skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> ZdeněkH: nezkoušels to i v xantě?
-> Peklo: Hyundai Sonata r.2005 dvoulitr, 16 ventilů, 96kw. Právě že ne úbytek výkonu jsem vůbec nezpozoroval. Jo malinko víc to žere asi tak o litr bych řekl, ale jinak pohoda. Při větším poměru E85 se rozsvítí kontrolka motoru (lambda), ale když načepuju pak víc benzínu je to ok. A při rozdílu v ceně cca N95 34kč/l a E85 25kč/l budu takhle jezdit dál
-> ZdeněkH: a do čeho tankuješ? Není to 1:1 líný?
-> Peklo: to přijde neboj
Já to když už čepuju 1:1 a pohoda. No ten poměr je takový plus mínus

Já to když už čepuju 1:1 a pohoda. No ten poměr je takový plus mínus
Natankoval jsem 2:1 natural a ethanol E85 a konečně zhasnula kontrolka výfukových plynů a na té 1.2 HTP se to zatím negativně neprojevilo.
-> maca: nenech se odrazit, kola jsou lepší než originál :o)))
-> disco_punk: do pece s nou ked je hnilá! načo sa stým nervovať. Veď je nová krajšia či?
dnes dočistená skriňa a diely jednej prevodovky, môže sa začať pracovať na oprave a skladaní
-> disco_punk 20.04.11 20:17:46: chudák malá tenká.... :(
-> MOLSO 20.04.11 20:25:58: na učenie sa felda dobrá
-> MOLSO 20.04.11 20:25:58: na učenie sa felda dobrá

-> myschaak AZNP K.Hora: však to taky x let nejelo

-> Apple STS Chvojkovice-Brod: snad jo,pedál ztvrdnul ale možná to není úplně ono,chce to zkusit z jízdy,jinak ještě zkusit znova....akorát jeden odvzdušňovák na levým 4p utrhl...
-> myschaak AZNP K.Hora: jo, to CO je naprd, má moc silnej drát, hlavně že se zadařilo, a brzdy ok?
-> Klubko_: má naprd COčko,vůbec to neprovařilo...jedna šla,zbtek sekáš přes svár a tak

-> myschaak AZNP K.Hora: tak tos k nim navaril normalni matky dobry ne?
byl jsem u kámoše pomoct odvzdušnit brzdy na rapidu a hle...na jednom kole měl pětihraný matky...jsou fajn...když je k nim klíč

dneska hrátky na motoru,kontrola šteftů na parohách(dva mrtvý),takže sundat a rovnou i zejtra nový těsnění,ještě že je to venku-v autě by to byl vopruz

Tak jsem po měsíci nechal dneska vyměnit vlnovec.
-> Hurdis: Ty hraješ golf? Já bych tu díru přestřelil, i kdyby ten míček byl před ní 

-> Hurdis: Na Hrádku?
-> Hurdis: to je v nechanicich?

-> disco_punk: ale draxo sa vyvaril
a hento pojde do hutí
inak aby sa nepovedalo ze OT dnes som zacal robit lemy na felde ....

inak aby sa nepovedalo ze OT dnes som zacal robit lemy na felde ....

-> MOLSO: mno neviem či to neni menej schnily jak bol draxo 

-> disco_punk: ja to rikal ze je to schnily woe 

-> maca: to mas tak na 5minut
-> castrol: ne,s tím se srát nebudu...
-> maca: a bude aj ta zlta lemovka ?
-> maca: cierna je dobra 

-> U-Geen: mě se líbí,ta kola po rovnání byla pěkně sedřená

-> maca: a pekne zabite :-)
-> afro100: noo vidíš parada , vymakane to maš teraz 

-> Klubko_: Kup si stit misto brejli 

-> Klubko_: Já jsem si připadal jak ježek, když po práci trčel z montérek slušný počet drátků. Zrovna v neděli jsem schytal jeden do rtu

-> Klubko_: Od jisté doby používám výhradně s koženou zástěrou.
-> Klubko_: Jo to znam, ja to mel jednou zabodly 1,5 cm v cele :) Sem to tahal ven a furt tam byl a byl a byl :D Sem docela cumel jak sel hluboko...
akorat me ponekud stvou tyhle kartace. Tech dratku co jsem dnes dostal do obliceje, nepocitane. Mam od nich rozbitej ret a do nosa jsem dostal 2 takovy mrdy, ze jsem sel divat, jestli tam ten drat nemam zapichlej.
temer stejna fotka jako vcera, jen zavareny posledni odtokovy otvory pod nohama ridice, dobrouseno a natreno zespod a trochu tmelu pres svary, zitra muzu natirat zaklad 

Namontovaný posledný kúsok čiernej skladačky ... Kubo díkes 
Okrem tohoto výmena karbu, očistená zadná kapota zvnútra, opravený cyklovač a nejaké tie práce okolo ... :)

Okrem tohoto výmena karbu, očistená zadná kapota zvnútra, opravený cyklovač a nejaké tie práce okolo ... :)
Nech použije vyťahováky zalomených štiftov.Ja som tak rozoberal štvorpiesty/povoloval imbusy/
-> jok3r: ta posledni cast i jo, ale nebudu to davat do obou
-> P@wlos: no ted uz je na to pozde :( bude se muset varit nebo vrtat... ale vrtat se mi teda moc nechce do bloku
a doma mame jen elektriku, no snad to nejak pujde..

-> P@wlos: no ted uz je na to pozde :( bude se muset varit nebo vrtat... ale vrtat se mi teda moc nechce do bloku

vdaka za vysvetlenie :) toto ma fakt nenapadlo 

-> Stepan FUN: jo to bude vono, mam to v garazi :) asi druhy den, takze jsem to jeste nestihnul vyzkouset :)
-> Tomáššš: Existuje opravdu pasta (bohužel co vím, tak drahá jako prase) která funguje i na stržený šrouby. Jednou jsem to viděl v praxi. Pokud ten šroub není vyloženě kulatej, tak to docela pomáhá. Je to něco s obsahem diamantovýho prášku a jakoby to vytěsní ty meziprostory a zvyšuje to tření toho nářadí. Celkem obstojně to fungovalo na strženejch šroubech na křížák, takže nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat na imbusy.