hodobožní!:-)
-> Hurdis: jojo,mám od kapra tři kazety Dalibora Jandy...přesně jak říkáš)
-> myschaak AZNP K.Hora: Přesně tak a navíc ty pohledy, když se s užovkou městem proplétám stejně jako s běžným autem v pracovním tempu.
Pak stačí nechat rozeznít membrány Tesla Bratislava s odpovídající hudbou a huba jde do úsměvu dementa.

Rozebral celou palubku u pick-upové felície (dýzl) abych pochopil elektriku (včera) a dnes opraveny nefunkční blinkry, cykovač stěračů a světla ....
-> myschaak AZNP K.Hora: to je správné :)
-> LUKÁŠ PD: origo ma 38 a je to poznat
neudržel jsem se a zas jsem jel projet žlutou....se mi líbí jak člověk ani neřeší ceny benzínu a jede)
-> castrol: o origo o moc vetši neni či je....?
-> LUKÁŠ PD: ma len 32 cm a vyzeralo to cudne
-> castrol: maly.....čo by si tam chcel mat z tatrouky......:D

-> doly120: skoda-virt.cz/cz/.../1466
35-diely-skoda-105-120 len take drobnosti
-> castrol: ani nevím že si něco prodaval
co si hezkého prodával? :)
edit: Ahá,díky :)
Nechceš vyměnit za opla v naftě?

edit: Ahá,díky :)
Nechceš vyměnit za opla v naftě?

-> doly120: pre teba nie nic si si nekupil
a P@wlos predava za18000