skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Co jste dnes udělali...
-> Radek Retro eLeSo: tak sefka ze ano :) musi byt aj taka :) ale ked je clovek takyto , tak s nim problem nebude si myslim :)

-> Tomáššš: dík ale umí bejt taky wostrá

-> Radek Retro eLeSo: to mate riadne vpohode sefku
aj ja chcem taku 

-> Šulda: jo jasně že budu bude se pokračovat ale pomalu za nedlouho budu nechávat pískovat kasly
-> suri: ved ok nezda sa to ale je to praca na pol dna vsak ??
Dnes jsem poprvé řídil praváka,je to nezvyk řadit levou rukou a žádná střecha nevadila výhledu na nebe
+samozřejmě příjemný pokec

-> castrol: toto nebolo o brúsení ale o dotiahnutí 5 a urobení poloos a novom prevodovom oleji , čaká ma ešte tá pumpa a nahodiť plechy pod motor keď nejaké zoženiem
brúsenie sa urobilo popri ale iba tá horšia lavá strana , pravá zase inokedy nestíhal som
brúsenie sa urobilo popri ale iba tá horšia lavá strana , pravá zase inokedy nestíhal som
-> suri: oka
-> castrol: neodporúčam nič nie som karosár , 999 body sa mi moc nepáči , pýtaj sa skôr stepanfuna , appla a tak
-> suri: a aky tmel odporucas
-> vhml 16.04.11 19:18:22: Jak můžeš na sériových gumách porovnávat brzdy se závoďákem na slickáckách? Včera jsi desky koupil, dnes je tam dal a kde máš těch cca. 1000km na to aby si to sedlo? Navíc 4P s ATE není problém zablokovat semislicky v 100km/h, co by jsi chtěl víc? :-D
-> castrol: ja by som to nerobil , normálky nastriekať do laku kasne a bez hrbolaku , oddnu poriadne vytmeliť a oštriť zvary a vystriekať
-> suri: dikes
tiez ma to caka tak preto sa pytam

-> castrol: nie je to tak hrozné , je to striekané až do polovice dverí kde je ten prelis
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : -> Arnold: pokračovalo to tak,že pro kolegu přišla manželka s malym synem a tomu bylo tety líto,tak sme jí společnejma silama vystříhali no
jinak co je v domě neni pro mě

jinak co je v domě neni pro mě

Dnes odstranování štuku a vykopáni trubek na vile..Na auta se ani nedostalo jsem mrtev:(
-> MOLSO: tu hodku co pojdem k tebe si ho zlozim aj sam 

-> castrol: dones veci a za hodku nebude čo robiť 

-> MOLSO: tak zloz mne 

Dostal som kurevskú chuť zložiť nejaký voňavý motorček
kludne aj 5 kanal 

-> suri: prkne
ale ved to nemas take hrdzave ako si hovoril a ten zad blatas je pokial nastriekany hrbolakom ??

Mil@n => jj, vypadá
a odpolední prace , štříkání dílů na oužu zakladem
a odpolední prace , štříkání dílů na oužu zakladem
surky.rajce.idnes.cz/opra
va včerajšia a dnešná oprava
-> Placko: jiny se flaka a ja dru jak kon na mojom aute

-> Placko: to by mi stacilo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : az po 22. hodine

-> castrol: Llen jeden deň 

-> Placko: to je zivot nic nerobit 

-> Radek Retro eLeSo: Když už jste ji tak pěkně svázali, tak by mě zajímalo, jak to pokračovalo... ale o tom se pravdu bohužel nedovíme. 

-> matoo: to akože naražaš na mňa ?
-> matoo: to vis uz to pronika aj sem

-> Placko: se s tim teda neseres

niektore prispevky mi tu silno pripominaju bezduche statusy na FCBKu
-> matoo: niekedy neserem aj dva dni ... a ?
-> castrol: tak u starkej nebolo nič na práci ..tak som si odpracoval svoje a išiel spať
-> alpin: môj človek

-> Placko: -> alpin: vy dvaja ste ale typci. a to ste vobec nesrali, cely den? kks, jak ste to vydrzali...
-> Placko: to sa niekto ma
-> alpin: este lepsie

-> Placko: ja celý
dneska iba spálil kôpku suchých konárov a polkudňa prespal 

Radek Retro eLeSo 16.04.11 20:14:55 napsal:
→ castrol: já vim,je blond vid'??
tak tak

→ castrol: já vim,je blond vid'??

-> Klubko_: málo kterej šéf je tak v pohodě jako ona ale zkusit to můžem
-> castrol: já vim,je blond vid'??

-> castrol: já vim,je blond vid'??

Byl jsem se kouknout na demoliční derby,stodváca skončila druhá
-> Radek Retro eLeSo: parada -> Klubko_: az do dalsej vyplati 

Radek Retro eLeSo 16.04.11 17:58:55 napsal: a spřibejvajícim alkoholem sme blbli no.........
myslim že stačí
a nechate ji tam tak az do pondelka ze? 
myslim že stačí

-> T: studený to brzdí hodně slabě. Ve smyslu že se kola strašně rychle zablokuj. Má to jenom on/off. Ohřátý už se to nechá krásně dávkovat, ale pořád je to nad schopnosti sériovejch pneumatik a není to moc vhodný na běžný ježdění.
-> vhml: : až zahřátý, nebo normálně ? a vážně jo?
to jsou zase novinky sakra 

Nahodil jsem DS3000. A poznatek?
2pístový DS3000 a noname kotouče brzdí líp než 4p ATE s Brembama...
2pístový DS3000 a noname kotouče brzdí líp než 4p ATE s Brembama...
-> 1560: počkej to jako jenom origo jo??co to je za káru??
Dal do servisu otcovo auto, předběžná cenovka za výměnu brzdových kotoučů na předku 20tis. Hold japonci mají trochu dražší díly :-) A druhovýrobní jaksi nejsou.